Juodųjų serbentų drebučiai
AUTORIUS:
Alma
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1.5 kilogramo juodieji serbentai
500 gramų cukrus
4 vienetai gvazdikėliai
2 vienetai cinamonas (lazdelės)
5 valgomieji šaukštai likeris (juodųjų serbentų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Iš juodųjų serbentų išspausti sultis. Į jas suberti cukrų, sudėti gvazdikėlius ir cinamoną.
2.
Nuolat maišant sultis užvirinti, 3 min. virti ant nestiprios ugnies.
3.
Tada nukošti, išimti gvazdikėlius bei cinamoną, supilti likerį ir tuojau pat išpilstyti drebečius į paruoštus stiklainius. Sandariai uždengti juo dangteliais .

Populiariausi receptai šią savaitę

Juodųjų serbentų drebučiai

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Iš juodųjų serbentų išspausti sultis. Į jas suberti cukrų, sudėti gvazdikėlius ir cinamoną.

  2. Nuolat maišant sultis užvirinti, 3 min. virti ant nestiprios ugnies.

  3. Tada nukošti, išimti gvazdikėlius bei cinamoną, supilti likerį ir tuojau pat išpilstyti drebečius į paruoštus stiklainius. Sandariai uždengti juo dangteliais .

Receptą atsiuntė Alma
Reklama:

Komentarai (2)


  • Irena 2022-07-11 18:23

    Liux! Dėkui!


  • Rasa 2018-07-02 21:28

    Isspausti juoduju serbentu sultis, sumaisyti su cukrum. Maisyti, kol cukrus istirps. Supilti i iskaitintus stiklainius ir uzdaryti. Neuzmusineti vitaminu kaitinant. Taip mano mociute dare, taip mano mama dare, taip as darau. Visada buvo kuo puikiausi drebuciai.


Daugiau receptų