
Juodieji serbentai savo sultyse
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | juodieji serbentai |
700 gramų | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Paruoštus serbentus suberkite į puodą, truputį sumaigykite, apibarstykite cukrumi ir palikite 6 val. Tada virkite ant labai mažos ugnies išlaikydami 80°C temperatūrą 7 min. Tuoj pat išpilstykite į stiklainius ir sandariai uždarykite. Stiklainius apverskite, užklokite ir lėtai atvėsinkite.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Agrastinis kompotas
-
Pomidorai savo sultyse
-
Konservuotos cukinijos su pomidorais
-
Marinuoti agrastai
-
Marinuotas geltonų slyvų saldžiarūgštis padažas
-
Konservuotos paprikos su pomidorais
-
Džemas iš juodųjų serbentų
-
Konservuoti pomidorai
-
Marinuoti pomidorai
-
Vyšnių kompotas
-
Pikantiški pomidorai su cinamonu
-
Šokoladinis slyvų džemas
-
Kriaušienė
-
Grybai svieste
-
Cukinijos žiemai
-
Kaukazinių slyvaičių tyrė
-
Rabarbarų kompotas
-
Pipirmėtės sultys
-
Rabarbarų tyrė
-
Konservuoti baklažanai su daržovėmis
Juodieji serbentai savo sultyse
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Juodieji serbentai,
1 kilogramas -
Cukrus,
700 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Paruoštus serbentus suberkite į puodą, truputį sumaigykite, apibarstykite cukrumi ir palikite 6 val. Tada virkite ant labai mažos ugnies išlaikydami 80°C temperatūrą 7 min. Tuoj pat išpilstykite į stiklainius ir sandariai uždarykite. Stiklainius apverskite, užklokite ir lėtai atvėsinkite.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...