3 | žalioji citrina |
1 vienetas | citrinos |
50 gramų | imbieras |
300 gramų | „dansukker“ cukrus uogienėms |
100 mililitrų | vanduo |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Obuolių ir šermukšnių uogienė
- Dumplūnės uogienė
- Rabarbarų ir braškių uogienė
- Bruknių uogienė
- Uogienė su rabarbarais
- Žemuogės cukruje
- Braškių uogienė su citrinomis ir mėtomis
- Spanguolių uogienė
- Braškių uogienė su vanile
- Juodųjų serbentų uogienė
- Bruknės savo sultyse
- Agrastų uogienė su degtine
- Braškių uogienė su sambuka
- Rabarbarų uogienė
- Raugerškio uogienė
- Obuolių ir cukinijų pagardas
- Braškių uogienė
- Paprikų ir aviečių uogienė
- Pienių uogienė
- Beatos gardžioji naminė uogienė "Asorti"
Žaliųjų citrinų ir imbierų uogienė
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Žalioji citrina,
3 -
Citrinos,
1 vienetas -
Imbieras,
50 gramų -
„Dansukker“ cukrus uogienėms,
300 gramų -
Vanduo,
100 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Citrinas nuplaukite, nulupkite, išpjaukite minkštimą (pašalinkite visas plėveles) ir susmulkinkite. Sutarkuokite žieveles. Nulupkite ir sutarkuokite imbierus. Vaisių gabalėlius, žieveles ir imbierus sudėkite į prikaistuvį ir užpilkite vandeniu. Kaitinkite, kol užvirs. Įmaišykite sirupą ir cukrų uogienėms. Maišydami pavirkite dar 5–10 min. Patikrinkite, ar uogienės konsistencija tinkama. Uogienę supilkite į šiltus ir švarius stiklainius. Sandariai uždarykite ir laikykite vėsioje vietoje.