2 kilogramai | uogos (įvairios) |
1 kilogramas | cukrus (“Dansukker”) |
1.5 valgomojo šaukšto | vanilinis cukrus ( “Dansukker” su natūralia vanile) |
Kiekis ≈ 1,5 l
Trukmė ≈ 15 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Paprikų ir aviečių uogienė
- Juodųjų serbentų uogienė
- Žemuogių uogienė
- Braškių ir rabarbarų uogienė
- Apelsinų ir serbentų džemas
- Rabarbarų uogienė
- Abrikosų uogienė su mėlynėmis ir čiobreliais
- Erškėtuogių uogienė
- Braškių uogienė
- Juodieji serbentai savo sultyse
- Braškių uogienė su greipfrutais
- Dumplūnės uogienė
- Svarainių uogienė
- Karamelės skonio obuolių uogienė
- Slyvų uogienė
- Uogienė su rabarbarais
- Moliūgų uogienė su vaisiais
- Rabarbarų uogienė
- Obuolių ir šermukšnių uogienė
- Cukinijų uogienė
Beatos gardžioji naminė uogienė "Asorti"
- Paruošimo laikas:
-
Uogos, įvairios,
2 kilogramai -
Cukrus, “Dansukker”,
1 kilogramas -
Vanilinis cukrus, “Dansukker” su natūralia vanile,
1.5 valgomojo šaukšto - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kol vasara dar uogom mėlynuoja ir raudonuoja skubėkime į turgelius ir močiučių sodus. Ką norite, tą sakykite, bet naminės uogienės reikia. Ir kai aš praėjusią savaitę išsiviriau puodą savo uogienės, tai mano laimės barometras taip šovė į viršų, kad net sunku apsakyti... Nes uogienė -- tai mamiškas švelnumas ir naminės pagalvės jaukumas. Dabar, kai atsirado uogienėms skirtas cukrus, tai išvis liko tik malonioji uogienių virimo dalis ir jokio ilgo stovėjimo prie puodų. Jei dar nežinojote, šiais laikais uogienę reikia virti tik 10 minučių!
Kiekis ≈ 1,5 l
Trukmė ≈ 15 min.