
Aviečių uogienė
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | aviečių |
1 kilogramas | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Uogas suberkite į puodą sluoksniuodami su cukrumi. Laikykite šaldytuve 10-12 val. Tada virkite ant mažos ugnies nugraibydami putas apie 20 min. Karštą uogienę supilstykite į stiklainius. Sandariai uždarykite.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Juodujų serbentų kompotas
-
Kiauliena drebučiuose
-
Agurkų mišrainė su perlinėm kruopom
-
Vasaros gėrybių lečo Rugpjūtis
-
Žemuogių uogienė
-
Konservuoti aštrūs baklažanai
-
Slyvų uogienė
-
Itališka obuolienė
-
Konservuota agurkų mišrainė
-
Juodieji serbentai savo sultyse
-
Šokoladinis slyvų džemas
-
Konservuoti pomidorai
-
Kaukazinių slyvaičių kompotas
-
Aguročių ir juodųjų serbentų uogienė
-
Konservuoti žirneliai
-
Uogienė iš uogų arba vaisių
-
Aviečių uogienė
-
Marinuoti agurkai
-
Raudonųjų serbentų drebučiai su vanile
-
Aštrūs ridikėliai žiemai (nevirti ir netroškinti)
Aviečių uogienė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Avietės,
1 kilogramas -
Cukrus,
1 kilogramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas suberkite į puodą sluoksniuodami su cukrumi. Laikykite šaldytuve 10-12 val. Tada virkite ant mažos ugnies nugraibydami putas apie 20 min. Karštą uogienę supilstykite į stiklainius. Sandariai uždarykite.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...