
1 kilogramas | vyšnios |
1 kilogramas | cukrus |
1 stiklinė | vanduo |
šiek tiek | apelsinų (žievelė) |
Ant paruoštų vyšnių užpilkite karštą sirupą ir vandens, cukraus, apelsino žievelės ir palikite nakčiai kambario temperatūroje. Kitą dieną nupiltą sirupą užvirinkite ir jau kiek pravėsusį užpilkite ant uogų ir vėl palikite nakčiai. Trečią dieną užpilkite uogas karštu, pavirintu sirupu ir pamažu virkite apie 10 min. Uogienę supilstykite į 1L talpos karštus, gerai išplautus ir iškaitintus stiklainius ir tuoj pat sandariai uždarykite steriliais dangteliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
šparaginės pupelės - marinate
-
Konservuotos rūgštynės
-
Grybų sultys
-
Konservuotas vyšnių kompotas
-
Paprasta vyšnių uogienė
-
Kriaušienė
-
Marinuoti grybai
-
Konservuoti baklažanai su daržovėmis
-
Kriaušių kompotas
-
Džemas iš juodųjų serbentų
-
Aviečių uogienė- džemas
-
Juodųjų serbentų kompotas
-
Ievos uogienė
-
Cukinijos žiemai
-
Saldžiarūgščiai marinuoti agurkai
-
Agrastų marmeladas
-
Aštrūs rauginti agurkai
-
Šokoladinis slyvų džemas
-
Pomidorai savo sultyse
-
Obuolių ir moliūgų uogienė
Paprasta vyšnių uogienė

- Paruošimo laikas:
-
Vyšnios,
1 kilogramas -
Cukrus,
1 kilogramas -
Vanduo,
1 stiklinė - Apelsinai, žievelė
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Paruoškite uogas - nuplaukite, nuimkite kotelius. Uogas nusausinkite ir išimkite kauliukus.
Ant paruoštų vyšnių užpilkite karštą sirupą ir vandens, cukraus, apelsino žievelės ir palikite nakčiai kambario temperatūroje. Kitą dieną nupiltą sirupą užvirinkite ir jau kiek pravėsusį užpilkite ant uogų ir vėl palikite nakčiai. Trečią dieną užpilkite uogas karštu, pavirintu sirupu ir pamažu virkite apie 10 min. Uogienę supilstykite į 1L talpos karštus, gerai išplautus ir iškaitintus stiklainius ir tuoj pat sandariai uždarykite steriliais dangteliais.
Komentarai (4)
-
Vaiva
2018-06-22 10:06
Nu apie koki sirupa jus cia snekat? Dievazi, negintaip sunku parasyt aiskiai. Recepte nieko nesakot apie sirupo sudeti, po to jau raso uzpilt karstu sirupu. Kokiu sirupu ? is kur man ji istrautk? nu kosmosas kazkoks