
Juodieji serbentai savo sultyse
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | juodieji serbentai |
700 gramų | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Paruoštus serbentus suberkite į puodą, truputį sumaigykite, apibarstykite cukrumi ir palikite 6 val. Tada virkite ant labai mažos ugnies išlaikydami 80°C temperatūrą 7 min. Tuoj pat išpilstykite į stiklainius ir sandariai uždarykite. Stiklainius apverskite, užklokite ir lėtai atvėsinkite.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Marinuoti agrastai
-
Konservuoti žirneliai
-
Cukinijos žiemai
-
Šokoladinis slyvų džemas
-
Juodųjų serbentų kompotas
-
Vyšnių uogienė 2
-
Aviečių uogienė- džemas
-
Aviečių džemas
-
Cukinijų pagardas žiemai
-
Vyšnių kompotas
-
Saldžiarūgščiai marinuoti pomidorai
-
Marinuoti burokėliai
-
Konservuoti špinatai
-
Konservuoti aguročiai
-
Slyvų kompotas
-
Rauginti agurkai
-
Šaltalankio sultys
-
Aštrūs rauginti agurkai
-
Raudonųjų serbentų uogienė
-
Obuolienė
Juodieji serbentai savo sultyse
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Juodieji serbentai,
1 kilogramas -
Cukrus,
700 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Paruoštus serbentus suberkite į puodą, truputį sumaigykite, apibarstykite cukrumi ir palikite 6 val. Tada virkite ant labai mažos ugnies išlaikydami 80°C temperatūrą 7 min. Tuoj pat išpilstykite į stiklainius ir sandariai uždarykite. Stiklainius apverskite, užklokite ir lėtai atvėsinkite.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...