
Saldūs obuoliukai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
8 vienetai | obuoliai (saldūs, raudoni, nedideli) |
270 gramų | cukrus |
150 mililitrų | vanduo |
2 valgomieji šaukštai | dansukker šviesusis sirupas |
8 vienetai | iešmeliai ((mediniai)) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Išpjaukite obuolių kotelius ir žiedelius. Obuolius kruopščiai nusausinkite. Kiekvieną obuolį iešmeliu perverkite nuo žiedelio iki kotelio. Riebalais ištepkite kepimo popieriaus lapą. Prikaistuvyje sumaišykite cukrų, vandenį ir sirupą. Kaitinkite ant nedidelės ugnies, kol ištirps cukrus. Tada padidinkite ugnį, kad marinadas imtų kunkuliuoti. Patikrinkite, ar marinadas paruoštas: įmerkite lazdelę ir ištraukę pakiškite ją po šaltu tekančiu vandeniu. Marinadas turėtų sustingti. Obuolius pamirkykite karštame marinade. Pasukiokite juos virš prikaistuvio, kad nuvarvėtų marinado perteklius. Obuolius sudėkite į riebalais išteptą kepimo skardą ir leiskite sustingti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vyšnių uogienė su juoduoju šokoladu
-
Slyvų ir juodojo šokolado uogienė
-
Obuolienė su imbierais
-
Bulgariška slyvų uogienė
-
Trintos mėlynės ir žemuogės žiemai
-
Aviečių uogienė- džemas
-
Bruknės savo sultyse
-
Juodieji serbentai savo sultyse
-
Moliūgų uogienė su vaisiais
-
Slyvų uogienė su riešutais
-
Paprasta svarainių uogienė
-
Beatos gardžioji naminė uogienė "Asorti"
-
Žaliųjų citrinų ir imbierų uogienė
-
Mėlynių uogienė
-
Apelsinais kvepianti agrastų uogienė
-
Žemuogių uogienė
-
Bruknių uogienė
-
Aviečių uogienė su imbierais ir žaliosiomis citrinomis
-
Obuolių ir šermukšnių uogienė
-
Verdame obuolių ir cukinijų pagardą arba chutney
Saldūs obuoliukai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Obuoliai, saldūs, raudoni, nedideli,
8 vienetai -
Cukrus,
270 gramų -
Vanduo,
150 mililitrų -
Dansukker šviesusis sirupas,
2 valgomieji šaukštai -
Iešmeliai, (mediniai),
8 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išpjaukite obuolių kotelius ir žiedelius. Obuolius kruopščiai nusausinkite. Kiekvieną obuolį iešmeliu perverkite nuo žiedelio iki kotelio. Riebalais ištepkite kepimo popieriaus lapą. Prikaistuvyje sumaišykite cukrų, vandenį ir sirupą. Kaitinkite ant nedidelės ugnies, kol ištirps cukrus. Tada padidinkite ugnį, kad marinadas imtų kunkuliuoti. Patikrinkite, ar marinadas paruoštas: įmerkite lazdelę ir ištraukę pakiškite ją po šaltu tekančiu vandeniu. Marinadas turėtų sustingti. Obuolius pamirkykite karštame marinade. Pasukiokite juos virš prikaistuvio, kad nuvarvėtų marinado perteklius. Obuolius sudėkite į riebalais išteptą kepimo skardą ir leiskite sustingti.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...