Juodieji serbentai savo sultyse
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | juodieji serbentai |
700 gramų | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Paruoštus serbentus suberkite į puodą, truputį sumaigykite, apibarstykite cukrumi ir palikite 6 val. Tada virkite ant labai mažos ugnies išlaikydami 80°C temperatūrą 7 min. Tuoj pat išpilstykite į stiklainius ir sandariai uždarykite. Stiklainius apverskite, užklokite ir lėtai atvėsinkite.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Braškių uogienė
- Rauginti agurkai
- Kaukazinių slyvaičių kompotas
- Slyvų kompotas
- Juodų serbentų uogienė
- Kriaušių kompotas
- Cukinijų užkandis
- Konservuotos cukinijos su pomidorais
- Šparaginės pupelės žiemai
- Pipirmėtės sultys
- Obuolių sultys
- Rabarbarų tyrė
- Aviečių marmeladas
- Grybų sultys
- Marinuotos šparaginės pupelės
- Gudobelių uogienė
- Lietuviška obuolienė
- Saldžiai rūgštūs marinuoti agurkai
- Konservuoti pomidorai
- Konservuoti baravykai
Juodieji serbentai savo sultyse
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Juodieji serbentai,
1 kilogramas -
Cukrus,
700 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Paruoštus serbentus suberkite į puodą, truputį sumaigykite, apibarstykite cukrumi ir palikite 6 val. Tada virkite ant labai mažos ugnies išlaikydami 80°C temperatūrą 7 min. Tuoj pat išpilstykite į stiklainius ir sandariai uždarykite. Stiklainius apverskite, užklokite ir lėtai atvėsinkite.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...