Rabarbarų ir braškių uogienė
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
0.5 litro | rabarbarai (pjaustyti kubeliais) |
0.5 litro | braškės (pjaustyti kubeliais) |
0.5 kilogramo | „dansukker“ cukrus uogienėms |
1 vienetas | citrinos (sultys ir žievelės) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Puode sumaišykite visas sudedamąsias dalis ir maišydami virkite 5 minutes.
2.
Kruopščiai nugriebkite putas.
3.
Išpilstykite į šiltus, gerai išplautus stiklainius. Uždarykite. Laikykite vėsiai.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Erškėtuogių uogienė
- Bruknių uogienė su kriaušių gabaliukais
- Obuolių ir cukinijų pagardas
- Uogienė su rabarbarais
- Skaniausia slyvų uogienė su citrina ir cinamonu
- Svarainių uogienė
- Pikantiškas spanguolių ir kriaušių pagardas
- Paprasta svarainių uogienė
- Vyšnių uogienė su juoduoju šokoladu
- Paprasta žemuogių uogienė
- Obuolių košė
- Trintos mėlynės ir žemuogės žiemai
- Bulgariška slyvų uogienė
- Vyšnių uogienė
- Šermukšnių uogienė
- Braškių ir gervuogių džemas
- Slyvų ir juodojo šokolado uogienė
- Braškių uogienė
- Slyvų uogienė su riešutais
- Moliūgų uogienė su vaisiais
Rabarbarų ir braškių uogienė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Rabarbarai, pjaustyti kubeliais,
0.5 litro -
Braškės, pjaustyti kubeliais,
0.5 litro -
„Dansukker“ cukrus uogienėms,
0.5 kilogramo -
Citrinos, sultys ir žievelės,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Puode sumaišykite visas sudedamąsias dalis ir maišydami virkite 5 minutes.
Kruopščiai nugriebkite putas.
Išpilstykite į šiltus, gerai išplautus stiklainius. Uždarykite. Laikykite vėsiai.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...