Braškių ir gervuogių džemas
AUTORIUS:
Rasa
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 kilogramas gervuogės
1 kilogramas braškės
2 kilogramai cukrus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Uogas perinkite, nuplaukite ir nuvarvinkite. Sudėkite į indą, užpilkite 2/3 kiekio cukraus ir palikite vėsioje vietoje 10- 12 valandų.
2.
Nuo uogų nupilkite išsiskyrusias sultis, jas kiek pakaitinkite, suberkite likusį cukrų , kaitindami maišykite kol ištirps cukrus. Neužvirkite.
3.
Nuimti sirupą nuo ugnies, atvėsinti ir suberti uogas. Virkite ant silpnos ugnies 10- 15 min.
4.
Nupilstykite į stiklainius ir užsukite dangtelius.

Populiariausi receptai šią savaitę

Braškių ir gervuogių džemas

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Uogas perinkite, nuplaukite ir nuvarvinkite. Sudėkite į indą, užpilkite 2/3 kiekio cukraus ir palikite vėsioje vietoje 10- 12 valandų.

  2. Nuo uogų nupilkite išsiskyrusias sultis, jas kiek pakaitinkite, suberkite likusį cukrų , kaitindami maišykite kol ištirps cukrus. Neužvirkite.

  3. Nuimti sirupą nuo ugnies, atvėsinti ir suberti uogas. Virkite ant silpnos ugnies 10- 15 min.

  4. Nupilstykite į stiklainius ir užsukite dangtelius.

Receptą atsiuntė Rasa
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų