
Agrastų uogienė su degtine
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas | agrastų |
2 stiklinės | vanduo |
1.5 kilogramo | cukrus |
šiek tiek | degtinė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Nuvalytus agrastus suberti į dubenį, apšlakstyti degtine, kelis kartus sukrėsti, 5 - 6 val. palaikyti šaltai.
2.
Cukrų su vandeniu užvirinti, suberti agrastus, virti ant vidutinės ugnies, kol agrastai pasidarys permatomi.
3.
Karštą uogienę išpilstyti į stiklainius, užsukti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pienių uogienė
-
Žemuogių uogienė
-
Obuolių džemas su karamele
-
Bulgariška slyvų uogienė
-
Braškių uogienė su citrinomis ir mėtomis
-
Raudonųjų serbentų uogienė
-
Paprasta žemuogių uogienė
-
Juodieji serbentai savo sultyse
-
Aviečių uogienė- džemas
-
Rabarbarų ir braškių uogienė
-
Paprasta vyšnių uogienė
-
Arbūzų ir braškių uogienė
-
Moliūgų uogienė
-
Braškių uogienė su balzaminiu actu ir juodaisiais pipirais
-
Dumplūnės uogienė
-
Braškių ir rabarbarų uogienė
-
Slyvų ir juodojo šokolado uogienė
-
Braškių uogienė su rabarbarais
-
Braškių ir rabarbarų uogienė
-
Verdame obuolių ir cukinijų pagardą arba chutney
Agrastų uogienė su degtine
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
Gaminimo eiga:
Nuvalytus agrastus suberti į dubenį, apšlakstyti degtine, kelis kartus sukrėsti, 5 - 6 val. palaikyti šaltai.
Cukrų su vandeniu užvirinti, suberti agrastus, virti ant vidutinės ugnies, kol agrastai pasidarys permatomi.
Karštą uogienę išpilstyti į stiklainius, užsukti.
Reklama:
Komentarai (1)
-
valentina
2015-07-22 14:35
labai dėkinga betai už receptus
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...