Avietės tikriausiai laimėtų populiariausios uogienės konkursą. Ši kiek kitokia – švelni ir netikėta, užsienietį persiką į svečius pasikvietusi.
Puode pakaitinkite vaisius ir citrinų sultis, kol pradės garuoti. Maišydami suberkite „Dansukker“ cukrų uogienėms. Virkite 15 minučių ant silpnos ugnies, retkarčiais pamaišydami. Nugriebkite putas ir palikite aušti maždaug 10 minučių. Supilkite į šiltus, kruopščiai išplautus stiklainius ir uždarykite.

Aviečių ir persikų uogienė
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
5 stiklinės | persikai (nulupti ir supjaustyti mažais kubeliais) |
400 gramų | aviečių (šviežios) |
500 gramų | „dansukker“ cukrus (uogienėms) |
4 valgomieji šaukštai | citrinos (sultys) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mėlynių uogienė
-
Aviečių uogienė- džemas
-
Braškių ir rabarbarų uogienė
-
Sauliaus braškių uogienė
-
Paprasta vyšnių uogienė
-
Obuolių ir šermukšnių uogienė
-
Abrikosų uogienė su mėlynėmis ir čiobreliais
-
Juodieji serbentai savo sultyse
-
Braškių ir rabarbarų uogienė
-
Erškėtuogių uogienė
-
Džiovintų abrikosų marmeladas
-
Arbūzų ir braškių uogienė
-
Svarainių uogienė
-
Skaniausia slyvų uogienė su citrina ir cinamonu
-
Pienių uogienė
-
Obuolių uogienė su spanguolėm
-
Moliūgų uogienė su vaisiais
-
Rabarbarų uogienė
-
Saldūs obuoliukai
-
Braškių uogienė su citrinomis ir mėtomis
Aviečių ir persikų uogienė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Persikai, nulupti ir supjaustyti mažais kubeliais,
5 stiklinės -
Avietės, šviežios,
400 gramų -
„Dansukker“ cukrus, uogienėms,
500 gramų -
Citrinos, sultys,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Avietės tikriausiai laimėtų populiariausios uogienės konkursą. Ši kiek kitokia – švelni ir netikėta, užsienietį persiką į svečius pasikvietusi.
Puode pakaitinkite vaisius ir citrinų sultis, kol pradės garuoti. Maišydami suberkite „Dansukker“ cukrų uogienėms. Virkite 15 minučių ant silpnos ugnies, retkarčiais pamaišydami. Nugriebkite putas ir palikite aušti maždaug 10 minučių. Supilkite į šiltus, kruopščiai išplautus stiklainius ir uždarykite.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...