
Rabarbarų ir braškių uogienė
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
0.5 litro | rabarbarai (pjaustyti kubeliais) |
0.5 litro | braškės (pjaustyti kubeliais) |
0.5 kilogramo | „dansukker“ cukrus uogienėms |
1 vienetas | citrinos (sultys ir žievelės) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Puode sumaišykite visas sudedamąsias dalis ir maišydami virkite 5 minutes.
2.
Kruopščiai nugriebkite putas.
3.
Išpilstykite į šiltus, gerai išplautus stiklainius. Uždarykite. Laikykite vėsiai.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Braškių ir rabarbarų uogienė
-
Aviečių uogienė- džemas
-
Erškėtuogių uogienė
-
Obuolių košė
-
Trintos mėlynės ir žemuogės žiemai
-
Cukinija iš uogienės ir slyvų
-
Braškių ir rabarbarų uogienė
-
Braškių uogienė
-
Paprikų ir aviečių uogienė
-
Obuolių džemas su karamele
-
Karamelės skonio obuolių uogienė
-
Braškių uogienė su balzaminiu actu ir juodaisiais pipirais
-
Paprasta vyšnių uogienė
-
Juodųjų serbentų džemas
-
Vyšnių uogienė su juoduoju šokoladu
-
Dumplūnės uogienė
-
Pienių uogienė
-
Paprasta svarainių uogienė
-
Žemuogių uogienė
-
Juodųjų serbentų uogienė
Rabarbarų ir braškių uogienė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Rabarbarai, pjaustyti kubeliais,
0.5 litro -
Braškės, pjaustyti kubeliais,
0.5 litro -
„Dansukker“ cukrus uogienėms,
0.5 kilogramo -
Citrinos, sultys ir žievelės,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Puode sumaišykite visas sudedamąsias dalis ir maišydami virkite 5 minutes.
Kruopščiai nugriebkite putas.
Išpilstykite į šiltus, gerai išplautus stiklainius. Uždarykite. Laikykite vėsiai.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...