Bruknių uogienė su kriaušių gabaliukais
Porcijų skaičius:
7
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 7
5 kilogramai | bruknės |
5 kilogramai | kriaušės |
2.5 kilogramo | cukrus |
3 arbatiniai šaukšteliai | cinamonas |
6 vienetai | gvazdikėliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Bruknes nuplauname, nusausiname ir perrenkame.
2.
Nuplautas kriaušes nulupame pašaliname sėklalizdžius su sėklomis ir supjaustome nedideliais gabalėliais.
3.
Perrinktas bruknes suberiame į puodą, užpilame cukrumi ir 10 min. verdame.
4.
Tuomet nukošiame uogas, o į sunką suberiame kriaušių gabalėlius ir verdame, kol jie tampa minkšti.
5.
Suberiame cinamoną, gvazdikėlius, bruknes, užverdame ir karštą uogienę sukrečiame į iškaitintus stiklainius. Uždarome dezinfekuotais dangteliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Troškinti kopūstai su pomidorų padažu
- Marinuota paprika su medumi
- Šaltalankio uogienė
- Džiovinti grybai
- Kriaušių kompotas
- Grybai svieste
- Marinuoti pomidorai
- Konservuotas vyšnių kompotas
- Juodieji serbentai savo sultyse
- Aguročių ir juodųjų serbentų uogienė
- Marinuoti grybai
- Konservuoti aštrūs baklažanai
- Cukinijų pagardas žiemai
- Konservuotos rūgštynės
- Šermukšnių uogienė
- Slyvų kompotas
- Slyvų kompotas
- Gervuogių kompotas su obuoliais
- Gudobelių uogienė
- Juodų serbentų uogienė
Bruknių uogienė su kriaušių gabaliukais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 7
-
Bruknės,
5 kilogramai -
Kriaušės,
5 kilogramai -
Cukrus,
2.5 kilogramo -
Cinamonas,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Gvazdikėliai,
6 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bruknes nuplauname, nusausiname ir perrenkame.
Nuplautas kriaušes nulupame pašaliname sėklalizdžius su sėklomis ir supjaustome nedideliais gabalėliais.
Perrinktas bruknes suberiame į puodą, užpilame cukrumi ir 10 min. verdame.
Tuomet nukošiame uogas, o į sunką suberiame kriaušių gabalėlius ir verdame, kol jie tampa minkšti.
Suberiame cinamoną, gvazdikėlius, bruknes, užverdame ir karštą uogienę sukrečiame į iškaitintus stiklainius. Uždarome dezinfekuotais dangteliais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...