Paslapčių kupina uogienė. Paragavę jos ne iš karto atspėtumėte, kas čia per prieskonis, nes žvaigždinių anyžių beveik nesijaučia, jie lyg pradingsta paryškindami vyšnių skonį. Verta pamėginti.
Paruoškite vyšnias ir kitas uogas. Jei naudojate šaldytas uogas, jos turi būti atitirpdytos kambario temperatūroje. Uogas supilkite į puodą ir kaitinkite, kol pradės garuoti. Suberkite cukrų uogienėms bei prieskonius (žvaigždinių anyžių tikrai rasite specializuotoje prieskonių parduotuvėje) ir 10–15 minučių virkite ant vidutinės ugnies, retkarčiais pamaišykite. Nugriebkite putas. Išimkite prieskonius. Palikite aušti maždaug 10 minučių. Supilkite į šiltus, kruopščiai išplautus stiklainius ir uždarykite.
Vyšnių ir įvairių uogų uogienė
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
| 500 gramų | vyšnios (be kauliukų (šaldytos arba šviežios)) |
| 500 gramų | uogos (tinka mėlynės, serbentai, avietės, spanguolės (šaldytos arba šviežios)) |
| 500 galvų | „dansukker“ cukrus (uogienėms) |
| 3 vienetai | anyžiaus (žvaigždiniai) |
| 1 vienetas | cinamonas (lazdelė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bruknių uogienė su kriaušių gabaliukais
-
Skanusis abrikosų džemas
-
Braškių uogienė
-
Moliūgų uogienė su vaisiais
-
Sauliaus braškių uogienė
-
Skaniausia slyvų uogienė su citrina ir cinamonu
-
Braškių ir rabarbarų uogienė
-
Aviečių uogienė- džemas
-
Kriaušių ir bruknių uogienė
-
Juodųjų serbentų drebučiai
-
Agrastų uogienė su degtine
-
Vyšnios savo sultyse
-
Juodų serbentų uogienė
-
Bruknių uogienė
-
Rabarbarų uogienė
-
Žemuogių uogienė
-
Bruknės savo sultyse
-
Obuolių džemas su karamele
-
Moliūgų ir obuolių uogienė
-
Slyvų uogienė
Vyšnių ir įvairių uogų uogienė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vyšnios, be kauliukų (šaldytos arba šviežios),
500 gramų -
Uogos, tinka mėlynės, serbentai, avietės, spanguolės (šaldytos arba šviežios),
500 gramų -
„Dansukker“ cukrus, uogienėms,
500 galvų -
Anyžius, žvaigždiniai,
3 vienetai -
Cinamonas, lazdelė,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Paslapčių kupina uogienė. Paragavę jos ne iš karto atspėtumėte, kas čia per prieskonis, nes žvaigždinių anyžių beveik nesijaučia, jie lyg pradingsta paryškindami vyšnių skonį. Verta pamėginti.
Paruoškite vyšnias ir kitas uogas. Jei naudojate šaldytas uogas, jos turi būti atitirpdytos kambario temperatūroje. Uogas supilkite į puodą ir kaitinkite, kol pradės garuoti. Suberkite cukrų uogienėms bei prieskonius (žvaigždinių anyžių tikrai rasite specializuotoje prieskonių parduotuvėje) ir 10–15 minučių virkite ant vidutinės ugnies, retkarčiais pamaišykite. Nugriebkite putas. Išimkite prieskonius. Palikite aušti maždaug 10 minučių. Supilkite į šiltus, kruopščiai išplautus stiklainius ir uždarykite.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
