
Skanusis abrikosų džemas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 kilogramai | abrikosų |
1 kilogramas | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Abrikosus nuplaukite, nusausinkite, perpjaukite pusiau ir pašalinkite kauliukus.
2.
Tada abrikosus apipilkite cukrumi ir virkite ant vidutinės ugnies. Po užvirimo virkite apie 15 minučių ir nuimkite nuo ugnies. Leiskite atvėsti ir procedūrą pakartokite kelis kartus.
3.
Tada virinį supilstykite į sterilius stiklainius, sandariai uždarykite ir apvožkite.
Skanaus!
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Braškių uogienė su rabarbarais
-
Slyvų ir juodojo šokolado uogienė
-
Paprikų ir aviečių uogienė
-
Moliūgų uogienė su vaisiais
-
Obuolių ir cukinijų pagardas
-
Braškių uogienė su greipfrutais
-
Braškių uogienė
-
Raudonųjų serbentų uogienė
-
Obuolių košė
-
Bruknių uogienė
-
Pikantiškas spanguolių ir kriaušių pagardas
-
Juodųjų serbentų džemas
-
Braškių ir rabarbarų uogienė
-
Apelsinais kvepianti agrastų uogienė
-
Obuolių uogienė su spanguolėm
-
Džemas
-
Braškių ir rabarbarų uogienė
-
Braškių ir rabarbarų uogienė
-
Sauliaus braškių uogienė
-
Cukinija iš uogienės ir slyvų
Skanusis abrikosų džemas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Abrikosai,
2 kilogramai -
Cukrus,
1 kilogramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Abrikosus nuplaukite, nusausinkite, perpjaukite pusiau ir pašalinkite kauliukus.
Tada abrikosus apipilkite cukrumi ir virkite ant vidutinės ugnies. Po užvirimo virkite apie 15 minučių ir nuimkite nuo ugnies. Leiskite atvėsti ir procedūrą pakartokite kelis kartus.
Tada virinį supilstykite į sterilius stiklainius, sandariai uždarykite ir apvožkite.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
-
leokadija
2013-10-05 19:21
super skani uogiene
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...