Juodieji serbentai savo sultyse
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | juodieji serbentai |
700 gramų | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Paruoštus serbentus suberkite į puodą, truputį sumaigykite, apibarstykite cukrumi ir palikite 6 val. Tada virkite ant labai mažos ugnies išlaikydami 80°C temperatūrą 7 min. Tuoj pat išpilstykite į stiklainius ir sandariai uždarykite. Stiklainius apverskite, užklokite ir lėtai atvėsinkite.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Rabarbarų tyrė
- Marinuoti žiediniai kopūstai
- Cukinijų pagardas žiemai
- šparaginės pupelės - marinate
- Saldžiarūgščiai marinuoti agurkai
- Žemuogės cukruje
- Agrastų marmeladas
- Aviečių ir baltųjų serbentų uogienė
- Kiauliena drebučiuose
- Saldžiarūgštis padažas žiemai
- Konservuotos cukinijos su pomidorais
- Konservuoti špinatai
- Cukinija iš uogienės ir slyvų
- Saldžiarūgščiai marinuoti pomidorai
- Konservuoti aguročiai
- Rauginti agurkai
- Aguročių ikra "Uošvės liežuvis"
- Gervuogių kompotas su obuoliais
- Raugerškio uogos, trintos su cukrumi
- Konservuoti grybai
Juodieji serbentai savo sultyse
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Juodieji serbentai,
1 kilogramas -
Cukrus,
700 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Paruoštus serbentus suberkite į puodą, truputį sumaigykite, apibarstykite cukrumi ir palikite 6 val. Tada virkite ant labai mažos ugnies išlaikydami 80°C temperatūrą 7 min. Tuoj pat išpilstykite į stiklainius ir sandariai uždarykite. Stiklainius apverskite, užklokite ir lėtai atvėsinkite.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...