
Sočios pupelių, kumpio ir ananasų salotos
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | konservuotų pupelių |
400 gramų | konseruovtų ananasų |
300 gramų | rūkytas kumpis |
1 sauja | svogūnų laiškai (smulkintų, geriau baltos dalies) |
3 valgomieji šaukštai | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Pupeles supilame į sietelį, leidžiame nuvarvėti skysčiui. Dedame į dubenį.
2.
Nupilame ananasų skystį, jei gabalėliai dideli – pepjauname perpus, sudedame kartu į dubenį su pupelėmis.
3.
Kumpį supjaustome didesniais kubeliais, sudedame į dubenį su ananasais ir pupelėmis.
4.
Salotas sumaišome su majonezu, svogūnų laiškais, pagardiname druska pagal skonį ir iškart patiekiame.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvių mišrainė
-
Salotos „Jūros troškinys“
-
Sloksniuota mišrainė "Širdutė"
-
Jūros gėrybių salotos
-
Salotos su jūros kopūstais ir žuvimi
-
Ananasinė mišrainė
-
Traškus užkandis prie alaus
-
Mišarine "Paberžis"
-
Kalmarų ir graikinių riešutų salotos
-
Sočios pupelių, kumpio ir ananasų salotos
-
Cezario salotos
-
Apelsinų ir rūkytos vištos mišrainė
-
Rusiškos salotos
-
Ispaniškos salotos
-
Ryžių makaronų ir daržovių salotos
-
Žirnelių salotos su dešra
-
Baravykų salotos
-
Salotos Kalėdų stalui
-
Mišrainė su rūkyta vištiena
-
Salotos su kumpiu
Sočios pupelių, kumpio ir ananasų salotos
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Konservuotos pupelės,
500 gramų -
Konservuoti ananasai,
400 gramų -
Rūkytas kumpis,
300 gramų -
Svogūnų laiškai, smulkintų, geriau baltos dalies,
1 sauja -
Majonezas,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pupeles supilame į sietelį, leidžiame nuvarvėti skysčiui. Dedame į dubenį.
Nupilame ananasų skystį, jei gabalėliai dideli – pepjauname perpus, sudedame kartu į dubenį su pupelėmis.
Kumpį supjaustome didesniais kubeliais, sudedame į dubenį su ananasais ir pupelėmis.
Salotas sumaišome su majonezu, svogūnų laiškais, pagardiname druska pagal skonį ir iškart patiekiame.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...