Braškių uogienė su vanile
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 8000 gramų | braškės |
| 3500 gramų | cukrus (vanilinis su malta vaniline lazdele) |
| 2 valgomieji šaukštai | cukrus (vanilinis su malta vaniline lazdele) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Braškes nuskabome, nulauname, sudedame į puodą, kuriame virsime, ir užpilame cukrum. Laikom per naktį. Ryte užkaičiam ir verdam ant vdutinės ugnies. Kai uogos suminkštėja suberiam vanilinį cukrų, išmaišome. Dar paverdame ap10 min. Nepamirštame nuolat nugraibyti putas. Aš iš viso šią uogienę verdu 30min., bet, jei buna kietos ir nevandeningos braškes, verdu ilgiau. Į švariai išplautus stiklainius sudedame uogienę ir užsukame dangteliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Braškių uogienė su rabarbarais
-
Raugerškio uogienė
-
Paprikų ir aviečių uogienė
-
Slyvų uogienė su riešutais
-
Juodieji serbentai savo sultyse
-
Pikantiškas spanguolių ir kriaušių pagardas
-
Vyšnios savo sultyse
-
Obuolių ir šermukšnių uogienė
-
Aviečių uogienė su imbierais ir žaliosiomis citrinomis
-
Džiovintų abrikosų marmeladas
-
Kreminis citrinų pyragas
-
Vyšnių uogienė su juoduoju šokoladu
-
Karamelės skonio obuolių uogienė
-
Paprasta svarainių uogienė
-
Braškių uogienė
-
Braškių ir gervuogių džemas
-
Obuolienė su imbierais
-
Spanguolių uogienė
-
Braškių uogienė su greipfrutais
-
Agrastų marmeladas
Braškių uogienė su vanile
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Braškės,
8000 gramų -
Cukrus, vanilinis su malta vaniline lazdele,
3500 gramų -
Cukrus, vanilinis su malta vaniline lazdele,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Braškes nuskabome, nulauname, sudedame į puodą, kuriame virsime, ir užpilame cukrum. Laikom per naktį. Ryte užkaičiam ir verdam ant vdutinės ugnies. Kai uogos suminkštėja suberiam vanilinį cukrų, išmaišome. Dar paverdame ap10 min. Nepamirštame nuolat nugraibyti putas. Aš iš viso šią uogienę verdu 30min., bet, jei buna kietos ir nevandeningos braškes, verdu ilgiau. Į švariai išplautus stiklainius sudedame uogienę ir užsukame dangteliais.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
