
Skanusis abrikosų džemas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 kilogramai | abrikosų |
1 kilogramas | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Abrikosus nuplaukite, nusausinkite, perpjaukite pusiau ir pašalinkite kauliukus.
2.
Tada abrikosus apipilkite cukrumi ir virkite ant vidutinės ugnies. Po užvirimo virkite apie 15 minučių ir nuimkite nuo ugnies. Leiskite atvėsti ir procedūrą pakartokite kelis kartus.
3.
Tada virinį supilstykite į sterilius stiklainius, sandariai uždarykite ir apvožkite.
Skanaus!
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Obuolių džemas su karamele
-
Moliūgų uogienė
-
Paprikų ir aviečių uogienė
-
Juodų serbentų uogienė
-
Agrastų marmeladas
-
Aviečių ir agrastų marmeladas
-
Vyšnių uogienė su juoduoju šokoladu
-
Juodųjų serbentų uogienė
-
Braškių uogienė
-
Džiovintų abrikosų marmeladas
-
Braškių ir rabarbarų uogienė
-
Skaniausia slyvų uogienė su citrina ir cinamonu
-
Sauliaus braškių uogienė
-
Agrastų uogienė
-
Braškių ir rabarbarų uogienė
-
Verdame obuolių ir cukinijų pagardą arba chutney
-
Uogienė su rabarbarais
-
Bulgariška slyvų uogienė
-
Abrikosų uogienė su mėlynėmis ir čiobreliais
-
Konservuotos cukinijos
Skanusis abrikosų džemas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Abrikosai,
2 kilogramai -
Cukrus,
1 kilogramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Abrikosus nuplaukite, nusausinkite, perpjaukite pusiau ir pašalinkite kauliukus.
Tada abrikosus apipilkite cukrumi ir virkite ant vidutinės ugnies. Po užvirimo virkite apie 15 minučių ir nuimkite nuo ugnies. Leiskite atvėsti ir procedūrą pakartokite kelis kartus.
Tada virinį supilstykite į sterilius stiklainius, sandariai uždarykite ir apvožkite.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
-
leokadija
2013-10-05 19:21
super skani uogiene
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...