Rabarbarų ir braškių uogienė
AUTORIUS:
Dan Sukker,
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
0.5 litro rabarbarai (pjaustyti kubeliais)
0.5 litro braškės (pjaustyti kubeliais)
0.5 kilogramo „dansukker“ cukrus uogienėms
1 vienetas citrinos (sultys ir žievelės)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Puode sumaišykite visas sudedamąsias dalis ir maišydami virkite 5 minutes.
2.
Kruopščiai nugriebkite putas.
3.
Išpilstykite į šiltus, gerai išplautus stiklainius. Uždarykite. Laikykite vėsiai.

Populiariausi receptai šią savaitę

Rabarbarų ir braškių uogienė

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 8
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Puode sumaišykite visas sudedamąsias dalis ir maišydami virkite 5 minutes.

  2. Kruopščiai nugriebkite putas.

  3. Išpilstykite į šiltus, gerai išplautus stiklainius. Uždarykite. Laikykite vėsiai.

Receptą atsiuntė Dan Sukker
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų