Kol vasara dar uogom mėlynuoja ir raudonuoja skubėkime į turgelius ir močiučių sodus. Ką norite, tą sakykite, bet naminės uogienės reikia. Ir kai aš praėjusią savaitę išsiviriau puodą savo uogienės, tai mano laimės barometras taip šovė į viršų, kad net sunku apsakyti... Nes uogienė -- tai mamiškas švelnumas ir naminės pagalvės jaukumas. Dabar, kai atsirado uogienėms skirtas cukrus, tai išvis liko tik malonioji uogienių virimo dalis ir jokio ilgo stovėjimo prie puodų. Jei dar nežinojote, šiais laikais uogienę reikia virti tik 10 minučių!
Kiekis ≈ 1,5 l
Trukmė ≈ 15 min.

Beatos gardžioji naminė uogienė "Asorti"
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
2 kilogramai | uogos (įvairios) |
1 kilogramas | cukrus (“Dansukker”) |
1.5 valgomojo šaukšto | vanilinis cukrus ( “Dansukker” su natūralia vanile) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vyšnių uogienė
-
Sauliaus braškių uogienė
-
Dumplūnės uogienė
-
Rabarbarų uogienė
-
Arbūzų ir braškių uogienė
-
Juodų serbentų uogienė
-
Abrikosų uogienė su mėlynėmis ir čiobreliais
-
Kaip pirmą kartą gyvenime išsivirti uogienę? (braškių ir nektarinų uogienė per 15 minučių)
-
Cukinija iš uogienės ir slyvų
-
Braškių ir rabarbarų uogienė
-
Erškėtuogių uogienė
-
Obuolių ir šermukšnių uogienė
-
Obuolių uogienė su spanguolėm
-
Kreminis citrinų pyragas
-
Moliūgų ir obuolių uogienė
-
Vyšnių uogienė su juoduoju šokoladu
-
Aviečių uogienė- džemas
-
Braškių uogienė
-
Cukinijų uogienė
-
Moliūgų uogienė su vaisiais
Beatos gardžioji naminė uogienė "Asorti"
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Uogos, įvairios,
2 kilogramai -
Cukrus, “Dansukker”,
1 kilogramas -
Vanilinis cukrus, “Dansukker” su natūralia vanile,
1.5 valgomojo šaukšto - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kol vasara dar uogom mėlynuoja ir raudonuoja skubėkime į turgelius ir močiučių sodus. Ką norite, tą sakykite, bet naminės uogienės reikia. Ir kai aš praėjusią savaitę išsiviriau puodą savo uogienės, tai mano laimės barometras taip šovė į viršų, kad net sunku apsakyti... Nes uogienė -- tai mamiškas švelnumas ir naminės pagalvės jaukumas. Dabar, kai atsirado uogienėms skirtas cukrus, tai išvis liko tik malonioji uogienių virimo dalis ir jokio ilgo stovėjimo prie puodų. Jei dar nežinojote, šiais laikais uogienę reikia virti tik 10 minučių!
Kiekis ≈ 1,5 l
Trukmė ≈ 15 min.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...