
1 kilogramas | vyšnios |
1 kilogramas | cukrus |
1 stiklinė | vanduo |
šiek tiek | apelsinų (žievelė) |
Ant paruoštų vyšnių užpilkite karštą sirupą ir vandens, cukraus, apelsino žievelės ir palikite nakčiai kambario temperatūroje. Kitą dieną nupiltą sirupą užvirinkite ir jau kiek pravėsusį užpilkite ant uogų ir vėl palikite nakčiai. Trečią dieną užpilkite uogas karštu, pavirintu sirupu ir pamažu virkite apie 10 min. Uogienę supilstykite į 1L talpos karštus, gerai išplautus ir iškaitintus stiklainius ir tuoj pat sandariai uždarykite steriliais dangteliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mišrainė su ryžiais
-
Agrastinis kompotas
-
Gudobelių uogienė
-
Baklažanų ikrai žiemai
-
Konservuota agurkų mišrainė
-
Vyšnių kompotas
-
Vyšnių ir juodųjų serbentų kompotas
-
Obuolienė
-
Marinuoti žiediniai kopūstai
-
Kriaušienė
-
Pipirmėtės sultys
-
Juodųjų serbentų drebučiai
-
Apelsininė cukinija
-
Rauginti agurkai žiemai
-
Moliūgų ir persikų uogienė
-
Uogienė iš uogų arba vaisių
-
Konservuoti baklažanai su daržovėmis
-
Braškių uogienė
-
Juodųjų serbentų uogienė
-
Svarainiai cukruje
Paprasta vyšnių uogienė

- Paruošimo laikas:
-
Vyšnios,
1 kilogramas -
Cukrus,
1 kilogramas -
Vanduo,
1 stiklinė - Apelsinai, žievelė
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Paruoškite uogas - nuplaukite, nuimkite kotelius. Uogas nusausinkite ir išimkite kauliukus.
Ant paruoštų vyšnių užpilkite karštą sirupą ir vandens, cukraus, apelsino žievelės ir palikite nakčiai kambario temperatūroje. Kitą dieną nupiltą sirupą užvirinkite ir jau kiek pravėsusį užpilkite ant uogų ir vėl palikite nakčiai. Trečią dieną užpilkite uogas karštu, pavirintu sirupu ir pamažu virkite apie 10 min. Uogienę supilstykite į 1L talpos karštus, gerai išplautus ir iškaitintus stiklainius ir tuoj pat sandariai uždarykite steriliais dangteliais.
Komentarai (4)
-
Vaiva
2018-06-22 10:06
Nu apie koki sirupa jus cia snekat? Dievazi, negintaip sunku parasyt aiskiai. Recepte nieko nesakot apie sirupo sudeti, po to jau raso uzpilt karstu sirupu. Kokiu sirupu ? is kur man ji istrautk? nu kosmosas kazkoks