
Juodieji serbentai savo sultyse
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | juodieji serbentai |
700 gramų | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Paruoštus serbentus suberkite į puodą, truputį sumaigykite, apibarstykite cukrumi ir palikite 6 val. Tada virkite ant labai mažos ugnies išlaikydami 80°C temperatūrą 7 min. Tuoj pat išpilstykite į stiklainius ir sandariai uždarykite. Stiklainius apverskite, užklokite ir lėtai atvėsinkite.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Braškių uogienė
-
Juodujų serbentų kompotas
-
Ievos uogienė
-
Rabarbarų kompotas
-
Šaltalankio sultys
-
Slyvų uogienė
-
Kriaušienė
-
Juodųjų serbentų kompotas
-
Rabarbarai žiemai
-
Konservuoti špinatai
-
Pomidorai savo sultyse
-
Žemuogės cukruje
-
Kriaušių kompotas
-
Konservuoti grybai
-
Slyvos bruknėse
-
Konservuota adžika
-
Marinuoti agurkai su čili ir svogūnais
-
Erškėtrožių uogienė
-
Figų džemas
-
Cukinijų užkandis
Juodieji serbentai savo sultyse
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Juodieji serbentai,
1 kilogramas -
Cukrus,
700 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Paruoštus serbentus suberkite į puodą, truputį sumaigykite, apibarstykite cukrumi ir palikite 6 val. Tada virkite ant labai mažos ugnies išlaikydami 80°C temperatūrą 7 min. Tuoj pat išpilstykite į stiklainius ir sandariai uždarykite. Stiklainius apverskite, užklokite ir lėtai atvėsinkite.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...