
Aviečių uogienė
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | aviečių |
1 kilogramas | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Uogas suberkite į puodą sluoksniuodami su cukrumi. Laikykite šaldytuve 10-12 val. Tada virkite ant mažos ugnies nugraibydami putas apie 20 min. Karštą uogienę supilstykite į stiklainius. Sandariai uždarykite.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Saldžiarūgščiai marinuoti pomidorai
-
Kriaušienė
-
Konservuoti baklažanai su daržovėmis
-
Šermukšnių uogienė
-
Sūdyti agurkai
-
Vyšnių kompotas
-
Lietuviška obuolienė
-
Ievos uogienė
-
Konservuotos paprikos su pomidorais
-
Konservuotas vyšnių kompotas
-
Konservuota žuvis greitpuodyje
-
Parauginti agurkai
-
Konservuoti baravykai
-
Cukinijos žiemai
-
Marinuoti grybai
-
Marinuoti pomidorai su imbieru
-
Bulgariški marinuoti agurkėliai
-
Cukinijų pagardas žiemai
-
Agrastų uogienė
-
Rabarbarų kompotas
Aviečių uogienė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Avietės,
1 kilogramas -
Cukrus,
1 kilogramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas suberkite į puodą sluoksniuodami su cukrumi. Laikykite šaldytuve 10-12 val. Tada virkite ant mažos ugnies nugraibydami putas apie 20 min. Karštą uogienę supilstykite į stiklainius. Sandariai uždarykite.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...