Lašišos filė be odos susmulkinkite labai mažais gabaliukais.
Grietinėlės sūrį (arba rikotą) išmaišykite su citrinos sultimis, puse žalumynų, trupučiu druskos, maltų juodųjų pipirų ir jogurtu. Į šią masę įmaišykite lašišos gabaliukus.
Batoną supjaustykite riekelėmis ir iš abiejų pusių paskrudinkite įkaitintoje keptuvėje. Ant paskrudintų riekelių užtepkite paruoštos užtepėlės, užberkite pipirų, likusių žalumynų ir ragaukite.
Grietinėlės sūrio užtepėlė su ZIGMO lašišos file
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
150 gramų | zigmo sūdyta lašišos filė |
200 gramų | grietinėlės sūris |
4 valgomieji šaukštai | natūralaus jogurto |
0.5 vieneto | žaliosios citrinos sultys |
1 valgomasis šaukštas | čiobreliai |
1 vienetas | prancūziško batono |
šiek tiek | maltų juodųjų pipirų |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Austrės su lietuviškais obuoliais
- Tuno - lašišos užkandinis tortas
- Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
- Skaniausia lešių užtepėlė
- Šokoladinės braškės
- Kepenėlių tortas
- Traškus migdolų užkandis
- Naminis lydytas sūris su krapais
- Vaisių desertas su brendžiu
- Šventinis kelmas
- Rūkyti naminiai vijūnai
- Baltoji trobelė
- Užkandis su silke stiklinėje
- Boružėlės
- Lašišos „Carpaccio“ su džiovintų pomidorų ir krapų padažu
- Žuvies tortas
- Silkė su obuolių ir garstyčių pagardu
- Blynelių suktinukai su lašiša ir žirnelių kremu
- Užkandis "Margas pavasario stalas"
- Kiaušiniai su varškės padažu
Grietinėlės sūrio užtepėlė su ZIGMO lašišos file
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
ZIGMO sūdyta lašišos filė ,
150 gramų -
Grietinėlės sūris,
200 gramų -
Natūralus jogurtas,
4 valgomieji šaukštai -
Žaliosios citrinos sultys,
0.5 vieneto -
Čiobreliai,
1 valgomasis šaukštas -
Prancūziškas batonas,
1 vienetas - Malti juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lašišos filė be odos susmulkinkite labai mažais gabaliukais.
Grietinėlės sūrį (arba rikotą) išmaišykite su citrinos sultimis, puse žalumynų, trupučiu druskos, maltų juodųjų pipirų ir jogurtu. Į šią masę įmaišykite lašišos gabaliukus.
Batoną supjaustykite riekelėmis ir iš abiejų pusių paskrudinkite įkaitintoje keptuvėje. Ant paskrudintų riekelių užtepkite paruoštos užtepėlės, užberkite pipirų, likusių žalumynų ir ragaukite.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...