
Žemuogės cukruje
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | žemuogės |
300 gramų | cukrus |
2 gramai | citrinos rūgštis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Uogas apibarstykite cukrumi ir laikykite šaltai. Kai išsiskirs sultys, įberkite citrinų rūgšties, žemuoges sudėkite į stiklainius ir kaitinkite 85°C temperatūroje 0,5 L talpos stiklainius 10 min. Sandariai uždarykite.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Svarainiai cukruje
-
Cukinija iš uogienės ir slyvų
-
Rauginti agurkai
-
Marinuoti agrastai
-
Šparaginės pupelės žiemai
-
Grybai svieste
-
Erškėtrožių uogienė
-
Vyšnių kompotas
-
Slyvų ir moliūgų uogienė
-
Džemas iš juodųjų serbentų
-
Lietuviška obuolienė
-
Marinuoti agurkai su čili ir svogūnais
-
Baklažanų salotos
-
Rabarbarų kompotas
-
Konservuoti burokėliai
-
Gervuogių kompotas su obuoliais
-
Raugerškio uogos, trintos su cukrumi
-
Žemuogės cukruje
-
Konservuoti špinatai
-
Sedulos vaisių drebučiai
Žemuogės cukruje
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žemuogės,
1 kilogramas -
Cukrus,
300 gramų -
Citrinos rūgštis,
2 gramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas apibarstykite cukrumi ir laikykite šaltai. Kai išsiskirs sultys, įberkite citrinų rūgšties, žemuoges sudėkite į stiklainius ir kaitinkite 85°C temperatūroje 0,5 L talpos stiklainius 10 min. Sandariai uždarykite.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Aušra Č.
2015-07-27 22:14
Ar nesijaučia žemuogių kartumo kai taip ruošet?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...