1 kilogramas | vyšnios |
1 kilogramas | cukrus |
1 stiklinė | vanduo |
šiek tiek | apelsinų (žievelė) |
Ant paruoštų vyšnių užpilkite karštą sirupą ir vandens, cukraus, apelsino žievelės ir palikite nakčiai kambario temperatūroje. Kitą dieną nupiltą sirupą užvirinkite ir jau kiek pravėsusį užpilkite ant uogų ir vėl palikite nakčiai. Trečią dieną užpilkite uogas karštu, pavirintu sirupu ir pamažu virkite apie 10 min. Uogienę supilstykite į 1L talpos karštus, gerai išplautus ir iškaitintus stiklainius ir tuoj pat sandariai uždarykite steriliais dangteliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Konservuoti aguročiai
- Slyvos bruknėse
- Rabarbarų tyrė
- Vyšnių uogienė
- Pomidorai savo sultyse
- Vasaros gėrybių lečo Rugpjūtis
- Juodujų serbentų kompotas
- Aviečių uogienė- džemas
- Marinuoti burokėliai
- Konservuoti aštrūs baklažanai
- Vyšnių uogienė 2
- Raudonųjų serbentų kompotas
- Konservuota adžika
- Erškėtrožių uogienė
- Mėlynių kompotas
- Obuolių ir moliūgų uogienė
- Baklažanų salotos
- Ievos uogienė
- Slyvų uogienė
- Slyvų ir moliūgų uogienė
Paprasta vyšnių uogienė
- Paruošimo laikas:
-
Vyšnios,
1 kilogramas -
Cukrus,
1 kilogramas -
Vanduo,
1 stiklinė - Apelsinai, žievelė
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Paruoškite uogas - nuplaukite, nuimkite kotelius. Uogas nusausinkite ir išimkite kauliukus.
Ant paruoštų vyšnių užpilkite karštą sirupą ir vandens, cukraus, apelsino žievelės ir palikite nakčiai kambario temperatūroje. Kitą dieną nupiltą sirupą užvirinkite ir jau kiek pravėsusį užpilkite ant uogų ir vėl palikite nakčiai. Trečią dieną užpilkite uogas karštu, pavirintu sirupu ir pamažu virkite apie 10 min. Uogienę supilstykite į 1L talpos karštus, gerai išplautus ir iškaitintus stiklainius ir tuoj pat sandariai uždarykite steriliais dangteliais.
Komentarai (4)
-
Vaiva
2018-06-22 10:06
Nu apie koki sirupa jus cia snekat? Dievazi, negintaip sunku parasyt aiskiai. Recepte nieko nesakot apie sirupo sudeti, po to jau raso uzpilt karstu sirupu. Kokiu sirupu ? is kur man ji istrautk? nu kosmosas kazkoks