Aviečių uogienė
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | aviečių |
1 kilogramas | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Uogas suberkite į puodą sluoksniuodami su cukrumi. Laikykite šaldytuve 10-12 val. Tada virkite ant mažos ugnies nugraibydami putas apie 20 min. Karštą uogienę supilstykite į stiklainius. Sandariai uždarykite.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Marinuoti grybai žiemai
- Rabarbarų kompotas
- Konservuota žuvis greitpuodyje
- Juodieji serbentai savo sultyse
- Marinuotas geltonų slyvų saldžiarūgštis padažas
- Aviečių džemas
- Cukinijų desertas 'dovana iš virtuvės'
- Kriaušienė
- Vyšnios savo sultyse
- Vasara stiklainyje
- Agurkų mišrainė su perlinėm kruopom
- Bruknės savo sultyse
- Marinuotos vyšnios
- Rabarbarai žiemai
- Marinuoti agurkai
- Kaukazinių slyvaičių tyrė
- Marinuoti grybai (su saldžiarūgščiu „Pikant fix“)
- Apelsininė cukinija
- Aštrūs marinuoti moliūgai
- Šaldyti grybai
Aviečių uogienė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Avietės,
1 kilogramas -
Cukrus,
1 kilogramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas suberkite į puodą sluoksniuodami su cukrumi. Laikykite šaldytuve 10-12 val. Tada virkite ant mažos ugnies nugraibydami putas apie 20 min. Karštą uogienę supilstykite į stiklainius. Sandariai uždarykite.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...