
Sočios pupelių, kumpio ir ananasų salotos
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | konservuotų pupelių |
400 gramų | konseruovtų ananasų |
300 gramų | rūkytas kumpis |
1 sauja | svogūnų laiškai (smulkintų, geriau baltos dalies) |
3 valgomieji šaukštai | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Pupeles supilame į sietelį, leidžiame nuvarvėti skysčiui. Dedame į dubenį.
2.
Nupilame ananasų skystį, jei gabalėliai dideli – pepjauname perpus, sudedame kartu į dubenį su pupelėmis.
3.
Kumpį supjaustome didesniais kubeliais, sudedame į dubenį su ananasais ir pupelėmis.
4.
Salotas sumaišome su majonezu, svogūnų laiškais, pagardiname druska pagal skonį ir iškart patiekiame.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Salotos su avokadu
-
Apsnigtos salotos su silke, sūriu, daržovėmis ir razinomis
-
Pagerintos graikiškos salotos
-
Vištienos salotos su vynuogėmis
-
Salotos su liežuviu
-
Kumpio salotos su ananasais
-
Silkė su džiovintom slyvom ir graikiškais riešutais
-
Salotėlės
-
Burokėlių ir raugintų kopūstų salotos
-
Makaronai su papaja
-
Tuno salotos
-
Pomidorai ir krabų lazdelės
-
Saldžiarūgštės raugintų kopūstų salotos
-
Rusiškos salotos
-
Vištienos salotos
-
Karštos salotos su kumpiu
-
Senovinės kaimiškos agurkų salotos
-
Rusiškos salotos
-
Salotos „Spark“
-
Žalios salotos su silke
Sočios pupelių, kumpio ir ananasų salotos
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Konservuotos pupelės,
500 gramų -
Konservuoti ananasai,
400 gramų -
Rūkytas kumpis,
300 gramų -
Svogūnų laiškai, smulkintų, geriau baltos dalies,
1 sauja -
Majonezas,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pupeles supilame į sietelį, leidžiame nuvarvėti skysčiui. Dedame į dubenį.
Nupilame ananasų skystį, jei gabalėliai dideli – pepjauname perpus, sudedame kartu į dubenį su pupelėmis.
Kumpį supjaustome didesniais kubeliais, sudedame į dubenį su ananasais ir pupelėmis.
Salotas sumaišome su majonezu, svogūnų laiškais, pagardiname druska pagal skonį ir iškart patiekiame.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...