Braškių uogienė su vanile
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
8000 gramų braškės
3500 gramų cukrus (vanilinis su malta vaniline lazdele)
2 valgomieji šaukštai cukrus (vanilinis su malta vaniline lazdele)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Braškes nuskabome, nulauname, sudedame į puodą, kuriame virsime, ir užpilame cukrum. Laikom per naktį. Ryte užkaičiam ir verdam ant vdutinės ugnies. Kai uogos suminkštėja suberiam vanilinį cukrų, išmaišome. Dar paverdame ap10 min. Nepamirštame nuolat nugraibyti putas. Aš iš viso šią uogienę verdu 30min., bet, jei buna kietos ir nevandeningos braškes, verdu ilgiau. Į švariai išplautus stiklainius sudedame uogienę ir užsukame dangteliais.

Populiariausi receptai šią savaitę

Braškių uogienė su vanile

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
  • Braškės, 8000 gramų
  • Cukrus, vanilinis su malta vaniline lazdele, 3500 gramų
  • Cukrus, vanilinis su malta vaniline lazdele, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo eiga:

Braškes nuskabome, nulauname, sudedame į puodą, kuriame virsime, ir užpilame cukrum. Laikom per naktį. Ryte užkaičiam ir verdam ant vdutinės ugnies. Kai uogos suminkštėja suberiam vanilinį cukrų, išmaišome. Dar paverdame ap10 min. Nepamirštame nuolat nugraibyti putas. Aš iš viso šią uogienę verdu 30min., bet, jei buna kietos ir nevandeningos braškes, verdu ilgiau. Į švariai išplautus stiklainius sudedame uogienę ir užsukame dangteliais.

Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų