
Juodieji serbentai savo sultyse
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | juodieji serbentai |
700 gramų | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Paruoštus serbentus suberkite į puodą, truputį sumaigykite, apibarstykite cukrumi ir palikite 6 val. Tada virkite ant labai mažos ugnies išlaikydami 80°C temperatūrą 7 min. Tuoj pat išpilstykite į stiklainius ir sandariai uždarykite. Stiklainius apverskite, užklokite ir lėtai atvėsinkite.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Cukinijų kompotas su svarainiais
-
Žemuogės cukruje
-
Konservuoti žirneliai
-
Cukinijų- ananasų konservai
-
Cukinija iš uogienės ir slyvų
-
Konservuoti kopūstai
-
Rabarbarų uogienė
-
Moliūgų ir persikų uogienė
-
Ievos uogienė
-
Juodų serbentų uogienė
-
Pomidorai savo sultyse be odelių
-
Kiauliena drebučiuose
-
Raudonųjų serbentų kompotas
-
Agurkų mišrainė su perlinėm kruopom
-
Juodujų serbentų kompotas
-
Pomidorai su želatina
-
Kriaušių ir bruknių uogienė
-
Braškių kompotas
-
Aštrūs marinuoti moliūgai
-
Uogienė iš uogų arba vaisių
Juodieji serbentai savo sultyse
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Juodieji serbentai,
1 kilogramas -
Cukrus,
700 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Paruoštus serbentus suberkite į puodą, truputį sumaigykite, apibarstykite cukrumi ir palikite 6 val. Tada virkite ant labai mažos ugnies išlaikydami 80°C temperatūrą 7 min. Tuoj pat išpilstykite į stiklainius ir sandariai uždarykite. Stiklainius apverskite, užklokite ir lėtai atvėsinkite.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...