Cukinijų uogienė
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 | cukinija |
300 mililitrų | vanduo |
1 kilogramas | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | cinamonas |
5 gramai | citrinos rūgštis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Supilti į puodą nuluptas, išskobtas ir tarkuotas cukinijas, vandenį, cukrų, cinamoną ir citrinų rūgštį.
2.
Virti 10 min. ant silpnos ugnies, kartais pamaišykite. Nugriebti putas.
3.
Supilstyti į sterilizuotus stiklainius. Uždarykite. Palikite per naktį pastovėti vėsioje vietoje.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Juodieji serbentai savo sultyse
- Braškių ir gervuogių džemas
- Juodųjų serbentų drebučiai
- Sauliaus braškių uogienė
- Aviečių ir persikų uogienė
- Bruknių uogienė su kriaušių gabaliukais
- Uogienė iš uogų arba vaisių
- Obuolių uogienė su spanguolėm
- Obuolių košė
- Paprikų ir aviečių uogienė
- Vyšnių uogienė su juoduoju šokoladu
- Spanguolių uogienė
- Braškių uogienė
- Juodųjų serbentų džemas
- Obuolių ir cukinijų pagardas
- Agrastų marmeladas
- Džiovintų abrikosų marmeladas
- Paprasta žemuogių uogienė
- Raugerškio uogienė
- Agrastų uogienė
Cukinijų uogienė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Cukinija,
2 -
Vanduo,
300 mililitrų -
Cukrus,
1 kilogramas -
Cinamonas,
1 arbatinis šaukštelis -
Citrinos rūgštis,
5 gramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supilti į puodą nuluptas, išskobtas ir tarkuotas cukinijas, vandenį, cukrų, cinamoną ir citrinų rūgštį.
Virti 10 min. ant silpnos ugnies, kartais pamaišykite. Nugriebti putas.
Supilstyti į sterilizuotus stiklainius. Uždarykite. Palikite per naktį pastovėti vėsioje vietoje.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...