Aviečių uogienė
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 1 kilogramas | aviečių |
| 1 kilogramas | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Uogas suberkite į puodą sluoksniuodami su cukrumi. Laikykite šaldytuve 10-12 val. Tada virkite ant mažos ugnies nugraibydami putas apie 20 min. Karštą uogienę supilstykite į stiklainius. Sandariai uždarykite.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vyšnios savo sultyse
-
Marinuoti agurkai su svogūnais
-
Pomidorai savo sultyse
-
Bruknės savo sultyse
-
Itališkos daržovių salotos
-
Raugerškio uogos, trintos su cukrumi
-
Cukinija iš uogienės ir slyvų
-
Grybai svieste
-
Slyvų - aronijų kompotas
-
Itališka obuolienė
-
Vyšnių uogienė
-
Konservuoti špinatai
-
Marinuota cukinija
-
Aviečių uogienė
-
Sūdyti agurkai
-
Juodų serbentų uogienė
-
Pomidorai su želatina
-
Slyvų ir moliūgų uogienė
-
Juodųjų serbentų džemas
-
Konservuotas kiaulienos troškinys
Aviečių uogienė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Avietės,
1 kilogramas -
Cukrus,
1 kilogramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas suberkite į puodą sluoksniuodami su cukrumi. Laikykite šaldytuve 10-12 val. Tada virkite ant mažos ugnies nugraibydami putas apie 20 min. Karštą uogienę supilstykite į stiklainius. Sandariai uždarykite.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
