
Agrastų uogienė su degtine
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas | agrastų |
2 stiklinės | vanduo |
1.5 kilogramo | cukrus |
šiek tiek | degtinė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Nuvalytus agrastus suberti į dubenį, apšlakstyti degtine, kelis kartus sukrėsti, 5 - 6 val. palaikyti šaltai.
2.
Cukrų su vandeniu užvirinti, suberti agrastus, virti ant vidutinės ugnies, kol agrastai pasidarys permatomi.
3.
Karštą uogienę išpilstyti į stiklainius, užsukti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Beatos gardžioji naminė uogienė "Asorti"
-
Cukinijų uogienė
-
Žemuogės cukruje
-
Kreminis citrinų pyragas
-
Abrikosų uogienė su mėlynėmis ir čiobreliais
-
Obuolių uogienė su spanguolėm
-
Apelsinais kvepianti agrastų uogienė
-
Skanusis abrikosų džemas
-
Raudonųjų serbentų uogienė
-
Rabarbarų uogienė
-
Konservuotos cukinijos
-
Agrastų marmeladas
-
Žemuogių uogienė
-
Uogienė iš uogų arba vaisių
-
Paprasta žemuogių uogienė
-
Moliūgų uogienė
-
Bulgariška slyvų uogienė
-
Braškių ir gervuogių džemas
-
Cukinija iš uogienės ir slyvų
-
Bruknės savo sultyse
Agrastų uogienė su degtine
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Agrastai,
1 kilogramas -
Vanduo,
2 stiklinės -
Cukrus,
1.5 kilogramo - Degtinė
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalytus agrastus suberti į dubenį, apšlakstyti degtine, kelis kartus sukrėsti, 5 - 6 val. palaikyti šaltai.
Cukrų su vandeniu užvirinti, suberti agrastus, virti ant vidutinės ugnies, kol agrastai pasidarys permatomi.
Karštą uogienę išpilstyti į stiklainius, užsukti.
Reklama:
Komentarai (1)
-
valentina
2015-07-22 14:35
labai dėkinga betai už receptus
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...