Braškių ir rabarbarų uogienė
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
100 mililitrų vanduo
750 gramų rabarbarai
3 valgomieji šaukštai citrinų sultys
750 gramų braškės
500 gramų cukrus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Rabarbarus nulupame, supjaustome gabalėliais, apšlakstome citrinos sultimis ir suberiame į puodą su vandeniu. Kaitiname ant stiprios ugnies apie 5 minutes.
Pusę braškių supjaustome, o kitą dalį sutriname, užpilame cukrumi ir paliekame 2 val. pastovėti.
Braškes supilame į rabarbarus ir verdame apie 15 minučių, kol sutirštės. Supilame į stiklainiukus.
Uogienė paruošta!

Populiariausi receptai šią savaitę

Braškių ir rabarbarų uogienė

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Rabarbarus nulupame, supjaustome gabalėliais, apšlakstome citrinos sultimis ir suberiame į puodą su vandeniu. Kaitiname ant stiprios ugnies apie 5 minutes.
Pusę braškių supjaustome, o kitą dalį sutriname, užpilame cukrumi ir paliekame 2 val. pastovėti.
Braškes supilame į rabarbarus ir verdame apie 15 minučių, kol sutirštės. Supilame į stiklainiukus.
Uogienė paruošta!

Reklama:

Komentarai (2)


  • evelina 2013-04-22 15:27

    mmm.noreciau tokie uogiene pasidarit gal pasidarisiu sianden :myliu: o:-) :jee:


  • evelina 2013-04-22 15:24

    mmm. kaip skanu net pirstus apsilaiziciau :-) :-( ;-) :-p :-D :super: :bravo: :mmm: :parselis:


Daugiau receptų