Aviečių uogienė
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 1 kilogramas | aviečių |
| 1 kilogramas | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Uogas suberkite į puodą sluoksniuodami su cukrumi. Laikykite šaldytuve 10-12 val. Tada virkite ant mažos ugnies nugraibydami putas apie 20 min. Karštą uogienę supilstykite į stiklainius. Sandariai uždarykite.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lietuviška obuolienė
-
Parauginti agurkai
-
Obuolienė
-
Moliūgų ir persikų uogienė
-
Rauginti agurkai
-
Marinuoti agurkai su svogūnais
-
Apelsininė cukinija
-
Slyvų kompotas
-
Marinuoti agurkai su čili ir svogūnais
-
Konservuotos paprikos
-
Bruknės savo sultyse
-
Erškėtrožių uogienė
-
Sūdytos žaliuokės
-
Marinuoti grybai (su saldžiarūgščiu „Pikant fix“)
-
Mėlynių kompotas
-
Konservuoti žiediniai kopūstai
-
Sūdyti pomidorai
-
Ievos uogienė
-
Slyvų uogienė
-
Rabarbarų tyrė
Aviečių uogienė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Avietės,
1 kilogramas -
Cukrus,
1 kilogramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas suberkite į puodą sluoksniuodami su cukrumi. Laikykite šaldytuve 10-12 val. Tada virkite ant mažos ugnies nugraibydami putas apie 20 min. Karštą uogienę supilstykite į stiklainius. Sandariai uždarykite.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
