
Juodieji serbentai savo sultyse
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | juodieji serbentai |
700 gramų | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Paruoštus serbentus suberkite į puodą, truputį sumaigykite, apibarstykite cukrumi ir palikite 6 val. Tada virkite ant labai mažos ugnies išlaikydami 80°C temperatūrą 7 min. Tuoj pat išpilstykite į stiklainius ir sandariai uždarykite. Stiklainius apverskite, užklokite ir lėtai atvėsinkite.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Konservuoti baklažanai su daržovėmis
-
Aštrūs marinuoti moliūgai
-
Konservuoti špinatai
-
Kaukazinių slyvaičių uogienė
-
Sūdyti lašinukai cepelinų spirgučiams ar kiaušinienei
-
Juodieji serbentai savo sultyse
-
Šaltalankio uogienė
-
Obuolių ir moliūgų uogienė
-
Aguročių ir juodųjų serbentų uogienė
-
Vyšnių uogienė 2
-
Kiauliena drebučiuose
-
Konservuota žuvis greitpuodyje
-
Kriaušių ir bruknių uogienė
-
Obuolių sultys
-
Obuolių sultys
-
Agrastų marmeladas
-
Konservuotos rūgštynės
-
Šparaginės pupelės žiemai su pomidorų tyre
-
Konservuoti aštrūs baklažanai
-
Erškėtrožių uogienė
Juodieji serbentai savo sultyse
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Juodieji serbentai,
1 kilogramas -
Cukrus,
700 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Paruoštus serbentus suberkite į puodą, truputį sumaigykite, apibarstykite cukrumi ir palikite 6 val. Tada virkite ant labai mažos ugnies išlaikydami 80°C temperatūrą 7 min. Tuoj pat išpilstykite į stiklainius ir sandariai uždarykite. Stiklainius apverskite, užklokite ir lėtai atvėsinkite.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...