Kol vasara dar uogom mėlynuoja ir raudonuoja skubėkime į turgelius ir močiučių sodus. Ką norite, tą sakykite, bet naminės uogienės reikia. Ir kai aš praėjusią savaitę išsiviriau puodą savo uogienės, tai mano laimės barometras taip šovė į viršų, kad net sunku apsakyti... Nes uogienė -- tai mamiškas švelnumas ir naminės pagalvės jaukumas. Dabar, kai atsirado uogienėms skirtas cukrus, tai išvis liko tik malonioji uogienių virimo dalis ir jokio ilgo stovėjimo prie puodų. Jei dar nežinojote, šiais laikais uogienę reikia virti tik 10 minučių!
Kiekis ≈ 1,5 l
Trukmė ≈ 15 min.

Beatos gardžioji naminė uogienė "Asorti"
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
2 kilogramai | uogos (įvairios) |
1 kilogramas | cukrus (“Dansukker”) |
1.5 valgomojo šaukšto | vanilinis cukrus ( “Dansukker” su natūralia vanile) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vyšnių uogienė su juoduoju šokoladu
-
Aviečių ir persikų uogienė
-
Žemuogių uogienė
-
Braškių uogienė su vanile
-
Moliūgų uogienė su vaisiais
-
Braškių uogienė su balzaminiu actu ir juodaisiais pipirais
-
Skanusis abrikosų džemas
-
Braškių uogienė su greipfrutais
-
Juodųjų serbentų uogienė
-
Abrikosų uogienė su mėlynėmis ir čiobreliais
-
Bruknės savo sultyse
-
Braškių uogienė su sambuka
-
Trintos mėlynės ir žemuogės žiemai
-
Raugerškio uogienė
-
Aviečių uogienė
-
Juodų serbentų uogienė
-
Kreminis citrinų pyragas
-
Rabarbarų uogienė
-
Braškių ir gervuogių džemas
-
Paprasta svarainių uogienė
Beatos gardžioji naminė uogienė "Asorti"
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Uogos, įvairios,
2 kilogramai -
Cukrus, “Dansukker”,
1 kilogramas -
Vanilinis cukrus, “Dansukker” su natūralia vanile,
1.5 valgomojo šaukšto - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kol vasara dar uogom mėlynuoja ir raudonuoja skubėkime į turgelius ir močiučių sodus. Ką norite, tą sakykite, bet naminės uogienės reikia. Ir kai aš praėjusią savaitę išsiviriau puodą savo uogienės, tai mano laimės barometras taip šovė į viršų, kad net sunku apsakyti... Nes uogienė -- tai mamiškas švelnumas ir naminės pagalvės jaukumas. Dabar, kai atsirado uogienėms skirtas cukrus, tai išvis liko tik malonioji uogienių virimo dalis ir jokio ilgo stovėjimo prie puodų. Jei dar nežinojote, šiais laikais uogienę reikia virti tik 10 minučių!
Kiekis ≈ 1,5 l
Trukmė ≈ 15 min.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...