Lašišos filė be odos susmulkinkite labai mažais gabaliukais.
Grietinėlės sūrį (arba rikotą) išmaišykite su citrinos sultimis, puse žalumynų, trupučiu druskos, maltų juodųjų pipirų ir jogurtu. Į šią masę įmaišykite lašišos gabaliukus.
Batoną supjaustykite riekelėmis ir iš abiejų pusių paskrudinkite įkaitintoje keptuvėje. Ant paskrudintų riekelių užtepkite paruoštos užtepėlės, užberkite pipirų, likusių žalumynų ir ragaukite.
Grietinėlės sūrio užtepėlė su ZIGMO lašišos file
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 150 gramų | zigmo sūdyta lašišos filė |
| 200 gramų | grietinėlės sūris |
| 4 valgomieji šaukštai | natūralaus jogurto |
| 0.5 vieneto | žaliosios citrinos sultys |
| 1 valgomasis šaukštas | čiobreliai |
| 1 vienetas | prancūziško batono |
| šiek tiek | maltų juodųjų pipirų |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Silkė morkų ir svogūnų patale
-
Salotos ananase
-
Meksikietiški pusryčiai HUEVOS RANCHEROS
-
Sūrių užkandelė
-
Šokoladinės vynuogės
-
Užtepėlės su duonelėmis
-
Sumuštiniai su gorgonzola ir figomis
-
Sumuštinis ant salotos lapo
-
Pašteto ryšulėliai lavaše
-
Kamuoliukai su slyvomis
-
Sūrio ir mėsos miksas
-
Baklažanų suktinukai
-
Silkių bokšteliai
-
Tortilijos su krabų lazdelėmis
-
Daržovės drebučiuose
-
Maltinukai drebučiuose
-
Vytintos stintos
-
Šventiniai šaltienos drebučiai
-
Vyniotinis su raudonais ikrais ir lašiša
-
Sūrio rutuliukai
Grietinėlės sūrio užtepėlė su ZIGMO lašišos file
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
ZIGMO sūdyta lašišos filė ,
150 gramų -
Grietinėlės sūris,
200 gramų -
Natūralus jogurtas,
4 valgomieji šaukštai -
Žaliosios citrinos sultys,
0.5 vieneto -
Čiobreliai,
1 valgomasis šaukštas -
Prancūziškas batonas,
1 vienetas - Malti juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lašišos filė be odos susmulkinkite labai mažais gabaliukais.
Grietinėlės sūrį (arba rikotą) išmaišykite su citrinos sultimis, puse žalumynų, trupučiu druskos, maltų juodųjų pipirų ir jogurtu. Į šią masę įmaišykite lašišos gabaliukus.
Batoną supjaustykite riekelėmis ir iš abiejų pusių paskrudinkite įkaitintoje keptuvėje. Ant paskrudintų riekelių užtepkite paruoštos užtepėlės, užberkite pipirų, likusių žalumynų ir ragaukite.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
