Braškių ir gervuogių džemas
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 kilogramas | gervuogės |
1 kilogramas | braškės |
2 kilogramai | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Uogas perinkite, nuplaukite ir nuvarvinkite. Sudėkite į indą, užpilkite 2/3 kiekio cukraus ir palikite vėsioje vietoje 10- 12 valandų.
2.
Nuo uogų nupilkite išsiskyrusias sultis, jas kiek pakaitinkite, suberkite likusį cukrų , kaitindami maišykite kol ištirps cukrus. Neužvirkite.
3.
Nuimti sirupą nuo ugnies, atvėsinti ir suberti uogas. Virkite ant silpnos ugnies 10- 15 min.
4.
Nupilstykite į stiklainius ir užsukite dangtelius.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Cukinija iš uogienės ir slyvų
- Cukinijų uogienė
- Juodųjų serbentų uogienė
- Žemuogių uogienė
- Aviečių uogienė su imbierais ir žaliosiomis citrinomis
- Braškių uogienė su greipfrutais
- Uogienė iš uogų arba vaisių
- Beatos gardžioji naminė uogienė "Asorti"
- Obuolių uogienė su spanguolėm
- Agrastų uogienė su degtine
- Paprikų ir aviečių uogienė
- Kriaušių ir bruknių uogienė
- Obuolių ir cukinijų pagardas
- Slyvų uogienė
- Saldūs obuoliukai
- Braškių uogienė su rabarbarais
- Juodųjų serbentų drebučiai
- Aviečių uogienė
- Apelsinų ir serbentų džemas
- Paprasta vyšnių uogienė
Braškių ir gervuogių džemas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Gervuogės,
1 kilogramas -
Braškės,
1 kilogramas -
Cukrus,
2 kilogramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas perinkite, nuplaukite ir nuvarvinkite. Sudėkite į indą, užpilkite 2/3 kiekio cukraus ir palikite vėsioje vietoje 10- 12 valandų.
Nuo uogų nupilkite išsiskyrusias sultis, jas kiek pakaitinkite, suberkite likusį cukrų , kaitindami maišykite kol ištirps cukrus. Neužvirkite.
Nuimti sirupą nuo ugnies, atvėsinti ir suberti uogas. Virkite ant silpnos ugnies 10- 15 min.
Nupilstykite į stiklainius ir užsukite dangtelius.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...