100 mililitrų | vanduo |
750 gramų | rabarbarai |
3 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
750 gramų | braškės |
500 gramų | cukrus |
Pusę braškių supjaustome, o kitą dalį sutriname, užpilame cukrumi ir paliekame 2 val. pastovėti.
Braškes supilame į rabarbarus ir verdame apie 15 minučių, kol sutirštės. Supilame į stiklainiukus.
Uogienė paruošta!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bruknių uogienė
- Paprikų ir aviečių uogienė
- Rabarbarų ir braškių uogienė
- Juodų serbentų uogienė
- Agrastų marmeladas
- Juodųjų serbentų uogienė
- Cukinijų uogienė
- Sauliaus braškių uogienė
- Skaniausia slyvų uogienė su citrina ir cinamonu
- Kreminis citrinų pyragas
- Braškių ir rabarbarų uogienė
- Rabarbarų uogienė
- Bruknių uogienė su kriaušių gabaliukais
- Braškių uogienė su citrinomis ir mėtomis
- Apelsinais kvepianti agrastų uogienė
- Žaliųjų citrinų ir imbierų uogienė
- Aviečių uogienė- džemas
- Agrastų uogienė
- Braškių ir rabarbarų uogienė
- Slyvų uogienė su riešutais
Braškių ir rabarbarų uogienė
-
Vanduo,
100 mililitrų -
Rabarbarai,
750 gramų -
Citrinų sultys,
3 valgomieji šaukštai -
Braškės,
750 gramų -
Cukrus,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Rabarbarus nulupame, supjaustome gabalėliais, apšlakstome citrinos sultimis ir suberiame į puodą su vandeniu. Kaitiname ant stiprios ugnies apie 5 minutes.
Pusę braškių supjaustome, o kitą dalį sutriname, užpilame cukrumi ir paliekame 2 val. pastovėti.
Braškes supilame į rabarbarus ir verdame apie 15 minučių, kol sutirštės. Supilame į stiklainiukus.
Uogienė paruošta!
Komentarai (3)
-
evelina
2013-04-22 15:27
mmm.noreciau tokie uogiene pasidarit gal pasidarisiu sianden :myliu: o:-) :jee:
-
evelina
2013-04-22 15:24
mmm. kaip skanu net pirstus apsilaiziciau :-) :-( ;-) :-p :-D :super: :bravo: :mmm: :parselis: