
Braškių uogienė su vanile
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
8000 gramų | braškės |
3500 gramų | cukrus (vanilinis su malta vaniline lazdele) |
2 valgomieji šaukštai | cukrus (vanilinis su malta vaniline lazdele) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Braškes nuskabome, nulauname, sudedame į puodą, kuriame virsime, ir užpilame cukrum. Laikom per naktį. Ryte užkaičiam ir verdam ant vdutinės ugnies. Kai uogos suminkštėja suberiam vanilinį cukrų, išmaišome. Dar paverdame ap10 min. Nepamirštame nuolat nugraibyti putas. Aš iš viso šią uogienę verdu 30min., bet, jei buna kietos ir nevandeningos braškes, verdu ilgiau. Į švariai išplautus stiklainius sudedame uogienę ir užsukame dangteliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Braškių uogienė su citrinomis ir mėtomis
-
Braškių ir gervuogių džemas
-
Spanguolių uogienė
-
Juodųjų serbentų drebučiai
-
Bulgariška slyvų uogienė
-
Žaliųjų citrinų ir imbierų uogienė
-
Obuolių ir cukinijų pagardas
-
Juodųjų serbentų džemas
-
Braškių uogienė su sambuka
-
Rabarbarų uogienė
-
Kriaušių ir bruknių uogienė
-
Pienių uogienė
-
Paprasta vyšnių uogienė
-
Vyšnios savo sultyse
-
Raudonųjų serbentų uogienė
-
Uogienė iš uogų arba vaisių
-
Braškių ir rabarbarų uogienė
-
Beatos gardžioji naminė uogienė "Asorti"
-
Erškėtuogių uogienė
-
Paprikų ir aviečių uogienė
Braškių uogienė su vanile
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Braškės,
8000 gramų -
Cukrus, vanilinis su malta vaniline lazdele,
3500 gramų -
Cukrus, vanilinis su malta vaniline lazdele,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Braškes nuskabome, nulauname, sudedame į puodą, kuriame virsime, ir užpilame cukrum. Laikom per naktį. Ryte užkaičiam ir verdam ant vdutinės ugnies. Kai uogos suminkštėja suberiam vanilinį cukrų, išmaišome. Dar paverdame ap10 min. Nepamirštame nuolat nugraibyti putas. Aš iš viso šią uogienę verdu 30min., bet, jei buna kietos ir nevandeningos braškes, verdu ilgiau. Į švariai išplautus stiklainius sudedame uogienę ir užsukame dangteliais.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...