Žemuogės cukruje
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 1 kilogramas | žemuogės |
| 300 gramų | cukrus |
| 2 gramai | citrinos rūgštis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Uogas apibarstykite cukrumi ir laikykite šaltai. Kai išsiskirs sultys, įberkite citrinų rūgšties, žemuoges sudėkite į stiklainius ir kaitinkite 85°C temperatūroje 0,5 L talpos stiklainius 10 min. Sandariai uždarykite.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Saldžiarūgštis padažas žiemai
-
Vyšnių kompotas
-
Rabarbarai žiemai
-
Vyšnių uogienė
-
Itališkos daržovių salotos
-
Raudonųjų serbentų kompotas
-
Figų džemas
-
Saldžiarūgščiai marinuoti pomidorai
-
Slyvų - aronijų kompotas
-
Juodujų serbentų kompotas
-
Slyvų kompotas
-
Spanguolių ir morkų marmeladas
-
Apelsininė cukinija
-
Slyvų kompotas
-
Šparaginės pupelės žiemai su pomidorų tyre
-
Bulgariški marinuoti agurkėliai
-
Sedulos vaisių drebučiai
-
Konservuota agurkų mišrainė
-
Šaltalankio uogienė
-
Vynuogių lapuose marinuoti kornišonai
Žemuogės cukruje
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žemuogės,
1 kilogramas -
Cukrus,
300 gramų -
Citrinos rūgštis,
2 gramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas apibarstykite cukrumi ir laikykite šaltai. Kai išsiskirs sultys, įberkite citrinų rūgšties, žemuoges sudėkite į stiklainius ir kaitinkite 85°C temperatūroje 0,5 L talpos stiklainius 10 min. Sandariai uždarykite.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Aušra Č.
2015-07-27 22:14
Ar nesijaučia žemuogių kartumo kai taip ruošet?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
