
Skanusis abrikosų džemas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 kilogramai | abrikosų |
1 kilogramas | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Abrikosus nuplaukite, nusausinkite, perpjaukite pusiau ir pašalinkite kauliukus.
2.
Tada abrikosus apipilkite cukrumi ir virkite ant vidutinės ugnies. Po užvirimo virkite apie 15 minučių ir nuimkite nuo ugnies. Leiskite atvėsti ir procedūrą pakartokite kelis kartus.
3.
Tada virinį supilstykite į sterilius stiklainius, sandariai uždarykite ir apvožkite.
Skanaus!
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Rabarbarų uogienė
-
Moliūgų uogienė su vaisiais
-
Raudonųjų serbentų uogienė
-
Vyšnių ir įvairių uogų uogienė
-
Braškių uogienė
-
Apelsinų ir serbentų džemas
-
Uogienė iš uogų arba vaisių
-
Braškių ir rabarbarų uogienė
-
Skanusis abrikosų džemas
-
Pienių uogienė
-
Mėlynių uogienė
-
Dumplūnės uogienė
-
Spanguolių uogienė
-
Braškių ir rabarbarų uogienė
-
Obuolių ir šermukšnių uogienė
-
Abrikosų uogienė su mėlynėmis ir čiobreliais
-
Obuolių ir cukinijų pagardas
-
Aviečių uogienė- džemas
-
Bulgariška slyvų uogienė
-
Paprasta vyšnių uogienė
Skanusis abrikosų džemas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Abrikosai,
2 kilogramai -
Cukrus,
1 kilogramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Abrikosus nuplaukite, nusausinkite, perpjaukite pusiau ir pašalinkite kauliukus.
Tada abrikosus apipilkite cukrumi ir virkite ant vidutinės ugnies. Po užvirimo virkite apie 15 minučių ir nuimkite nuo ugnies. Leiskite atvėsti ir procedūrą pakartokite kelis kartus.
Tada virinį supilstykite į sterilius stiklainius, sandariai uždarykite ir apvožkite.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
-
leokadija
2013-10-05 19:21
super skani uogiene
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...