3 kilogramai | slyvos |
1 kilogramas | cukrus |
6 vienetai | gvazdikėliai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Agrastinis kompotas
- Kriaušių kompotas
- Marinuoti agrastai
- Konservuoti špinatai
- Cukinijos žiemai
- Šparaginės pupelės žiemai
- Erškėtrožių uogienė
- Konservuoti grybai
- Marinuoti burokėliai
- Padažas "Uncle Ben's"
- Džemas iš juodųjų serbentų
- Saldžiarūgščiai marinuoti pomidorai
- Braškių uogienė
- Obuolienė
- Lietuviška obuolienė
- Raudonųjų serbentų uogienė
- Aštrūs marinuoti moliūgai
- Troškinti kopūstai su pomidorų padažu
- Baklažanų salotos
- Saldžiarūgštis padažas žiemai
Slyvų uogienė
- Paruošimo laikas:
-
Slyvos,
3 kilogramai -
Cukrus,
1 kilogramas -
Gvazdikėliai,
6 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Slyvas perpjaukite pusiau, išimkite kauliukus ir ant slyvų puselių užberkite cukrų. Laikykite, kol išsiskirs sultys. Tada užvirinkite ir palikite 12 val. Po to slyvas vėl virkite apie 20 min. Sudėkite į stiklainius ir sandariai uždarykite.
Komentarai (10)
-
Rita
2017-05-22 20:45
Pabandziau,tikrai verta pagyrimo uogiene!!!
-
mamka
2016-08-04 17:25
puikus receptas! Kas met juo naudojuosi - nesuvirusias slyvu puseles tiesiog taip galima valgyti, tasi koki deserta.
-
lape
2010-09-07 12:59
Mama taip virdavo uogienę,tik nedėdavo gvazdikėlių,nes mūsų šeimoje jie nemėgstami.Atrodydavo,kad slyvų puselės plauko meduje...ir skanu būdavo.Man taip nesigauna.
-
Algis
2009-09-08 22:49
gvazdikelius idek kartu su slyvom.
-
hmmm
2009-09-08 20:47
o kur yra gvazdikeliai pamineti? :-D :-D :-D
-
alina
2009-09-03 12:17
bandysiu daryti
-
Ziva
2009-08-30 16:15
siandiena dariau,visai patiko :super:
-
cj
2009-08-26 14:19
lieva :bloga:
-
Traumer
2009-08-25 22:59
:super: paprasta ir skanu ;-) ;-)