2 kilogramai | bruknės |
2 kilogramai | kriaušės |
1 kilogramas | cukrus |
3 vienetai | gvazdikėliai |
šiek tiek | cinamonas |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Rabarbarų tyrė
- Marinuoti žiediniai kopūstai
- Cukinijų pagardas žiemai
- šparaginės pupelės - marinate
- Saldžiarūgščiai marinuoti agurkai
- Žemuogės cukruje
- Agrastų marmeladas
- Aviečių ir baltųjų serbentų uogienė
- Kiauliena drebučiuose
- Saldžiarūgštis padažas žiemai
- Konservuotos cukinijos su pomidorais
- Konservuoti špinatai
- Cukinija iš uogienės ir slyvų
- Saldžiarūgščiai marinuoti pomidorai
- Konservuoti aguročiai
- Rauginti agurkai
- Aguročių ikra "Uošvės liežuvis"
- Gervuogių kompotas su obuoliais
- Raugerškio uogos, trintos su cukrumi
- Konservuoti grybai
Kriaušių ir bruknių uogienė
- Paruošimo laikas:
-
Bruknės,
2 kilogramai -
Kriaušės,
2 kilogramai -
Cukrus,
1 kilogramas -
Gvazdikėliai,
3 vienetai - Cinamonas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Bruknes užpilkite cukrumi ir virkite ant mažos ugnies apie 10 min. Tada nupilkite susidariusias sultis ir į jas suberkite kubeliais supjaustytas kriaušes. Virkite, kol kriaušės suminkštėja. Sudėkite bruknes, prieskonius, užvirinkite ir karštą uogienę sukrėskite į stiklainius. Uždarykite.
Komentarai (12)
-
Jurgita
2011-08-23 13:12
super :super: :super:
-
(anonimas)
2010-09-01 18:12
SKANIAI SKANU :-o :parselis: :taip:
-
as
2009-09-05 12:33
Shit .... :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :fuu: :fuu: :fuu:
-
fasdfasd
2009-09-05 12:32
adsasd :-( :-( :-( ;-) ;-)
-
skanu
2009-08-31 22:14
O kad tas kartumas man ir yra pats "skanumas"
-
candy
2009-08-29 16:10
:-D :-D :-D :-D :-D :alus:
-
diana
2009-08-26 20:20
gavosi nuostabaus skonio ir aromato uogiene :super: :super:
-
(anonimas)
2009-08-22 10:32
%-) %-)
-
jurate
2009-08-19 18:24
bruknes siaip reikėtų arba nuplikyti karštu vandeniu, ar pusę paros pamirkyti šaltam vandeny - kad nuimtų kartumą
-
justas
2009-08-18 23:09
labai gerai