
Aviečių uogienė
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | aviečių |
1 kilogramas | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Uogas suberkite į puodą sluoksniuodami su cukrumi. Laikykite šaldytuve 10-12 val. Tada virkite ant mažos ugnies nugraibydami putas apie 20 min. Karštą uogienę supilstykite į stiklainius. Sandariai uždarykite.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Marinuotos daržovės (su aštriu „Pikant fix“)
-
Vyšnių kompotas
-
Juodų serbentų uogienė
-
Šermukšnių uogienė
-
Konservuotas kiaulienos troškinys
-
Aviečių marmeladas
-
Žemuogių uogienė
-
Pomidorai su želatina
-
Džemas iš juodųjų serbentų
-
Sūdytos žaliuokės
-
Slyvos bruknėse
-
Braškių kompotas
-
Konservuoti baravykai
-
Šokoladinis slyvų džemas
-
Pikantiški pomidorai su cinamonu
-
Baklažanų ikrai žiemai
-
Marinuoti burokeliai
-
Raudonųjų serbentų drebučiai su vanile
-
Marinuoti agurkai
-
Vyšnių ir juodųjų serbentų kompotas
Aviečių uogienė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Avietės,
1 kilogramas -
Cukrus,
1 kilogramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas suberkite į puodą sluoksniuodami su cukrumi. Laikykite šaldytuve 10-12 val. Tada virkite ant mažos ugnies nugraibydami putas apie 20 min. Karštą uogienę supilstykite į stiklainius. Sandariai uždarykite.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...