
Žemuogės cukruje
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | žemuogės |
300 gramų | cukrus |
2 gramai | citrinos rūgštis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Uogas apibarstykite cukrumi ir laikykite šaltai. Kai išsiskirs sultys, įberkite citrinų rūgšties, žemuoges sudėkite į stiklainius ir kaitinkite 85°C temperatūroje 0,5 L talpos stiklainius 10 min. Sandariai uždarykite.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pipirmėtės sultys
-
Uogienė iš uogų arba vaisių
-
Pomidorai savo sultyse
-
Aguročių ikra "Uošvės liežuvis"
-
Raudonųjų serbentų kompotas
-
Šokoladinis slyvų džemas
-
Aviečių džemas
-
Gudobelių uogienė
-
Marinuoti agurkai su čili ir svogūnais
-
Džemas iš juodųjų serbentų
-
Konservuotos cukinijos su pomidorais
-
Juodieji serbentai savo sultyse
-
Konservuoti pomidorai
-
Konservuoti baklažanai su daržovėmis
-
Troškinti kopūstai su pomidorų padažu
-
Juodųjų serbentų kompotas
-
Aviečių ir baltųjų serbentų uogienė
-
Obuolienė
-
Marinuoti pomidorai
-
Obuolių ir moliūgų uogienė
Žemuogės cukruje
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žemuogės,
1 kilogramas -
Cukrus,
300 gramų -
Citrinos rūgštis,
2 gramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas apibarstykite cukrumi ir laikykite šaltai. Kai išsiskirs sultys, įberkite citrinų rūgšties, žemuoges sudėkite į stiklainius ir kaitinkite 85°C temperatūroje 0,5 L talpos stiklainius 10 min. Sandariai uždarykite.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Aušra Č.
2015-07-27 22:14
Ar nesijaučia žemuogių kartumo kai taip ruošet?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...