Obuolių košė
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 stiklinė vanduo
šiek tiek druska
150 gramų cukrus (rudasis)
150 gramų cukrus (rudasis)
2 kilogramai obuoliai
1 vienetas citrinos (žievelė)
3 valgomieji šaukštai citrinų sultys
1 vienetas cinamonas (lazdelė)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Obuolius nulupti, išpjauti sėklas ir perpjauti į 4 dalis.
Nulupti nuo citrinos žievelę ir smulkiai supjausyti.
Obuolius, citrinos žievelę sudėti į puodą. Įdėti cinamono lazdelę, cukraus, druskos ir viską užpilti vandeniu.
Ant silpnos ugnies kaitinti 20-30 minučių.
Po to išimti cinamono lazdelę ir košę sutrinti.

Populiariausi receptai šią savaitę

Obuolių košė

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Obuolius nulupti, išpjauti sėklas ir perpjauti į 4 dalis.
Nulupti nuo citrinos žievelę ir smulkiai supjausyti.
Obuolius, citrinos žievelę sudėti į puodą. Įdėti cinamono lazdelę, cukraus, druskos ir viską užpilti vandeniu.
Ant silpnos ugnies kaitinti 20-30 minučių.
Po to išimti cinamono lazdelę ir košę sutrinti.

Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų