
Žemuogės cukruje
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | žemuogės |
300 gramų | cukrus |
2 gramai | citrinos rūgštis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Uogas apibarstykite cukrumi ir laikykite šaltai. Kai išsiskirs sultys, įberkite citrinų rūgšties, žemuoges sudėkite į stiklainius ir kaitinkite 85°C temperatūroje 0,5 L talpos stiklainius 10 min. Sandariai uždarykite.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Juodųjų serbentų džemas
-
Juodųjų serbentų uogienė
-
šparaginės pupelės - marinate
-
Spanguolių ir morkų marmeladas
-
Uogienė iš uogų arba vaisių
-
Konservuoti baravykai
-
Žemuogės cukruje
-
Marinuoti agurkai su čili ir svogūnais
-
Konservuota žuvis greitpuodyje
-
Aviečių uogienė- džemas
-
Cukinijų- ananasų konservai
-
Vyšnių kompotas
-
Troškinti kopūstai su pomidorų padažu
-
Žemuogių uogienė
-
Kriaušienė
-
Šparaginės pupelės žiemai su pomidorų tyre
-
Konservuotos rūgštynės
-
Itališkos daržovių salotos
-
Raugerškio uogos, trintos su cukrumi
-
Agrastų marmeladas
Žemuogės cukruje
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žemuogės,
1 kilogramas -
Cukrus,
300 gramų -
Citrinos rūgštis,
2 gramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas apibarstykite cukrumi ir laikykite šaltai. Kai išsiskirs sultys, įberkite citrinų rūgšties, žemuoges sudėkite į stiklainius ir kaitinkite 85°C temperatūroje 0,5 L talpos stiklainius 10 min. Sandariai uždarykite.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Aušra Č.
2015-07-27 22:14
Ar nesijaučia žemuogių kartumo kai taip ruošet?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...