Obuolius nulupti, išpjauti sėklas ir perpjauti į 4 dalis.
Nulupti nuo citrinos žievelę ir smulkiai supjausyti.
Obuolius, citrinos žievelę sudėti į puodą. Įdėti cinamono lazdelę, cukraus, druskos ir viską užpilti vandeniu.
Ant silpnos ugnies kaitinti 20-30 minučių.
Po to išimti cinamono lazdelę ir košę sutrinti.
Obuolių košė
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 1 stiklinė | vanduo |
| šiek tiek | druska |
| 150 gramų | cukrus (rudasis) |
| 150 gramų | cukrus (rudasis) |
| 2 kilogramai | obuoliai |
| 1 vienetas | citrinos (žievelė) |
| 3 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
| 1 vienetas | cinamonas (lazdelė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Dumplūnės uogienė
-
Cukinijų uogienė
-
Vyšnių uogienė
-
Apelsinų ir serbentų džemas
-
Aviečių ir agrastų marmeladas
-
Braškių uogienė su greipfrutais
-
Juodų serbentų uogienė
-
Mėlynių uogienė
-
Rabarbarų uogienė
-
Slyvų uogienė su riešutais
-
Aviečių uogienė
-
Žemuogės cukruje
-
Apelsinais kvepianti agrastų uogienė
-
Trintos mėlynės ir žemuogės žiemai
-
Paprasta žemuogių uogienė
-
Rabarbarų uogienė
-
Vyšnios savo sultyse
-
Konservuotos cukinijos
-
Moliūgų uogienė
-
Pienių uogienė
Obuolių košė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
1 stiklinė - Druska
-
Cukrus, rudasis,
150 gramų -
Cukrus, rudasis,
150 gramų -
Obuoliai,
2 kilogramai -
Citrinos, žievelė,
1 vienetas -
Citrinų sultys,
3 valgomieji šaukštai -
Cinamonas, lazdelė,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolius nulupti, išpjauti sėklas ir perpjauti į 4 dalis.
Nulupti nuo citrinos žievelę ir smulkiai supjausyti.
Obuolius, citrinos žievelę sudėti į puodą. Įdėti cinamono lazdelę, cukraus, druskos ir viską užpilti vandeniu.
Ant silpnos ugnies kaitinti 20-30 minučių.
Po to išimti cinamono lazdelę ir košę sutrinti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
