
Aviečių uogienė
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | aviečių |
1 kilogramas | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Uogas suberkite į puodą sluoksniuodami su cukrumi. Laikykite šaldytuve 10-12 val. Tada virkite ant mažos ugnies nugraibydami putas apie 20 min. Karštą uogienę supilstykite į stiklainius. Sandariai uždarykite.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Marinuoti agurkai su svogūnais
-
Rauginti agurkai žiemai
-
Žiemai marinuoti grybai
-
Cukinijų kompotas su svarainiais
-
Sūdyti agurkai
-
Slyvos bruknėse
-
Vyšnių ir juodųjų serbentų kompotas
-
Pikantiški pomidorai su cinamonu
-
Sūdytos žaliuokės
-
Šaltalankio sultys
-
Rūgštynės žiemai
-
Aviečių marmeladas
-
Marinuoti kopūstai su daržovėmis
-
Slyvų - aronijų kompotas
-
Marinuotos voveraitės
-
Sūdyti pomidorai
-
Greitas vyšnių kompotas
-
Marinuoti agurkai su čili ir svogūnais
-
Agrastinis kompotas
-
Marinuoti agurkai
Aviečių uogienė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Avietės,
1 kilogramas -
Cukrus,
1 kilogramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas suberkite į puodą sluoksniuodami su cukrumi. Laikykite šaldytuve 10-12 val. Tada virkite ant mažos ugnies nugraibydami putas apie 20 min. Karštą uogienę supilstykite į stiklainius. Sandariai uždarykite.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...