Rabarbarus nulupame, supjaustome gabalėliais, apšlakstome citrinos sultimis ir suberiame į puodą su vandeniu. Kaitiname ant stiprios ugnies apie 5 minutes.
Pusę braškių supjaustome, o kitą dalį sutriname, užpilame cukrumi ir paliekame 2 val. pastovėti.
Braškes supilame į rabarbarus ir verdame apie 15 minučių, kol sutirštės. Supilame į stiklainiukus.
Uogienė paruošta!

Braškių ir rabarbarų uogienė
INGREDIENTAI:
100 mililitrų | vanduo |
750 gramų | rabarbarai |
3 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
750 gramų | braškės |
500 gramų | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bruknių uogienė
-
Obuolių ir cukinijų pagardas
-
Džemas
-
Slyvų uogienė su riešutais
-
Spanguolių uogienė
-
Konservuotos cukinijos
-
Beatos gardžioji naminė uogienė "Asorti"
-
Bulgariška slyvų uogienė
-
Kreminis citrinų pyragas
-
Slyvų uogienė
-
Slyvų ir juodojo šokolado uogienė
-
Obuolienė su imbierais
-
Bruknės savo sultyse
-
Sauliaus braškių uogienė
-
Juodųjų serbentų džemas
-
Raugerškio uogienė
-
Braškių uogienė su balzaminiu actu ir juodaisiais pipirais
-
Obuolių uogienė su spanguolėm
-
Vyšnių uogienė
-
Trintos mėlynės ir žemuogės žiemai
Braškių ir rabarbarų uogienė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Vanduo,
100 mililitrų -
Rabarbarai,
750 gramų -
Citrinų sultys,
3 valgomieji šaukštai -
Braškės,
750 gramų -
Cukrus,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Rabarbarus nulupame, supjaustome gabalėliais, apšlakstome citrinos sultimis ir suberiame į puodą su vandeniu. Kaitiname ant stiprios ugnies apie 5 minutes.
Pusę braškių supjaustome, o kitą dalį sutriname, užpilame cukrumi ir paliekame 2 val. pastovėti.
Braškes supilame į rabarbarus ir verdame apie 15 minučių, kol sutirštės. Supilame į stiklainiukus.
Uogienė paruošta!
Reklama:
Komentarai (3)
-
evelina
2013-04-22 15:27
mmm.noreciau tokie uogiene pasidarit gal pasidarisiu sianden :myliu: o:-) :jee:
-
evelina
2013-04-22 15:24
mmm. kaip skanu net pirstus apsilaiziciau :-) :-( ;-) :-p :-D :super: :bravo: :mmm: :parselis:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...