Avietės tikriausiai laimėtų populiariausios uogienės konkursą. Ši kiek kitokia – švelni ir netikėta, užsienietį persiką į svečius pasikvietusi.
Puode pakaitinkite vaisius ir citrinų sultis, kol pradės garuoti. Maišydami suberkite „Dansukker“ cukrų uogienėms. Virkite 15 minučių ant silpnos ugnies, retkarčiais pamaišydami. Nugriebkite putas ir palikite aušti maždaug 10 minučių. Supilkite į šiltus, kruopščiai išplautus stiklainius ir uždarykite.

Aviečių ir persikų uogienė
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
5 stiklinės | persikai (nulupti ir supjaustyti mažais kubeliais) |
400 gramų | aviečių (šviežios) |
500 gramų | „dansukker“ cukrus (uogienėms) |
4 valgomieji šaukštai | citrinos (sultys) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Rabarbarų uogienė
-
Rabarbarų uogienė
-
Braškių uogienė
-
Abrikosų uogienė su mėlynėmis ir čiobreliais
-
Konservuotos cukinijos
-
Bruknės savo sultyse
-
Vyšnios savo sultyse
-
Bulgariška slyvų uogienė
-
Agrastų uogienė
-
Sauliaus braškių uogienė
-
Erškėtuogių uogienė
-
Dumplūnės uogienė
-
Aviečių uogienė su imbierais ir žaliosiomis citrinomis
-
Mėlynių uogienė
-
Raudonųjų serbentų uogienė
-
Pikantiškas spanguolių ir kriaušių pagardas
-
Juodųjų serbentų uogienė
-
Juodųjų serbentų džemas
-
Obuolių uogienė su spanguolėm
-
Braškių uogienė su citrinomis ir mėtomis
Aviečių ir persikų uogienė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Persikai, nulupti ir supjaustyti mažais kubeliais,
5 stiklinės -
Avietės, šviežios,
400 gramų -
„Dansukker“ cukrus, uogienėms,
500 gramų -
Citrinos, sultys,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Avietės tikriausiai laimėtų populiariausios uogienės konkursą. Ši kiek kitokia – švelni ir netikėta, užsienietį persiką į svečius pasikvietusi.
Puode pakaitinkite vaisius ir citrinų sultis, kol pradės garuoti. Maišydami suberkite „Dansukker“ cukrų uogienėms. Virkite 15 minučių ant silpnos ugnies, retkarčiais pamaišydami. Nugriebkite putas ir palikite aušti maždaug 10 minučių. Supilkite į šiltus, kruopščiai išplautus stiklainius ir uždarykite.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...