Aviečių uogienė
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 1 kilogramas | aviečių |
| 1 kilogramas | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Uogas suberkite į puodą sluoksniuodami su cukrumi. Laikykite šaldytuve 10-12 val. Tada virkite ant mažos ugnies nugraibydami putas apie 20 min. Karštą uogienę supilstykite į stiklainius. Sandariai uždarykite.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Rabarbarų tyrė
-
Bruknės savo sultyse
-
Apelsininė cukinija
-
Marinuoti agurkai su čili ir svogūnais
-
Paprasta vyšnių uogienė
-
Rauginti agurkai
-
Rabarbarų uogienė
-
Konservuotos rūgštynės
-
Vyšnių uogienė 2
-
Aviečių ir baltųjų serbentų uogienė
-
Aviečių uogienė- džemas
-
Rauginti agurkai žiemai
-
Braškių uogienė
-
Agrastų marmeladas
-
Rauginti agurkai su vynuogių lapais
-
Raudonųjų serbentų uogienė
-
Saldžiarūgščiai marinuoti agurkai
-
Sedulos vaisių drebučiai
-
Aštrūs sūdyti agurkai
-
Agrastinis kompotas
Aviečių uogienė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Avietės,
1 kilogramas -
Cukrus,
1 kilogramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas suberkite į puodą sluoksniuodami su cukrumi. Laikykite šaldytuve 10-12 val. Tada virkite ant mažos ugnies nugraibydami putas apie 20 min. Karštą uogienę supilstykite į stiklainius. Sandariai uždarykite.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
