Troškinti kazlėkai
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
500 gramų kazlėkai
50 gramų sviestas
1 valgomasis šaukštas kvietiniai miltai
1 stiklinė sultinys (skystas)
1 vienetas svogūnai
šiek tiek juodieji pipirai
šiek tiek petražolės
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Nuluptos kazlėkų kepurėlės nuplaunamos šaltu vandeniu, nusausinamos ir plonai supjaustomos. Svieste pakepinamas susmulkintas svogūnas, sukrečiami kazlėkai, įpilama sultinio ir viskas troškinama. Po 20—30 min. pridedama kapotų petražolių lapelių, pagardinama grietine. Kazlėkai tiekiami su virtomis bulvėmis.

Populiariausi receptai šią savaitę

Troškinti kazlėkai

Komentarai: 6
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Nuluptos kazlėkų kepurėlės nuplaunamos šaltu vandeniu, nusausinamos ir plonai supjaustomos. Svieste pakepinamas susmulkintas svogūnas, sukrečiami kazlėkai, įpilama sultinio ir viskas troškinama. Po 20—30 min. pridedama kapotų petražolių lapelių, pagardinama grietine. Kazlėkai tiekiami su virtomis bulvėmis.

Reklama:

Komentarai (6)


  • Ritux 2011-09-28 13:58

    Pagaminau taip paprastai greitai ir skanei,tik sultinio pamirsau :-D :super:


Daugiau receptų