Kriaušių ir bruknių uogienė
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
2 kilogramai bruknės
2 kilogramai kriaušės
1 kilogramas cukrus
3 vienetai gvazdikėliai
šiek tiek cinamonas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Bruknes užpilkite cukrumi ir virkite ant mažos ugnies apie 10 min. Tada nupilkite susidariusias sultis ir į jas suberkite kubeliais supjaustytas kriaušes. Virkite, kol kriaušės suminkštėja. Sudėkite bruknes, prieskonius, užvirinkite ir karštą uogienę sukrėskite į stiklainius. Uždarykite.

Populiariausi receptai šią savaitę

Kriaušių ir bruknių uogienė

Komentarai: 12
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Bruknes užpilkite cukrumi ir virkite ant mažos ugnies apie 10 min. Tada nupilkite susidariusias sultis ir į jas suberkite kubeliais supjaustytas kriaušes. Virkite, kol kriaušės suminkštėja. Sudėkite bruknes, prieskonius, užvirinkite ir karštą uogienę sukrėskite į stiklainius. Uždarykite.

Reklama:

Komentarai (12)


  • Jurgita 2011-08-23 13:12

    super :super: :super:


  • (anonimas) 2010-09-01 18:12

    SKANIAI SKANU :-o :parselis: :taip:


  • as 2009-09-05 12:33

    Shit .... :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :fuu: :fuu: :fuu:


  • fasdfasd 2009-09-05 12:32

    adsasd :-( :-( :-( ;-) ;-)


  • skanu 2009-08-31 22:14

    O kad tas kartumas man ir yra pats "skanumas"


  • candy 2009-08-29 16:10

    :-D :-D :-D :-D :-D :alus:


  • diana 2009-08-26 20:20

    gavosi nuostabaus skonio ir aromato uogiene :super: :super:


  • (anonimas) 2009-08-22 10:32

    %-) %-)


  • jurate 2009-08-19 18:24

    bruknes siaip reikėtų arba nuplikyti karštu vandeniu, ar pusę paros pamirkyti šaltam vandeny - kad nuimtų kartumą


  • justas 2009-08-18 23:09

    labai gerai


Daugiau receptų