Žemuogės cukruje
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | žemuogės |
300 gramų | cukrus |
2 gramai | citrinos rūgštis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Uogas apibarstykite cukrumi ir laikykite šaltai. Kai išsiskirs sultys, įberkite citrinų rūgšties, žemuoges sudėkite į stiklainius ir kaitinkite 85°C temperatūroje 0,5 L talpos stiklainius 10 min. Sandariai uždarykite.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Marinuoti kiaušiniai
- Šaltalankio sultys
- Cukinijos žiemai
- Konservuoti žiediniai kopūstai
- Šaltalankio uogienė
- Cukinijų pagardas žiemai
- Konservuota adžika
- Konservuoti kopūstai
- Vyšnių kompotas
- Šokoladinis slyvų džemas
- Obuolių sultys
- Baklažanų ikrai žiemai
- Juodųjų serbentų drebučiai
- Konservuoti pomidorai
- Slyvų uogienė
- Konservuotas kiaulienos troškinys
- Kaukazinių slyvaičių uogienė
- Saldžiai rūgštūs marinuoti agurkai
- Cukinijų užkandis
- Marinuotas geltonų slyvų saldžiarūgštis padažas
Žemuogės cukruje
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žemuogės,
1 kilogramas -
Cukrus,
300 gramų -
Citrinos rūgštis,
2 gramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas apibarstykite cukrumi ir laikykite šaltai. Kai išsiskirs sultys, įberkite citrinų rūgšties, žemuoges sudėkite į stiklainius ir kaitinkite 85°C temperatūroje 0,5 L talpos stiklainius 10 min. Sandariai uždarykite.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Aušra Č.
2015-07-27 22:14
Ar nesijaučia žemuogių kartumo kai taip ruošet?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...