Vištienos suktinukai su aitriųjų paprikų CHIPOTLE ir pesto padažo įdaru
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
12 vienetų | kiaulienos šoninė (gabalėliai (po 10 g)) | |
4 vienetai | vištienos filė (gabalėliai (po 175 g)) | |
šiek tiek | juodieji pipirai (grūsti) | |
šiek tiek | akmens druskos (malūnėlyje) | |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus | |
100 mililitrų | dižono garstyčios | |
100 gramų | moliūgų sėklos | |
10 vienetų | saulėje džiovinti pomidorai | |
0.5 arbatinio šaukštelio | džiovintas raudonėlis | |
1 vienetas | citrinų sultys | |
1 arbatinis šaukštelis | aitriosios paprikos | |
2 skiltelės | česnakas (smulkintas) | |
Įdarui: | ||
100 gramų | parmezano sūris (tarkuotas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Visus įdaro produktus sumaišykite ir pertrinkite trintuvu.
2.
Vištienos filė supjaustykite į tris plonus gabalėlius. Ant kiekvieno griežinio užtepkite po 1 valgomąjį šaukštą įdaro ir susukite. Šoninės gabalėliais apsukite vištienos suktinukus ir persmeikite mediniu iešmeliu ar krapštuku.
3.
Vištienos suktinukus sudėkite ant kepimo popieriaus ir kepkite iki 225 °C įkaitintoje orkaitėje 10–12 minučių.
Patiekite su makaronais ar ryžiais (arba kaip vieną užkandį).
Patarimas! Taip pat pabandykite su persikų čatniu arba ananasų padažu!
Patiekite su makaronais ar ryžiais (arba kaip vieną užkandį).
Patarimas! Taip pat pabandykite su persikų čatniu arba ananasų padažu!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištienos krūtinėlė su pievagrybiais
- Kepta antis, įdaryta rome brinkintomis razinomis
- Vištų sparneliai
- Troškinta vištiena su paprika
- Vištienos kepsneliai su itališkais prieskoniais
- Mėtinės vištų blauzdelės
- Vištienos apkepas su obuoliais
- Viščiukas folijoje
- Paukštiena su pievagrybiais
- Vištiena su cukinija ir pomidorais
- Vištiena su paprika po garų
- Aštri vištiena su alyvuogėmis ir rausvaisiais svogūnais
- Gardus vištienos šašlykiukas
- Vištienos krūtinėlės kepsnys
- Vištienos kotletas su siurprizu
- Vištų sparneliai su majonezu ir garstyčiomis
- Farširuota višta šventiniam stalui
- Aštrūs vištų sparneliai
- Vištų kepenėlės su ananasais
- Kepti vištienos sparneliai
Vištienos suktinukai su aitriųjų paprikų CHIPOTLE ir pesto padažo įdaru
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiaulienos šoninė, gabalėliai (po 10 g),
12 vienetų -
Vištienos filė, gabalėliai (po 175 g),
4 vienetai - Juodieji pipirai, grūsti
- Akmens druska, malūnėlyje
-
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Dižono garstyčios,
100 mililitrų -
Moliūgų sėklos,
100 gramų -
Saulėje džiovinti pomidorai,
10 vienetų -
Džiovintas raudonėlis,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Citrinų sultys,
1 vienetas -
Aitrioji paprika,
1 arbatinis šaukštelis -
Česnakas, smulkintas,
2 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Parmezano sūris, tarkuotas,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Visus įdaro produktus sumaišykite ir pertrinkite trintuvu.
Vištienos filė supjaustykite į tris plonus gabalėlius. Ant kiekvieno griežinio užtepkite po 1 valgomąjį šaukštą įdaro ir susukite. Šoninės gabalėliais apsukite vištienos suktinukus ir persmeikite mediniu iešmeliu ar krapštuku.
Vištienos suktinukus sudėkite ant kepimo popieriaus ir kepkite iki 225 °C įkaitintoje orkaitėje 10–12 minučių.
Patiekite su makaronais ar ryžiais (arba kaip vieną užkandį).
Patarimas! Taip pat pabandykite su persikų čatniu arba ananasų padažu!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...