| 1 kilogramas | vyšnios |
| 1 kilogramas | cukrus |
| 1 stiklinė | vanduo |
| šiek tiek | apelsinų (žievelė) |
Ant paruoštų vyšnių užpilkite karštą sirupą ir vandens, cukraus, apelsino žievelės ir palikite nakčiai kambario temperatūroje. Kitą dieną nupiltą sirupą užvirinkite ir jau kiek pravėsusį užpilkite ant uogų ir vėl palikite nakčiai. Trečią dieną užpilkite uogas karštu, pavirintu sirupu ir pamažu virkite apie 10 min. Uogienę supilstykite į 1L talpos karštus, gerai išplautus ir iškaitintus stiklainius ir tuoj pat sandariai uždarykite steriliais dangteliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Agrastų marmeladas
-
Konservuoti burokėliai
-
Rabarbarų kompotas
-
Aviečių uogienė- džemas
-
Konservuotas vyšnių kompotas
-
Grybai svieste
-
Aštrūs marinuoti moliūgai
-
Gervuogių kompotas su obuoliais
-
Vynuogių lapuose marinuoti kornišonai
-
Aštrūs rauginti agurkai
-
Figų džemas
-
Šparaginės pupelės žiemai su pomidorų tyre
-
Raudonųjų serbentų drebučiai su vanile
-
Šaltalankio uogienė
-
Aguročių ir juodųjų serbentų uogienė
-
Slyvų uogienė
-
Cukinijų pagardas žiemai
-
Juodųjų serbentų drebučiai
-
Šaltalankio sultys
-
Gudobelių uogienė
Paprasta vyšnių uogienė
akcijas
- Paruošimo laikas:
-
Vyšnios,
1 kilogramas -
Cukrus,
1 kilogramas -
Vanduo,
1 stiklinė - Apelsinai, žievelė
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Paruoškite uogas - nuplaukite, nuimkite kotelius. Uogas nusausinkite ir išimkite kauliukus.
Ant paruoštų vyšnių užpilkite karštą sirupą ir vandens, cukraus, apelsino žievelės ir palikite nakčiai kambario temperatūroje. Kitą dieną nupiltą sirupą užvirinkite ir jau kiek pravėsusį užpilkite ant uogų ir vėl palikite nakčiai. Trečią dieną užpilkite uogas karštu, pavirintu sirupu ir pamažu virkite apie 10 min. Uogienę supilstykite į 1L talpos karštus, gerai išplautus ir iškaitintus stiklainius ir tuoj pat sandariai uždarykite steriliais dangteliais.
Komentarai (4)
-
Vaiva
2018-06-22 10:06
Nu apie koki sirupa jus cia snekat? Dievazi, negintaip sunku parasyt aiskiai. Recepte nieko nesakot apie sirupo sudeti, po to jau raso uzpilt karstu sirupu. Kokiu sirupu ? is kur man ji istrautk? nu kosmosas kazkoks
