
Aviečių uogienė
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | aviečių |
1 kilogramas | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Uogas suberkite į puodą sluoksniuodami su cukrumi. Laikykite šaldytuve 10-12 val. Tada virkite ant mažos ugnies nugraibydami putas apie 20 min. Karštą uogienę supilstykite į stiklainius. Sandariai uždarykite.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Marinuotos paprikos
-
Marinuoti saldžiarūgščiai grybai
-
Bruknės savo sultyse
-
Vyšnių ir juodųjų serbentų kompotas
-
Agrastų uogienė
-
Juodieji serbentai savo sultyse
-
Juodujų serbentų kompotas
-
Konservuoti baravykai
-
Šermukšnių uogienė
-
Slyvų kompotas
-
šparaginės pupelės - marinate
-
Konservuotos paprikos
-
Uogienė iš uogų arba vaisių
-
Konservuotos cukinijos su pomidorais
-
Braškių uogienė
-
Marinuoti agurkai su čili ir svogūnais
-
Vyšnių uogienė 2
-
Kiauliena drebučiuose
-
Marinuoti agurkai su svogūnais
-
Marinuoti burokeliai
Aviečių uogienė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Avietės,
1 kilogramas -
Cukrus,
1 kilogramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas suberkite į puodą sluoksniuodami su cukrumi. Laikykite šaldytuve 10-12 val. Tada virkite ant mažos ugnies nugraibydami putas apie 20 min. Karštą uogienę supilstykite į stiklainius. Sandariai uždarykite.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...