Šia uogiene galite gardinti sumuštinius ar sūrio pyragą.
Nuplaukite ir kruopščiai atrinkite braškes. Sutrinkite rankiniu trintuvu ir su cukrumi suberkite į prikaistuvį. Pilkite sambuką ir viską virkite 3–6 min., kol masė bus pageidaujamo tirštumo. Atsargiai nugriebkite putas. Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Uždarykite ir laikykite vėsioje vietoje.

Braškių uogienė su sambuka
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
500 | braškės |
250 | „dansukker“ cukrus uogienėms |
3 valgomieji šaukštai | sambuka ((anyžių skonio likeris)) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Braškių uogienė su balzaminiu actu ir juodaisiais pipirais
-
Skanusis abrikosų džemas
-
Vyšnių uogienė su juoduoju šokoladu
-
Rabarbarų uogienė
-
Paprasta žemuogių uogienė
-
Aviečių ir persikų uogienė
-
Slyvų ir juodojo šokolado uogienė
-
Erškėtuogių uogienė
-
Juodųjų serbentų džemas
-
Obuolių ir šermukšnių uogienė
-
Paprikų ir aviečių uogienė
-
Slyvų uogienė
-
Uogienė iš uogų arba vaisių
-
Braškių uogienė su rabarbarais
-
Rabarbarų uogienė
-
Dumplūnės uogienė
-
Slyvų uogienė su riešutais
-
Bruknių uogienė
-
Džemas
-
Juodieji serbentai savo sultyse
Braškių uogienė su sambuka
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Braškės,
500 -
„Dansukker“ cukrus uogienėms,
250 -
Sambuka, (anyžių skonio likeris),
3 valgomieji šaukštai
Gaminimo eiga:
Šia uogiene galite gardinti sumuštinius ar sūrio pyragą.
Nuplaukite ir kruopščiai atrinkite braškes. Sutrinkite rankiniu trintuvu ir su cukrumi suberkite į prikaistuvį. Pilkite sambuką ir viską virkite 3–6 min., kol masė bus pageidaujamo tirštumo. Atsargiai nugriebkite putas. Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Uždarykite ir laikykite vėsioje vietoje.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...