Avietės tikriausiai laimėtų populiariausios uogienės konkursą. Ši kiek kitokia – švelni ir netikėta, užsienietį persiką į svečius pasikvietusi.
Puode pakaitinkite vaisius ir citrinų sultis, kol pradės garuoti. Maišydami suberkite „Dansukker“ cukrų uogienėms. Virkite 15 minučių ant silpnos ugnies, retkarčiais pamaišydami. Nugriebkite putas ir palikite aušti maždaug 10 minučių. Supilkite į šiltus, kruopščiai išplautus stiklainius ir uždarykite.

Aviečių ir persikų uogienė
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
5 stiklinės | persikai (nulupti ir supjaustyti mažais kubeliais) |
400 gramų | aviečių (šviežios) |
500 gramų | „dansukker“ cukrus (uogienėms) |
4 valgomieji šaukštai | citrinos (sultys) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Raudonųjų serbentų uogienė
-
Obuolių košė
-
Obuolių ir šermukšnių uogienė
-
Moliūgų ir obuolių uogienė
-
Šermukšnių uogienė
-
Paprasta žemuogių uogienė
-
Bruknių uogienė su kriaušių gabaliukais
-
Rabarbarų ir braškių uogienė
-
Apelsinais kvepianti agrastų uogienė
-
Agrastų uogienė
-
Juodųjų serbentų uogienė
-
Braškių uogienė su balzaminiu actu ir juodaisiais pipirais
-
Abrikosų uogienė su mėlynėmis ir čiobreliais
-
Bruknių uogienė
-
Braškių ir rabarbarų uogienė
-
Skanusis abrikosų džemas
-
Arbūzų ir braškių uogienė
-
Rabarbarų uogienė
-
Bruknės savo sultyse
-
Braškių uogienė su greipfrutais
Aviečių ir persikų uogienė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Persikai, nulupti ir supjaustyti mažais kubeliais,
5 stiklinės -
Avietės, šviežios,
400 gramų -
„Dansukker“ cukrus, uogienėms,
500 gramų -
Citrinos, sultys,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Avietės tikriausiai laimėtų populiariausios uogienės konkursą. Ši kiek kitokia – švelni ir netikėta, užsienietį persiką į svečius pasikvietusi.
Puode pakaitinkite vaisius ir citrinų sultis, kol pradės garuoti. Maišydami suberkite „Dansukker“ cukrų uogienėms. Virkite 15 minučių ant silpnos ugnies, retkarčiais pamaišydami. Nugriebkite putas ir palikite aušti maždaug 10 minučių. Supilkite į šiltus, kruopščiai išplautus stiklainius ir uždarykite.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...