
Braškių ir gervuogių džemas
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 kilogramas | gervuogės |
1 kilogramas | braškės |
2 kilogramai | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Uogas perinkite, nuplaukite ir nuvarvinkite. Sudėkite į indą, užpilkite 2/3 kiekio cukraus ir palikite vėsioje vietoje 10- 12 valandų.
2.
Nuo uogų nupilkite išsiskyrusias sultis, jas kiek pakaitinkite, suberkite likusį cukrų , kaitindami maišykite kol ištirps cukrus. Neužvirkite.
3.
Nuimti sirupą nuo ugnies, atvėsinti ir suberti uogas. Virkite ant silpnos ugnies 10- 15 min.
4.
Nupilstykite į stiklainius ir užsukite dangtelius.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vyšnios savo sultyse
-
Braškių ir gervuogių džemas
-
Braškių uogienė su vanile
-
Rabarbarų ir braškių uogienė
-
Kreminis citrinų pyragas
-
Obuolienė su imbierais
-
Raudonųjų serbentų uogienė
-
Aviečių ir agrastų marmeladas
-
Rabarbarų uogienė
-
Braškių uogienė su greipfrutais
-
Juodųjų serbentų drebučiai
-
Aviečių uogienė su imbierais ir žaliosiomis citrinomis
-
Pikantiškas spanguolių ir kriaušių pagardas
-
Braškių uogienė su balzaminiu actu ir juodaisiais pipirais
-
Cukinijų uogienė
-
Beatos gardžioji naminė uogienė "Asorti"
-
Šermukšnių uogienė
-
Paprasta žemuogių uogienė
-
Obuolių džemas su karamele
-
Uogienė iš uogų arba vaisių
Braškių ir gervuogių džemas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Gervuogės,
1 kilogramas -
Braškės,
1 kilogramas -
Cukrus,
2 kilogramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas perinkite, nuplaukite ir nuvarvinkite. Sudėkite į indą, užpilkite 2/3 kiekio cukraus ir palikite vėsioje vietoje 10- 12 valandų.
Nuo uogų nupilkite išsiskyrusias sultis, jas kiek pakaitinkite, suberkite likusį cukrų , kaitindami maišykite kol ištirps cukrus. Neužvirkite.
Nuimti sirupą nuo ugnies, atvėsinti ir suberti uogas. Virkite ant silpnos ugnies 10- 15 min.
Nupilstykite į stiklainius ir užsukite dangtelius.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...