Avietės tikriausiai laimėtų populiariausios uogienės konkursą. Ši kiek kitokia – švelni ir netikėta, užsienietį persiką į svečius pasikvietusi.
Puode pakaitinkite vaisius ir citrinų sultis, kol pradės garuoti. Maišydami suberkite „Dansukker“ cukrų uogienėms. Virkite 15 minučių ant silpnos ugnies, retkarčiais pamaišydami. Nugriebkite putas ir palikite aušti maždaug 10 minučių. Supilkite į šiltus, kruopščiai išplautus stiklainius ir uždarykite.
Aviečių ir persikų uogienė
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
| 5 stiklinės | persikai (nulupti ir supjaustyti mažais kubeliais) |
| 400 gramų | aviečių (šviežios) |
| 500 gramų | „dansukker“ cukrus (uogienėms) |
| 4 valgomieji šaukštai | citrinos (sultys) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Obuolių ir šermukšnių uogienė
-
Žaliųjų citrinų ir imbierų uogienė
-
Paprasta žemuogių uogienė
-
Braškių uogienė su citrinomis ir mėtomis
-
Aviečių ir persikų uogienė
-
Braškių ir rabarbarų uogienė
-
Kaip pirmą kartą gyvenime išsivirti uogienę? (braškių ir nektarinų uogienė per 15 minučių)
-
Obuolių džemas su karamele
-
Agrastų uogienė
-
Paprikų ir aviečių uogienė
-
Skanusis abrikosų džemas
-
Obuolių uogienė su spanguolėm
-
Saldūs obuoliukai
-
Cukinija iš uogienės ir slyvų
-
Juodųjų serbentų drebučiai
-
Verdame obuolių ir cukinijų pagardą arba chutney
-
Moliūgų uogienė
-
Paprasta vyšnių uogienė
-
Juodų serbentų uogienė
-
Juodieji serbentai savo sultyse
Aviečių ir persikų uogienė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Persikai, nulupti ir supjaustyti mažais kubeliais,
5 stiklinės -
Avietės, šviežios,
400 gramų -
„Dansukker“ cukrus, uogienėms,
500 gramų -
Citrinos, sultys,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Avietės tikriausiai laimėtų populiariausios uogienės konkursą. Ši kiek kitokia – švelni ir netikėta, užsienietį persiką į svečius pasikvietusi.
Puode pakaitinkite vaisius ir citrinų sultis, kol pradės garuoti. Maišydami suberkite „Dansukker“ cukrų uogienėms. Virkite 15 minučių ant silpnos ugnies, retkarčiais pamaišydami. Nugriebkite putas ir palikite aušti maždaug 10 minučių. Supilkite į šiltus, kruopščiai išplautus stiklainius ir uždarykite.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
