Avietės tikriausiai laimėtų populiariausios uogienės konkursą. Ši kiek kitokia – švelni ir netikėta, užsienietį persiką į svečius pasikvietusi.
Puode pakaitinkite vaisius ir citrinų sultis, kol pradės garuoti. Maišydami suberkite „Dansukker“ cukrų uogienėms. Virkite 15 minučių ant silpnos ugnies, retkarčiais pamaišydami. Nugriebkite putas ir palikite aušti maždaug 10 minučių. Supilkite į šiltus, kruopščiai išplautus stiklainius ir uždarykite.
Aviečių ir persikų uogienė
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
| 5 stiklinės | persikai (nulupti ir supjaustyti mažais kubeliais) |
| 400 gramų | aviečių (šviežios) |
| 500 gramų | „dansukker“ cukrus (uogienėms) |
| 4 valgomieji šaukštai | citrinos (sultys) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Braškių uogienė su balzaminiu actu ir juodaisiais pipirais
-
Kriaušių ir bruknių uogienė
-
Paprasta žemuogių uogienė
-
Obuolių košė
-
Verdame obuolių ir cukinijų pagardą arba chutney
-
Braškių ir rabarbarų uogienė
-
Pikantiškas spanguolių ir kriaušių pagardas
-
Braškių uogienė su rabarbarais
-
Apelsinų ir serbentų džemas
-
Aviečių uogienė- džemas
-
Bulgariška slyvų uogienė
-
Apelsinais kvepianti agrastų uogienė
-
Dumplūnės uogienė
-
Sauliaus braškių uogienė
-
Agrastų uogienė su degtine
-
Beatos gardžioji naminė uogienė "Asorti"
-
Vyšnių ir įvairių uogų uogienė
-
Bruknių uogienė
-
Agrastų marmeladas
-
Agrastų uogienė
Aviečių ir persikų uogienė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Persikai, nulupti ir supjaustyti mažais kubeliais,
5 stiklinės -
Avietės, šviežios,
400 gramų -
„Dansukker“ cukrus, uogienėms,
500 gramų -
Citrinos, sultys,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Avietės tikriausiai laimėtų populiariausios uogienės konkursą. Ši kiek kitokia – švelni ir netikėta, užsienietį persiką į svečius pasikvietusi.
Puode pakaitinkite vaisius ir citrinų sultis, kol pradės garuoti. Maišydami suberkite „Dansukker“ cukrų uogienėms. Virkite 15 minučių ant silpnos ugnies, retkarčiais pamaišydami. Nugriebkite putas ir palikite aušti maždaug 10 minučių. Supilkite į šiltus, kruopščiai išplautus stiklainius ir uždarykite.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
