![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Skanusis abrikosų džemas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 kilogramai | abrikosų |
1 kilogramas | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Abrikosus nuplaukite, nusausinkite, perpjaukite pusiau ir pašalinkite kauliukus.
2.
Tada abrikosus apipilkite cukrumi ir virkite ant vidutinės ugnies. Po užvirimo virkite apie 15 minučių ir nuimkite nuo ugnies. Leiskite atvėsti ir procedūrą pakartokite kelis kartus.
3.
Tada virinį supilstykite į sterilius stiklainius, sandariai uždarykite ir apvožkite.
Skanaus!
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Rabarbarų ir braškių uogienė
-
Beatos gardžioji naminė uogienė "Asorti"
-
Obuolių uogienė su spanguolėm
-
Braškių uogienė su vanile
-
Paprasta žemuogių uogienė
-
Cukinijų uogienė
-
Pienių uogienė
-
Braškių uogienė
-
Paprasta svarainių uogienė
-
Apelsinų ir serbentų džemas
-
Braškių uogienė su sambuka
-
Braškių ir gervuogių džemas
-
Uogienė iš uogų arba vaisių
-
Džiovintų abrikosų marmeladas
-
Aviečių uogienė su imbierais ir žaliosiomis citrinomis
-
Obuolių ir šermukšnių uogienė
-
Sauliaus braškių uogienė
-
Apelsinais kvepianti agrastų uogienė
-
Uogienė su rabarbarais
-
Kriaušių ir bruknių uogienė
Skanusis abrikosų džemas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Abrikosai,
2 kilogramai -
Cukrus,
1 kilogramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Abrikosus nuplaukite, nusausinkite, perpjaukite pusiau ir pašalinkite kauliukus.
Tada abrikosus apipilkite cukrumi ir virkite ant vidutinės ugnies. Po užvirimo virkite apie 15 minučių ir nuimkite nuo ugnies. Leiskite atvėsti ir procedūrą pakartokite kelis kartus.
Tada virinį supilstykite į sterilius stiklainius, sandariai uždarykite ir apvožkite.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
-
leokadija
2013-10-05 19:21
super skani uogiene
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...