Braškių uogienė su vanile
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
8000 gramų | braškės |
3500 gramų | cukrus (vanilinis su malta vaniline lazdele) |
2 valgomieji šaukštai | cukrus (vanilinis su malta vaniline lazdele) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Braškes nuskabome, nulauname, sudedame į puodą, kuriame virsime, ir užpilame cukrum. Laikom per naktį. Ryte užkaičiam ir verdam ant vdutinės ugnies. Kai uogos suminkštėja suberiam vanilinį cukrų, išmaišome. Dar paverdame ap10 min. Nepamirštame nuolat nugraibyti putas. Aš iš viso šią uogienę verdu 30min., bet, jei buna kietos ir nevandeningos braškes, verdu ilgiau. Į švariai išplautus stiklainius sudedame uogienę ir užsukame dangteliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Moliūgų uogienė su vaisiais
- Obuolių uogienė su spanguolėm
- Skanusis abrikosų džemas
- Juodųjų serbentų drebučiai
- Braškių uogienė
- Obuolių ir cukinijų pagardas
- Juodųjų serbentų uogienė
- Žaliųjų citrinų ir imbierų uogienė
- Rabarbarų ir braškių uogienė
- Bruknės savo sultyse
- Saldūs obuoliukai
- Agrastų uogienė su degtine
- Braškių uogienė su citrinomis ir mėtomis
- Skaniausia slyvų uogienė su citrina ir cinamonu
- Abrikosų uogienė su mėlynėmis ir čiobreliais
- Braškių ir rabarbarų uogienė
- Svarainių uogienė
- Žemuogių uogienė
- Karamelės skonio obuolių uogienė
- Braškių ir rabarbarų uogienė
Braškių uogienė su vanile
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Braškės,
8000 gramų -
Cukrus, vanilinis su malta vaniline lazdele,
3500 gramų -
Cukrus, vanilinis su malta vaniline lazdele,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Braškes nuskabome, nulauname, sudedame į puodą, kuriame virsime, ir užpilame cukrum. Laikom per naktį. Ryte užkaičiam ir verdam ant vdutinės ugnies. Kai uogos suminkštėja suberiam vanilinį cukrų, išmaišome. Dar paverdame ap10 min. Nepamirštame nuolat nugraibyti putas. Aš iš viso šią uogienę verdu 30min., bet, jei buna kietos ir nevandeningos braškes, verdu ilgiau. Į švariai išplautus stiklainius sudedame uogienę ir užsukame dangteliais.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...