
Juodieji serbentai savo sultyse
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | juodieji serbentai |
700 gramų | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Paruoštus serbentus suberkite į puodą, truputį sumaigykite, apibarstykite cukrumi ir palikite 6 val. Tada virkite ant labai mažos ugnies išlaikydami 80°C temperatūrą 7 min. Tuoj pat išpilstykite į stiklainius ir sandariai uždarykite. Stiklainius apverskite, užklokite ir lėtai atvėsinkite.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulgariški marinuoti agurkėliai
-
Aštrūs marinuoti moliūgai
-
Cukinijų desertas 'dovana iš virtuvės'
-
Cukinijų kompotas su svarainiais
-
Rabarbarų tyrė
-
Konservuotos paprikos
-
Slyvų kompotas
-
Kaukazinių slyvaičių tyrė
-
Rabarbarų kompotas
-
Kiauliena drebučiuose
-
Kriaušių kompotas
-
Gudobelių uogienė
-
Pomidorai savo sultyse be odelių
-
Konservuoti pomidorai
-
Baklažanų ikrai žiemai
-
Agrastinis kompotas
-
Šaltalankio sultys
-
Paprikia su medum
-
Padažas "Uncle Ben's"
-
Aviečių kompotas su apelsinais
Juodieji serbentai savo sultyse
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Juodieji serbentai,
1 kilogramas -
Cukrus,
700 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Paruoštus serbentus suberkite į puodą, truputį sumaigykite, apibarstykite cukrumi ir palikite 6 val. Tada virkite ant labai mažos ugnies išlaikydami 80°C temperatūrą 7 min. Tuoj pat išpilstykite į stiklainius ir sandariai uždarykite. Stiklainius apverskite, užklokite ir lėtai atvėsinkite.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...