
Braškių uogienė su vanile
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
8000 gramų | braškės |
3500 gramų | cukrus (vanilinis su malta vaniline lazdele) |
2 valgomieji šaukštai | cukrus (vanilinis su malta vaniline lazdele) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Braškes nuskabome, nulauname, sudedame į puodą, kuriame virsime, ir užpilame cukrum. Laikom per naktį. Ryte užkaičiam ir verdam ant vdutinės ugnies. Kai uogos suminkštėja suberiam vanilinį cukrų, išmaišome. Dar paverdame ap10 min. Nepamirštame nuolat nugraibyti putas. Aš iš viso šią uogienę verdu 30min., bet, jei buna kietos ir nevandeningos braškes, verdu ilgiau. Į švariai išplautus stiklainius sudedame uogienę ir užsukame dangteliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vyšnių uogienė su juoduoju šokoladu
-
Uogienė iš uogų arba vaisių
-
Cukinijų uogienė
-
Sauliaus braškių uogienė
-
Aviečių ir persikų uogienė
-
Trintos mėlynės ir žemuogės žiemai
-
Spanguolių uogienė
-
Skaniausia slyvų uogienė su citrina ir cinamonu
-
Svarainių uogienė
-
Obuolių ir cukinijų pagardas
-
Žemuogės cukruje
-
Juodų serbentų uogienė
-
Braškių uogienė su vanile
-
Juodųjų serbentų uogienė
-
Arbūzų ir braškių uogienė
-
Braškių uogienė
-
Kreminis citrinų pyragas
-
Braškių uogienė su sambuka
-
Vyšnių uogienė
-
Kaip pirmą kartą gyvenime išsivirti uogienę? (braškių ir nektarinų uogienė per 15 minučių)
Braškių uogienė su vanile
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Braškės,
8000 gramų -
Cukrus, vanilinis su malta vaniline lazdele,
3500 gramų -
Cukrus, vanilinis su malta vaniline lazdele,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Braškes nuskabome, nulauname, sudedame į puodą, kuriame virsime, ir užpilame cukrum. Laikom per naktį. Ryte užkaičiam ir verdam ant vdutinės ugnies. Kai uogos suminkštėja suberiam vanilinį cukrų, išmaišome. Dar paverdame ap10 min. Nepamirštame nuolat nugraibyti putas. Aš iš viso šią uogienę verdu 30min., bet, jei buna kietos ir nevandeningos braškes, verdu ilgiau. Į švariai išplautus stiklainius sudedame uogienę ir užsukame dangteliais.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...