Lašišos filė be odos susmulkinkite labai mažais gabaliukais.
Grietinėlės sūrį (arba rikotą) išmaišykite su citrinos sultimis, puse žalumynų, trupučiu druskos, maltų juodųjų pipirų ir jogurtu. Į šią masę įmaišykite lašišos gabaliukus.
Batoną supjaustykite riekelėmis ir iš abiejų pusių paskrudinkite įkaitintoje keptuvėje. Ant paskrudintų riekelių užtepkite paruoštos užtepėlės, užberkite pipirų, likusių žalumynų ir ragaukite.

Grietinėlės sūrio užtepėlė su ZIGMO lašišos file
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
150 gramų | zigmo sūdyta lašišos filė |
200 gramų | grietinėlės sūris |
4 valgomieji šaukštai | natūralaus jogurto |
0.5 vieneto | žaliosios citrinos sultys |
1 valgomasis šaukštas | čiobreliai |
1 vienetas | prancūziško batono |
šiek tiek | maltų juodųjų pipirų |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Silkė su daržovėmis
-
Šventinė užkandėlė "Bokšteliai"
-
Lavašo sumuštiniai
-
Daržovių puokštė "Vasaros gerybės"
-
Karšti sumuštiniai su morkomis
-
Sumuštiniai su gorgonzola ir figomis
-
Helovyno užkandžiai
-
Kiaušinukai Kūčioms
-
Užkandis "Žiemos puokštė"
-
Pitos su grybais
-
Pavasarinis silkės užkandis
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Mini sumuštinukai
-
Traškučiai iš bulvių košės
-
Sultingas Kebabas
-
Rūkyti naminiai vijūnai
-
Farširuoti kiaušiniai
-
Liežuvio užkandėlė
-
Silkės užkandėlė
-
Skrebučiai su užtepėle
Grietinėlės sūrio užtepėlė su ZIGMO lašišos file
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
ZIGMO sūdyta lašišos filė ,
150 gramų -
Grietinėlės sūris,
200 gramų -
Natūralus jogurtas,
4 valgomieji šaukštai -
Žaliosios citrinos sultys,
0.5 vieneto -
Čiobreliai,
1 valgomasis šaukštas -
Prancūziškas batonas,
1 vienetas - Malti juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lašišos filė be odos susmulkinkite labai mažais gabaliukais.
Grietinėlės sūrį (arba rikotą) išmaišykite su citrinos sultimis, puse žalumynų, trupučiu druskos, maltų juodųjų pipirų ir jogurtu. Į šią masę įmaišykite lašišos gabaliukus.
Batoną supjaustykite riekelėmis ir iš abiejų pusių paskrudinkite įkaitintoje keptuvėje. Ant paskrudintų riekelių užtepkite paruoštos užtepėlės, užberkite pipirų, likusių žalumynų ir ragaukite.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...