Raudonųjų serbentų uogienė
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas raudonieji serbentai
1.2 kilogramo cukrus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Nuraškytos uogos supilamos į emaliuotą arba glazūruotą molinį indą sluoksniais su cukrumi ir pastatomos parai vėsioje vietoje. Po to viskas supilama į puodą ir verdama, kol uogos pasidaro permatomos ir sirupas sutirštėja. Verdant uogienė dažnai sukratoma ir nugraibomos putos.
Uogienė į sterilius stiklainius supilstoma po to, kai atšąla, užsukama su kaitintais dangteliais.

Populiariausi receptai šią savaitę

Raudonųjų serbentų uogienė

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Nuraškytos uogos supilamos į emaliuotą arba glazūruotą molinį indą sluoksniais su cukrumi ir pastatomos parai vėsioje vietoje. Po to viskas supilama į puodą ir verdama, kol uogos pasidaro permatomos ir sirupas sutirštėja. Verdant uogienė dažnai sukratoma ir nugraibomos putos.
Uogienė į sterilius stiklainius supilstoma po to, kai atšąla, užsukama su kaitintais dangteliais.

Reklama:

Komentarai (3)


  • algis 2017-08-11 11:42

    kodėl dangteliais užsukti kai atšala? Jei karštus užsuksiu, tai kas bus?


  • samant 2015-07-07 17:36

    Labai gerais receptas


  • nina 2010-07-20 14:26

    serbentai raudoni skanu bet ne uogiene o drebuciai nes tada seklyciu nebuna :super:


Daugiau receptų