Aviečių uogienė
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 1 kilogramas | aviečių |
| 1 kilogramas | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Uogas suberkite į puodą sluoksniuodami su cukrumi. Laikykite šaldytuve 10-12 val. Tada virkite ant mažos ugnies nugraibydami putas apie 20 min. Karštą uogienę supilstykite į stiklainius. Sandariai uždarykite.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Agurkų mišrainė
-
Žemuogės cukruje
-
Rauginti agurkai su vynuogių lapais
-
Slyvų - aronijų kompotas
-
Cukinijos žiemai
-
Saldžiai rūgštūs marinuoti agurkai
-
Aviečių uogienė
-
Saldžiarūgščiai marinuoti agurkai
-
Konservuoti kopūstai
-
Konservuoti pomidorai
-
Marinuoti agurkai
-
Aguročių ikra "Uošvės liežuvis"
-
Rabarbarų tyrė
-
Aviečių džemas
-
Agrastinis kompotas
-
Konservuotas vyšnių kompotas
-
Kaukazinių slyvaičių kompotas
-
Slyvų kompotas
-
Sūdytos žaliuokės
-
Marinuotas geltonų slyvų saldžiarūgštis padažas
Aviečių uogienė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Avietės,
1 kilogramas -
Cukrus,
1 kilogramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas suberkite į puodą sluoksniuodami su cukrumi. Laikykite šaldytuve 10-12 val. Tada virkite ant mažos ugnies nugraibydami putas apie 20 min. Karštą uogienę supilstykite į stiklainius. Sandariai uždarykite.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
