Bruknių uogienė su kriaušių gabaliukais
AUTORIUS:
Alma
Porcijų skaičius: 7
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 7
5 kilogramai bruknės
5 kilogramai kriaušės
2.5 kilogramo cukrus
3 arbatiniai šaukšteliai cinamonas
6 vienetai gvazdikėliai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Bruknes nuplauname, nusausiname ir perrenkame.
2.
Nuplautas kriaušes nulupame pašaliname sėklalizdžius su sėklomis ir supjaustome nedideliais gabalėliais.
3.
Perrinktas bruknes suberiame į puodą, užpilame cukrumi ir 10 min. verdame.
4.
Tuomet nukošiame uogas, o į sunką suberiame kriaušių gabalėlius ir verdame, kol jie tampa minkšti.
5.
Suberiame cinamoną, gvazdikėlius, bruknes, užverdame ir karštą uogienę sukrečiame į iškaitintus stiklainius. Uždarome dezinfekuotais dangteliais.

Populiariausi receptai šią savaitę

Bruknių uogienė su kriaušių gabaliukais

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 7
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Bruknes nuplauname, nusausiname ir perrenkame.

  2. Nuplautas kriaušes nulupame pašaliname sėklalizdžius su sėklomis ir supjaustome nedideliais gabalėliais.

  3. Perrinktas bruknes suberiame į puodą, užpilame cukrumi ir 10 min. verdame.

  4. Tuomet nukošiame uogas, o į sunką suberiame kriaušių gabalėlius ir verdame, kol jie tampa minkšti.

  5. Suberiame cinamoną, gvazdikėlius, bruknes, užverdame ir karštą uogienę sukrečiame į iškaitintus stiklainius. Uždarome dezinfekuotais dangteliais.

Receptą atsiuntė Alma
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų