3 kilogramai | poras |
1 kilogramas | agurkų |
1 kilogramas | paprika |
300 gramų | acto 9% |
150 gramų | cukrus |
1 pakelis | dr. oetker aštraus prieskonių mišinio "pikant fix" |
supjaustomos juostelėmis. Visos daržovės sumaišomos ir sudedamos į stiklainius.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Grybai svieste
- Konservuoti žirneliai
- Vasara stiklainyje
- Marinuoti kiaušiniai
- Marinuotos šparaginės pupelės
- Konservuoti baklažanai su daržovėmis
- Konservuoti baravykai
- Baklažanų salotos
- Aguročių ikra "Uošvės liežuvis"
- Marinuotos daržovės (su aštriu „Pikant fix“)
- Marinuota paprika su medumi
- Marinuoti grybai
- Marinuoti grybai (su saldžiarūgščiu „Pikant fix“)
- Agurkų mišrainė su perlinėm kruopom
- Saldžiarūgščiai marinuoti pomidorai
- Marinuoti agurkai
- Marinuota cukinija
- Cukinijų- ananasų konservai
- Pomidorai su želatina
- Rauginti agurkai žiemai
Marinuotos daržovės (su aštriu „Pikant fix“)
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Poras,
3 kilogramai -
Agurkai,
1 kilogramas -
Paprika,
1 kilogramas -
Actas 9%,
300 gramų -
Cukrus,
150 gramų -
Dr. Oetker aštrus prieskonių mišinys "Pikant fix",
1 pakelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Porai nuplaunami, nuvalomi, supjaustomi pailgais 2-3 cm gabaliukais. Agurkai nuplaunami ir supjaustomi griežinėliais. Paprikos nuplaunamos, nuvalomos ir
supjaustomos juostelėmis. Visos daržovės sumaišomos ir sudedamos į stiklainius.Paruošiamas mišinys iš vandens, cukraus, acto ir vieno pakelio Dr. Oetker aštraus prieskonių mišinio „Pikant fix“. Mišinys kaitinamas kol užvirs. Verdama apie 3-5 minutes, nuolat maišant. Gautas mišinys dar karštas supilamas į stiklainius.
Stiklainiai uždaromi dangteliu ir pastatomi šaltai. Pageidautina suvartoti per 30 dienų nuo stiklainio atidarymo.