Lašišos filė be odos susmulkinkite labai mažais gabaliukais.
Grietinėlės sūrį (arba rikotą) išmaišykite su citrinos sultimis, puse žalumynų, trupučiu druskos, maltų juodųjų pipirų ir jogurtu. Į šią masę įmaišykite lašišos gabaliukus.
Batoną supjaustykite riekelėmis ir iš abiejų pusių paskrudinkite įkaitintoje keptuvėje. Ant paskrudintų riekelių užtepkite paruoštos užtepėlės, užberkite pipirų, likusių žalumynų ir ragaukite.
Grietinėlės sūrio užtepėlė su ZIGMO lašišos file
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
150 gramų | zigmo sūdyta lašišos filė |
200 gramų | grietinėlės sūris |
4 valgomieji šaukštai | natūralaus jogurto |
0.5 vieneto | žaliosios citrinos sultys |
1 valgomasis šaukštas | čiobreliai |
1 vienetas | prancūziško batono |
šiek tiek | maltų juodųjų pipirų |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vyšninių pomidorų užkandėlė
- Krepšeliai su avokadais ir ikrais
- Įdaryti kiaušiniai "Musmirės"
- Braškės šokolade
- Įdaryti kiaušiniai
- Meksikietiški pusryčiai HUEVOS RANCHEROS
- Užkandis su silke stiklinėje
- Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
- Sluoksniuotos tešlos užkandis su dešra ir sūriu
- Varškės užtepėlė su pomidorais ir žalumynais
- Silkė pataluose su granato sėklomis
- Skanios "Bačkutės"
- Velykinės morkytės
- Vėrinukai
- Perverti sumuštinukai švediškam stalui
- Silkės užtepėlė
- Vaisių desertas su brendžiu
- Greitai užraugti agurkai
- Antienos filė su vyšnių padažu
- Lašišos sumuštinukai su mažaisiais pomidorais ir agurkais
Grietinėlės sūrio užtepėlė su ZIGMO lašišos file
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
ZIGMO sūdyta lašišos filė ,
150 gramų -
Grietinėlės sūris,
200 gramų -
Natūralus jogurtas,
4 valgomieji šaukštai -
Žaliosios citrinos sultys,
0.5 vieneto -
Čiobreliai,
1 valgomasis šaukštas -
Prancūziškas batonas,
1 vienetas - Malti juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lašišos filė be odos susmulkinkite labai mažais gabaliukais.
Grietinėlės sūrį (arba rikotą) išmaišykite su citrinos sultimis, puse žalumynų, trupučiu druskos, maltų juodųjų pipirų ir jogurtu. Į šią masę įmaišykite lašišos gabaliukus.
Batoną supjaustykite riekelėmis ir iš abiejų pusių paskrudinkite įkaitintoje keptuvėje. Ant paskrudintų riekelių užtepkite paruoštos užtepėlės, užberkite pipirų, likusių žalumynų ir ragaukite.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...