2 kilogramai | uogos (įvairios) |
1 kilogramas | cukrus (“Dansukker”) |
1.5 valgomojo šaukšto | vanilinis cukrus ( “Dansukker” su natūralia vanile) |
Kiekis ≈ 1,5 l
Trukmė ≈ 15 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Braškių uogienė su rabarbarais
- Paprasta svarainių uogienė
- Erškėtuogių uogienė
- Moliūgų uogienė
- Obuolių ir cukinijų pagardas
- Braškių uogienė su vanile
- Obuolių uogienė su spanguolėm
- Kriaušių ir bruknių uogienė
- Juodųjų serbentų uogienė
- Bulgariška slyvų uogienė
- Rabarbarų ir braškių uogienė
- Obuolių džemas su karamele
- Slyvų ir juodojo šokolado uogienė
- Obuolių košė
- Saldūs obuoliukai
- Aviečių ir persikų uogienė
- Bruknių uogienė
- Aviečių uogienė su imbierais ir žaliosiomis citrinomis
- Juodų serbentų uogienė
- Paprasta žemuogių uogienė
Beatos gardžioji naminė uogienė "Asorti"
- Paruošimo laikas:
-
Uogos, įvairios,
2 kilogramai -
Cukrus, “Dansukker”,
1 kilogramas -
Vanilinis cukrus, “Dansukker” su natūralia vanile,
1.5 valgomojo šaukšto - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kol vasara dar uogom mėlynuoja ir raudonuoja skubėkime į turgelius ir močiučių sodus. Ką norite, tą sakykite, bet naminės uogienės reikia. Ir kai aš praėjusią savaitę išsiviriau puodą savo uogienės, tai mano laimės barometras taip šovė į viršų, kad net sunku apsakyti... Nes uogienė -- tai mamiškas švelnumas ir naminės pagalvės jaukumas. Dabar, kai atsirado uogienėms skirtas cukrus, tai išvis liko tik malonioji uogienių virimo dalis ir jokio ilgo stovėjimo prie puodų. Jei dar nežinojote, šiais laikais uogienę reikia virti tik 10 minučių!
Kiekis ≈ 1,5 l
Trukmė ≈ 15 min.