
Rabarbarų ir braškių uogienė
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
0.5 litro | rabarbarai (pjaustyti kubeliais) |
0.5 litro | braškės (pjaustyti kubeliais) |
0.5 kilogramo | „dansukker“ cukrus uogienėms |
1 vienetas | citrinos (sultys ir žievelės) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Puode sumaišykite visas sudedamąsias dalis ir maišydami virkite 5 minutes.
2.
Kruopščiai nugriebkite putas.
3.
Išpilstykite į šiltus, gerai išplautus stiklainius. Uždarykite. Laikykite vėsiai.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Raudonųjų serbentų uogienė
-
Braškių uogienė
-
Cukinijų uogienė
-
Uogienė su rabarbarais
-
Pienių uogienė
-
Aviečių uogienė- džemas
-
Beatos gardžioji naminė uogienė "Asorti"
-
Kaip pirmą kartą gyvenime išsivirti uogienę? (braškių ir nektarinų uogienė per 15 minučių)
-
Džemas
-
Žemuogių uogienė
-
Agrastų uogienė
-
Erškėtuogių uogienė
-
Apelsinais kvepianti agrastų uogienė
-
Aviečių uogienė
-
Braškių uogienė su greipfrutais
-
Bruknės savo sultyse
-
Braškių ir rabarbarų uogienė
-
Slyvų uogienė su riešutais
-
Juodieji serbentai savo sultyse
-
Paprasta žemuogių uogienė
Rabarbarų ir braškių uogienė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Rabarbarai, pjaustyti kubeliais,
0.5 litro -
Braškės, pjaustyti kubeliais,
0.5 litro -
„Dansukker“ cukrus uogienėms,
0.5 kilogramo -
Citrinos, sultys ir žievelės,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Puode sumaišykite visas sudedamąsias dalis ir maišydami virkite 5 minutes.
Kruopščiai nugriebkite putas.
Išpilstykite į šiltus, gerai išplautus stiklainius. Uždarykite. Laikykite vėsiai.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...