Bruknių uogienė su kriaušių gabaliukais
Porcijų skaičius:
7
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 7
| 5 kilogramai | bruknės |
| 5 kilogramai | kriaušės |
| 2.5 kilogramo | cukrus |
| 3 arbatiniai šaukšteliai | cinamonas |
| 6 vienetai | gvazdikėliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Bruknes nuplauname, nusausiname ir perrenkame.
2.
Nuplautas kriaušes nulupame pašaliname sėklalizdžius su sėklomis ir supjaustome nedideliais gabalėliais.
3.
Perrinktas bruknes suberiame į puodą, užpilame cukrumi ir 10 min. verdame.
4.
Tuomet nukošiame uogas, o į sunką suberiame kriaušių gabalėlius ir verdame, kol jie tampa minkšti.
5.
Suberiame cinamoną, gvazdikėlius, bruknes, užverdame ir karštą uogienę sukrečiame į iškaitintus stiklainius. Uždarome dezinfekuotais dangteliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Cukinija iš uogienės ir slyvų
-
Marinuoti pomidorai
-
Šparaginės pupelės žiemai
-
Pikantiški pomidorai su cinamonu
-
Obuolienė
-
Raudonųjų serbentų drebučiai su vanile
-
Grybai svieste
-
Konservuoti špinatai
-
Marinuota cukinija
-
Greitas vyšnių kompotas
-
Agurkų mišrainė
-
Aviečių ir baltųjų serbentų uogienė
-
Putino uogų drebučiai
-
Juodų serbentų uogienė
-
Sūdytos rūgštynės
-
Marinuoti grybai žiemai
-
Konservuotos paprikos su pomidorais
-
Apelsininė cukinija
-
Aviečių uogienė- džemas
-
Vyšnių kompotas
Bruknių uogienė su kriaušių gabaliukais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 7
-
Bruknės,
5 kilogramai -
Kriaušės,
5 kilogramai -
Cukrus,
2.5 kilogramo -
Cinamonas,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Gvazdikėliai,
6 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bruknes nuplauname, nusausiname ir perrenkame.
Nuplautas kriaušes nulupame pašaliname sėklalizdžius su sėklomis ir supjaustome nedideliais gabalėliais.
Perrinktas bruknes suberiame į puodą, užpilame cukrumi ir 10 min. verdame.
Tuomet nukošiame uogas, o į sunką suberiame kriaušių gabalėlius ir verdame, kol jie tampa minkšti.
Suberiame cinamoną, gvazdikėlius, bruknes, užverdame ir karštą uogienę sukrečiame į iškaitintus stiklainius. Uždarome dezinfekuotais dangteliais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
