Agrastus nuvalyti ir švariai nuplauti. Švariai nuplautus apelsinus perpjauti ir išimti sėklas. Uogas sumalti mėsmale kartu su apelsinais (su visom žievelėm). Į sumaltas uogas supilame cukrų ir verdame (aš nuo užvirimo viriau apie 40 min.)
Labai skani uogienė, kvepianti apelsinais...

Apelsinais kvepianti agrastų uogienė
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
7 kilogramai | agrastų |
4 valgomieji šaukštai | cukrus |
5 vienetai | apelsinų (dideli) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Agrastų marmeladas
-
Obuolių ir šermukšnių uogienė
-
Aviečių uogienė- džemas
-
Juodųjų serbentų drebučiai
-
Rabarbarų ir braškių uogienė
-
Kriaušių ir bruknių uogienė
-
Arbūzų ir braškių uogienė
-
Vyšnių uogienė su juoduoju šokoladu
-
Braškių uogienė su rabarbarais
-
Bruknės savo sultyse
-
Uogienė iš uogų arba vaisių
-
Spanguolių uogienė
-
Slyvų ir juodojo šokolado uogienė
-
Paprikų ir aviečių uogienė
-
Braškių uogienė su balzaminiu actu ir juodaisiais pipirais
-
Braškių ir gervuogių džemas
-
Juodųjų serbentų džemas
-
Verdame obuolių ir cukinijų pagardą arba chutney
-
Agrastų uogienė su degtine
-
Slyvų uogienė su riešutais
Apelsinais kvepianti agrastų uogienė
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Agrastai,
7 kilogramai -
Cukrus,
4 valgomieji šaukštai -
Apelsinai, dideli,
5 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Agrastus nuvalyti ir švariai nuplauti. Švariai nuplautus apelsinus perpjauti ir išimti sėklas. Uogas sumalti mėsmale kartu su apelsinais (su visom žievelėm). Į sumaltas uogas supilame cukrų ir verdame (aš nuo užvirimo viriau apie 40 min.)
Labai skani uogienė, kvepianti apelsinais...
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai