
Aviečių uogienė
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | aviečių |
1 kilogramas | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Uogas suberkite į puodą sluoksniuodami su cukrumi. Laikykite šaldytuve 10-12 val. Tada virkite ant mažos ugnies nugraibydami putas apie 20 min. Karštą uogienę supilstykite į stiklainius. Sandariai uždarykite.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lietuviška obuolienė
-
Agrastų uogienė
-
Džiovinti grybai
-
Marinuotos voveraitės
-
Sūdytos žaliuokės
-
Žiemai marinuoti grybai
-
Raugerškio uogos, trintos su cukrumi
-
Vyšnių kompotas
-
Putino uogų drebučiai
-
Aviečių kompotas su apelsinais
-
Raudonųjų serbentų kompotas
-
Kriaušių ir bruknių uogienė
-
Slyvų kompotas
-
Saldžiarūgščiai marinuoti pomidorai
-
Rabarbarų tyrė
-
Marinuoti pomidorai
-
Marinuoti agurkai
-
Žemuogių uogienė
-
Konservuotos cukinijos su pomidorais
-
Aštrūs sūdyti agurkai
Aviečių uogienė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Avietės,
1 kilogramas -
Cukrus,
1 kilogramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas suberkite į puodą sluoksniuodami su cukrumi. Laikykite šaldytuve 10-12 val. Tada virkite ant mažos ugnies nugraibydami putas apie 20 min. Karštą uogienę supilstykite į stiklainius. Sandariai uždarykite.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...