Saldūs obuoliukai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 8 vienetai | obuoliai (saldūs, raudoni, nedideli) |
| 270 gramų | cukrus |
| 150 mililitrų | vanduo |
| 2 valgomieji šaukštai | dansukker šviesusis sirupas |
| 8 vienetai | iešmeliai ((mediniai)) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Išpjaukite obuolių kotelius ir žiedelius. Obuolius kruopščiai nusausinkite. Kiekvieną obuolį iešmeliu perverkite nuo žiedelio iki kotelio. Riebalais ištepkite kepimo popieriaus lapą. Prikaistuvyje sumaišykite cukrų, vandenį ir sirupą. Kaitinkite ant nedidelės ugnies, kol ištirps cukrus. Tada padidinkite ugnį, kad marinadas imtų kunkuliuoti. Patikrinkite, ar marinadas paruoštas: įmerkite lazdelę ir ištraukę pakiškite ją po šaltu tekančiu vandeniu. Marinadas turėtų sustingti. Obuolius pamirkykite karštame marinade. Pasukiokite juos virš prikaistuvio, kad nuvarvėtų marinado perteklius. Obuolius sudėkite į riebalais išteptą kepimo skardą ir leiskite sustingti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Moliūgų uogienė
-
Paprikų ir aviečių uogienė
-
Apelsinų ir serbentų džemas
-
Braškių uogienė su rabarbarais
-
Juodųjų serbentų uogienė
-
Cukinija iš uogienės ir slyvų
-
Šermukšnių uogienė
-
Braškių ir rabarbarų uogienė
-
Juodų serbentų uogienė
-
Uogienė su rabarbarais
-
Kaip pirmą kartą gyvenime išsivirti uogienę? (braškių ir nektarinų uogienė per 15 minučių)
-
Aviečių ir agrastų marmeladas
-
Erškėtuogių uogienė
-
Raudonųjų serbentų uogienė
-
Rabarbarų uogienė
-
Pikantiškas spanguolių ir kriaušių pagardas
-
Braškių uogienė
-
Trintos mėlynės ir žemuogės žiemai
-
Uogienė iš uogų arba vaisių
-
Braškių uogienė su vanile
Saldūs obuoliukai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Obuoliai, saldūs, raudoni, nedideli,
8 vienetai -
Cukrus,
270 gramų -
Vanduo,
150 mililitrų -
Dansukker šviesusis sirupas,
2 valgomieji šaukštai -
Iešmeliai, (mediniai),
8 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išpjaukite obuolių kotelius ir žiedelius. Obuolius kruopščiai nusausinkite. Kiekvieną obuolį iešmeliu perverkite nuo žiedelio iki kotelio. Riebalais ištepkite kepimo popieriaus lapą. Prikaistuvyje sumaišykite cukrų, vandenį ir sirupą. Kaitinkite ant nedidelės ugnies, kol ištirps cukrus. Tada padidinkite ugnį, kad marinadas imtų kunkuliuoti. Patikrinkite, ar marinadas paruoštas: įmerkite lazdelę ir ištraukę pakiškite ją po šaltu tekančiu vandeniu. Marinadas turėtų sustingti. Obuolius pamirkykite karštame marinade. Pasukiokite juos virš prikaistuvio, kad nuvarvėtų marinado perteklius. Obuolius sudėkite į riebalais išteptą kepimo skardą ir leiskite sustingti.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
