
Skanusis abrikosų džemas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 kilogramai | abrikosų |
1 kilogramas | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Abrikosus nuplaukite, nusausinkite, perpjaukite pusiau ir pašalinkite kauliukus.
2.
Tada abrikosus apipilkite cukrumi ir virkite ant vidutinės ugnies. Po užvirimo virkite apie 15 minučių ir nuimkite nuo ugnies. Leiskite atvėsti ir procedūrą pakartokite kelis kartus.
3.
Tada virinį supilstykite į sterilius stiklainius, sandariai uždarykite ir apvožkite.
Skanaus!
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aviečių ir persikų uogienė
-
Vyšnių uogienė
-
Kriaušių ir bruknių uogienė
-
Bulgariška slyvų uogienė
-
Agrastų marmeladas
-
Beatos gardžioji naminė uogienė "Asorti"
-
Trintos mėlynės ir žemuogės žiemai
-
Rabarbarų uogienė
-
Paprasta svarainių uogienė
-
Juodieji serbentai savo sultyse
-
Raugerškio uogienė
-
Rabarbarų uogienė
-
Slyvų uogienė su riešutais
-
Juodųjų serbentų džemas
-
Obuolių ir cukinijų pagardas
-
Džiovintų abrikosų marmeladas
-
Braškių uogienė
-
Obuolių košė
-
Svarainių uogienė
-
Braškių uogienė su sambuka
Skanusis abrikosų džemas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
Gaminimo eiga:
Abrikosus nuplaukite, nusausinkite, perpjaukite pusiau ir pašalinkite kauliukus.
Tada abrikosus apipilkite cukrumi ir virkite ant vidutinės ugnies. Po užvirimo virkite apie 15 minučių ir nuimkite nuo ugnies. Leiskite atvėsti ir procedūrą pakartokite kelis kartus.
Tada virinį supilstykite į sterilius stiklainius, sandariai uždarykite ir apvožkite.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
-
leokadija
2013-10-05 19:21
super skani uogiene
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...