Obuolius nulupti, išpjauti sėklas ir perpjauti į 4 dalis.
Nulupti nuo citrinos žievelę ir smulkiai supjausyti.
Obuolius, citrinos žievelę sudėti į puodą. Įdėti cinamono lazdelę, cukraus, druskos ir viską užpilti vandeniu.
Ant silpnos ugnies kaitinti 20-30 minučių.
Po to išimti cinamono lazdelę ir košę sutrinti.

Obuolių košė
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | vanduo |
šiek tiek | druska |
150 gramų | cukrus (rudasis) |
150 gramų | cukrus (rudasis) |
2 kilogramai | obuoliai |
1 vienetas | citrinos (žievelė) |
3 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
1 vienetas | cinamonas (lazdelė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sauliaus braškių uogienė
-
Bruknių uogienė
-
Rabarbarų uogienė
-
Konservuotos cukinijos
-
Agrastų uogienė su degtine
-
Erškėtuogių uogienė
-
Obuolių džemas su karamele
-
Vyšnių uogienė
-
Slyvų uogienė
-
Žaliųjų citrinų ir imbierų uogienė
-
Karamelės skonio obuolių uogienė
-
Kriaušių ir bruknių uogienė
-
Aviečių uogienė
-
Juodų serbentų uogienė
-
Paprasta svarainių uogienė
-
Apelsinų ir serbentų džemas
-
Svarainių uogienė
-
Slyvų ir juodojo šokolado uogienė
-
Vyšnios savo sultyse
-
Obuolių ir šermukšnių uogienė
Obuolių košė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
1 stiklinė - Druska
-
Cukrus, rudasis,
150 gramų -
Cukrus, rudasis,
150 gramų -
Obuoliai,
2 kilogramai -
Citrinos, žievelė,
1 vienetas -
Citrinų sultys,
3 valgomieji šaukštai -
Cinamonas, lazdelė,
1 vienetas
Gaminimo eiga:
Obuolius nulupti, išpjauti sėklas ir perpjauti į 4 dalis.
Nulupti nuo citrinos žievelę ir smulkiai supjausyti.
Obuolius, citrinos žievelę sudėti į puodą. Įdėti cinamono lazdelę, cukraus, druskos ir viską užpilti vandeniu.
Ant silpnos ugnies kaitinti 20-30 minučių.
Po to išimti cinamono lazdelę ir košę sutrinti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...