Aviečių ir persikų uogienė
AUTORIUS:
Dan Sukker,
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
5 stiklinės persikai (nulupti ir supjaustyti mažais kubeliais)
400 gramų aviečių (šviežios)
500 gramų „dansukker“ cukrus (uogienėms)
4 valgomieji šaukštai citrinos (sultys)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Avietės tikriausiai laimėtų populiariausios uogienės konkursą. Ši kiek kitokia – švelni ir netikėta, užsienietį persiką į svečius pasikvietusi.


Puode pakaitinkite vaisius ir citrinų sultis, kol pradės garuoti. Maišydami suberkite „Dansukker“ cukrų uogienėms. Virkite 15 minučių ant silpnos ugnies, retkarčiais pamaišydami. Nugriebkite putas ir palikite aušti maždaug 10 minučių. Supilkite į šiltus, kruopščiai išplautus stiklainius ir uždarykite.

Populiariausi receptai šią savaitę

Aviečių ir persikų uogienė

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 8
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Avietės tikriausiai laimėtų populiariausios uogienės konkursą. Ši kiek kitokia – švelni ir netikėta, užsienietį persiką į svečius pasikvietusi.


Puode pakaitinkite vaisius ir citrinų sultis, kol pradės garuoti. Maišydami suberkite „Dansukker“ cukrų uogienėms. Virkite 15 minučių ant silpnos ugnies, retkarčiais pamaišydami. Nugriebkite putas ir palikite aušti maždaug 10 minučių. Supilkite į šiltus, kruopščiai išplautus stiklainius ir uždarykite.

Receptą atsiuntė Dan Sukker
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų