
Žemuogės cukruje
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | žemuogės |
300 gramų | cukrus |
2 gramai | citrinos rūgštis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Uogas apibarstykite cukrumi ir laikykite šaltai. Kai išsiskirs sultys, įberkite citrinų rūgšties, žemuoges sudėkite į stiklainius ir kaitinkite 85°C temperatūroje 0,5 L talpos stiklainius 10 min. Sandariai uždarykite.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Cukinijų kompotas su svarainiais
-
Marinuoti agurkai su čili ir svogūnais
-
Aviečių ir baltųjų serbentų uogienė
-
Konservuoti burokėliai
-
Konservuoti grybai
-
Braškių uogienė
-
Gudobelių uogienė
-
Konservuotas kiaulienos troškinys
-
Aviečių kompotas su apelsinais
-
Marinuotos šparaginės pupelės
-
Sūdyti lašinukai cepelinų spirgučiams ar kiaušinienei
-
Baklažanų salotos
-
Vyšnių ir juodųjų serbentų kompotas
-
Braškių kompotas
-
Marinuoti kiaušiniai
-
Agurkų mišrainė su perlinėm kruopom
-
Kaukazinių slyvaičių tyrė
-
Marinuoti agrastai
-
Konservuotos rūgštynės
-
Konservuoti aguročiai
Žemuogės cukruje
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žemuogės,
1 kilogramas -
Cukrus,
300 gramų -
Citrinos rūgštis,
2 gramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas apibarstykite cukrumi ir laikykite šaltai. Kai išsiskirs sultys, įberkite citrinų rūgšties, žemuoges sudėkite į stiklainius ir kaitinkite 85°C temperatūroje 0,5 L talpos stiklainius 10 min. Sandariai uždarykite.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Aušra Č.
2015-07-27 22:14
Ar nesijaučia žemuogių kartumo kai taip ruošet?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...