Aviečių uogienė
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | aviečių |
1 kilogramas | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Uogas suberkite į puodą sluoksniuodami su cukrumi. Laikykite šaldytuve 10-12 val. Tada virkite ant mažos ugnies nugraibydami putas apie 20 min. Karštą uogienę supilstykite į stiklainius. Sandariai uždarykite.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Marinuotos paprikos
- Cukinijos žiemai
- Rauginti agurkėliai
- Slyvų kompotas
- Konservuoti aštrūs baklažanai
- Sūdyti pomidorai
- Juodieji serbentai savo sultyse
- Slyvų kompotas
- Cukinijų kompotas su svarainiais
- Grybai svieste
- Aštrūs sūdyti agurkai
- Kaukazinių slyvaičių kompotas
- Juodųjų serbentų drebučiai
- Kriaušių ir bruknių uogienė
- Sūdyti lašiniai
- Rauginti agurkai
- Šermukšnių uogienė
- Konservuota žuvis greitpuodyje
- Saldžiai rūgštūs marinuoti agurkai
- Vyšnių kompotas
Aviečių uogienė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Avietės,
1 kilogramas -
Cukrus,
1 kilogramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas suberkite į puodą sluoksniuodami su cukrumi. Laikykite šaldytuve 10-12 val. Tada virkite ant mažos ugnies nugraibydami putas apie 20 min. Karštą uogienę supilstykite į stiklainius. Sandariai uždarykite.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...