Šia uogiene galite gardinti sumuštinius ar sūrio pyragą.
Nuplaukite ir kruopščiai atrinkite braškes. Sutrinkite rankiniu trintuvu ir su cukrumi suberkite į prikaistuvį. Pilkite sambuką ir viską virkite 3–6 min., kol masė bus pageidaujamo tirštumo. Atsargiai nugriebkite putas. Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Uždarykite ir laikykite vėsioje vietoje.
Braškių uogienė su sambuka
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
| 500 | braškės |
| 250 | „dansukker“ cukrus uogienėms |
| 3 valgomieji šaukštai | sambuka ((anyžių skonio likeris)) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aviečių uogienė- džemas
-
Bruknių uogienė
-
Žaliųjų citrinų ir imbierų uogienė
-
Raudonųjų serbentų uogienė
-
Bruknės savo sultyse
-
Apelsinais kvepianti agrastų uogienė
-
Pikantiškas spanguolių ir kriaušių pagardas
-
Juodų serbentų uogienė
-
Apelsinų ir serbentų džemas
-
Aviečių uogienė
-
Skanusis abrikosų džemas
-
Agrastų marmeladas
-
Moliūgų uogienė su vaisiais
-
Moliūgų uogienė
-
Agrastų uogienė su degtine
-
Braškių ir rabarbarų uogienė
-
Slyvų uogienė su riešutais
-
Agrastų uogienė
-
Braškių uogienė su citrinomis ir mėtomis
-
Bulgariška slyvų uogienė
Braškių uogienė su sambuka
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Braškės,
500 -
„Dansukker“ cukrus uogienėms,
250 -
Sambuka, (anyžių skonio likeris),
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šia uogiene galite gardinti sumuštinius ar sūrio pyragą.
Nuplaukite ir kruopščiai atrinkite braškes. Sutrinkite rankiniu trintuvu ir su cukrumi suberkite į prikaistuvį. Pilkite sambuką ir viską virkite 3–6 min., kol masė bus pageidaujamo tirštumo. Atsargiai nugriebkite putas. Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Uždarykite ir laikykite vėsioje vietoje.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
