Braškių uogienė su vanile
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 8000 gramų | braškės |
| 3500 gramų | cukrus (vanilinis su malta vaniline lazdele) |
| 2 valgomieji šaukštai | cukrus (vanilinis su malta vaniline lazdele) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Braškes nuskabome, nulauname, sudedame į puodą, kuriame virsime, ir užpilame cukrum. Laikom per naktį. Ryte užkaičiam ir verdam ant vdutinės ugnies. Kai uogos suminkštėja suberiam vanilinį cukrų, išmaišome. Dar paverdame ap10 min. Nepamirštame nuolat nugraibyti putas. Aš iš viso šią uogienę verdu 30min., bet, jei buna kietos ir nevandeningos braškes, verdu ilgiau. Į švariai išplautus stiklainius sudedame uogienę ir užsukame dangteliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Braškių ir rabarbarų uogienė
-
Braškių ir rabarbarų uogienė
-
Verdame obuolių ir cukinijų pagardą arba chutney
-
Obuolių uogienė su spanguolėm
-
Kreminis citrinų pyragas
-
Skanusis abrikosų džemas
-
Slyvų uogienė
-
Vyšnių ir įvairių uogų uogienė
-
Braškių uogienė
-
Bruknių uogienė su kriaušių gabaliukais
-
Braškių uogienė su sambuka
-
Uogienė iš uogų arba vaisių
-
Saldūs obuoliukai
-
Apelsinais kvepianti agrastų uogienė
-
Obuolių ir cukinijų pagardas
-
Aviečių uogienė
-
Spanguolių uogienė
-
Žemuogės cukruje
-
Rabarbarų ir braškių uogienė
-
Paprasta vyšnių uogienė
Braškių uogienė su vanile
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Braškės,
8000 gramų -
Cukrus, vanilinis su malta vaniline lazdele,
3500 gramų -
Cukrus, vanilinis su malta vaniline lazdele,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Braškes nuskabome, nulauname, sudedame į puodą, kuriame virsime, ir užpilame cukrum. Laikom per naktį. Ryte užkaičiam ir verdam ant vdutinės ugnies. Kai uogos suminkštėja suberiam vanilinį cukrų, išmaišome. Dar paverdame ap10 min. Nepamirštame nuolat nugraibyti putas. Aš iš viso šią uogienę verdu 30min., bet, jei buna kietos ir nevandeningos braškes, verdu ilgiau. Į švariai išplautus stiklainius sudedame uogienę ir užsukame dangteliais.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
