Lašišos filė be odos susmulkinkite labai mažais gabaliukais.
Grietinėlės sūrį (arba rikotą) išmaišykite su citrinos sultimis, puse žalumynų, trupučiu druskos, maltų juodųjų pipirų ir jogurtu. Į šią masę įmaišykite lašišos gabaliukus.
Batoną supjaustykite riekelėmis ir iš abiejų pusių paskrudinkite įkaitintoje keptuvėje. Ant paskrudintų riekelių užtepkite paruoštos užtepėlės, užberkite pipirų, likusių žalumynų ir ragaukite.

Grietinėlės sūrio užtepėlė su ZIGMO lašišos file
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
150 gramų | zigmo sūdyta lašišos filė |
200 gramų | grietinėlės sūris |
4 valgomieji šaukštai | natūralaus jogurto |
0.5 vieneto | žaliosios citrinos sultys |
1 valgomasis šaukštas | čiobreliai |
1 vienetas | prancūziško batono |
šiek tiek | maltų juodųjų pipirų |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiškienos paštetas
-
Dešriukai
-
Daržovių puokštė "Vasaros gerybės"
-
Įdaryti avokadai
-
Sūrio rutuliukai
-
Vyniotinis su sūriu ir vištiena
-
Kepenėlių vyniotinis su kiaušinių
-
Skrebučiai su užtepėle
-
Vištienos šaltiena su daržovėmis „Velykų sala“
-
Olandiška silkė
-
Krabų lazdelėmis įdaryti kiaušiniai
-
Kiaušiniai įdaryti džiovintais grybais
-
Bulviniai lizdeliai su silke
-
Silkės iešmeliai su svogūnėliais, paprikomis ir grietinės padažu
-
Krekerių užkandėlė
-
Maltinukai drebučiuose
-
Sūrių užkandelė
-
Silkės užkandėlė
-
Šokoladinės vynuogės
-
Silkė pataluose su granato sėklomis
Grietinėlės sūrio užtepėlė su ZIGMO lašišos file
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
ZIGMO sūdyta lašišos filė ,
150 gramų -
Grietinėlės sūris,
200 gramų -
Natūralus jogurtas,
4 valgomieji šaukštai -
Žaliosios citrinos sultys,
0.5 vieneto -
Čiobreliai,
1 valgomasis šaukštas -
Prancūziškas batonas,
1 vienetas - Malti juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lašišos filė be odos susmulkinkite labai mažais gabaliukais.
Grietinėlės sūrį (arba rikotą) išmaišykite su citrinos sultimis, puse žalumynų, trupučiu druskos, maltų juodųjų pipirų ir jogurtu. Į šią masę įmaišykite lašišos gabaliukus.
Batoną supjaustykite riekelėmis ir iš abiejų pusių paskrudinkite įkaitintoje keptuvėje. Ant paskrudintų riekelių užtepkite paruoštos užtepėlės, užberkite pipirų, likusių žalumynų ir ragaukite.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...