Žemuogės cukruje
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | žemuogės |
300 gramų | cukrus |
2 gramai | citrinos rūgštis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Uogas apibarstykite cukrumi ir laikykite šaltai. Kai išsiskirs sultys, įberkite citrinų rūgšties, žemuoges sudėkite į stiklainius ir kaitinkite 85°C temperatūroje 0,5 L talpos stiklainius 10 min. Sandariai uždarykite.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Rabarbarų tyrė
- Marinuoti žiediniai kopūstai
- Cukinijų pagardas žiemai
- šparaginės pupelės - marinate
- Saldžiarūgščiai marinuoti agurkai
- Žemuogės cukruje
- Agrastų marmeladas
- Aviečių ir baltųjų serbentų uogienė
- Kiauliena drebučiuose
- Saldžiarūgštis padažas žiemai
- Konservuotos cukinijos su pomidorais
- Konservuoti špinatai
- Cukinija iš uogienės ir slyvų
- Saldžiarūgščiai marinuoti pomidorai
- Konservuoti aguročiai
- Rauginti agurkai
- Aguročių ikra "Uošvės liežuvis"
- Gervuogių kompotas su obuoliais
- Raugerškio uogos, trintos su cukrumi
- Konservuoti grybai
Žemuogės cukruje
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žemuogės,
1 kilogramas -
Cukrus,
300 gramų -
Citrinos rūgštis,
2 gramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas apibarstykite cukrumi ir laikykite šaltai. Kai išsiskirs sultys, įberkite citrinų rūgšties, žemuoges sudėkite į stiklainius ir kaitinkite 85°C temperatūroje 0,5 L talpos stiklainius 10 min. Sandariai uždarykite.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Aušra Č.
2015-07-27 22:14
Ar nesijaučia žemuogių kartumo kai taip ruošet?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...