Troškinti kazlėkai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
500 gramų | kazlėkai |
50 gramų | sviestas |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
1 stiklinė | sultinys (skystas) |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Nuluptos kazlėkų kepurėlės nuplaunamos šaltu vandeniu, nusausinamos ir plonai supjaustomos. Svieste pakepinamas susmulkintas svogūnas, sukrečiami kazlėkai, įpilama sultinio ir viskas troškinama. Po 20—30 min. pridedama kapotų petražolių lapelių, pagardinama grietine. Kazlėkai tiekiami su virtomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Troškinti burokėliai
- Kuskuso troškinys
- Karpis, troškintas piene
- Voveraitės ar kiti grybai sviesto ir grietinės padaže
- Risoto "Al Baloro"
- Troškintos bulvės
- Troškinti daržovių suktinukai
- Amerikietiškas sūrio troškinys
- Grikių košė su daržovėmis
- Jūros gėrybių mišinys
- Troškinti obuoliai su ryžiais
- Lynas, troškintas su kopūstais
- Troškintas sterkas
- Keptos bulvės su grybais
- Daržovių mišinys grietinės padaže
- Troškinta lašiša
- Rusiškai troškinti kazlėkai
- Virtas karšis
- Virtas karšis su obuoliais
- Grybų troškinys moliniame inde
Troškinti kazlėkai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kazlėkai,
500 gramų -
Sviestas,
50 gramų -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Sultinys, skystas,
1 stiklinė -
Svogūnai,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Petražolės
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuluptos kazlėkų kepurėlės nuplaunamos šaltu vandeniu, nusausinamos ir plonai supjaustomos. Svieste pakepinamas susmulkintas svogūnas, sukrečiami kazlėkai, įpilama sultinio ir viskas troškinama. Po 20—30 min. pridedama kapotų petražolių lapelių, pagardinama grietine. Kazlėkai tiekiami su virtomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (6)
-
Ritux
2011-09-28 13:58
Pagaminau taip paprastai greitai ir skanei,tik sultinio pamirsau :-D :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...