Kol vasara dar uogom mėlynuoja ir raudonuoja skubėkime į turgelius ir močiučių sodus. Ką norite, tą sakykite, bet naminės uogienės reikia. Ir kai aš praėjusią savaitę išsiviriau puodą savo uogienės, tai mano laimės barometras taip šovė į viršų, kad net sunku apsakyti... Nes uogienė -- tai mamiškas švelnumas ir naminės pagalvės jaukumas. Dabar, kai atsirado uogienėms skirtas cukrus, tai išvis liko tik malonioji uogienių virimo dalis ir jokio ilgo stovėjimo prie puodų. Jei dar nežinojote, šiais laikais uogienę reikia virti tik 10 minučių!
Kiekis ≈ 1,5 l
Trukmė ≈ 15 min.

Beatos gardžioji naminė uogienė "Asorti"
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
2 kilogramai | uogos (įvairios) |
1 kilogramas | cukrus (“Dansukker”) |
1.5 valgomojo šaukšto | vanilinis cukrus ( “Dansukker” su natūralia vanile) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Braškių uogienė su rabarbarais
-
Juodųjų serbentų džemas
-
Obuolių ir cukinijų pagardas
-
Paprasta žemuogių uogienė
-
Spanguolių uogienė
-
Uogienė su rabarbarais
-
Skaniausia slyvų uogienė su citrina ir cinamonu
-
Džemas
-
Rabarbarų uogienė
-
Slyvų uogienė su riešutais
-
Juodųjų serbentų uogienė
-
Uogienė iš uogų arba vaisių
-
Aviečių uogienė su imbierais ir žaliosiomis citrinomis
-
Cukinijų uogienė
-
Verdame obuolių ir cukinijų pagardą arba chutney
-
Obuolių uogienė su spanguolėm
-
Obuolių košė
-
Braškių uogienė su citrinomis ir mėtomis
-
Skanusis abrikosų džemas
-
Pikantiškas spanguolių ir kriaušių pagardas
Beatos gardžioji naminė uogienė "Asorti"
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Uogos, įvairios,
2 kilogramai -
Cukrus, “Dansukker”,
1 kilogramas -
Vanilinis cukrus, “Dansukker” su natūralia vanile,
1.5 valgomojo šaukšto - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kol vasara dar uogom mėlynuoja ir raudonuoja skubėkime į turgelius ir močiučių sodus. Ką norite, tą sakykite, bet naminės uogienės reikia. Ir kai aš praėjusią savaitę išsiviriau puodą savo uogienės, tai mano laimės barometras taip šovė į viršų, kad net sunku apsakyti... Nes uogienė -- tai mamiškas švelnumas ir naminės pagalvės jaukumas. Dabar, kai atsirado uogienėms skirtas cukrus, tai išvis liko tik malonioji uogienių virimo dalis ir jokio ilgo stovėjimo prie puodų. Jei dar nežinojote, šiais laikais uogienę reikia virti tik 10 minučių!
Kiekis ≈ 1,5 l
Trukmė ≈ 15 min.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...