Troškinti kazlėkai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 500 gramų | kazlėkai |
| 50 gramų | sviestas |
| 1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
| 1 stiklinė | sultinys (skystas) |
| 1 vienetas | svogūnai |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | petražolės |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Nuluptos kazlėkų kepurėlės nuplaunamos šaltu vandeniu, nusausinamos ir plonai supjaustomos. Svieste pakepinamas susmulkintas svogūnas, sukrečiami kazlėkai, įpilama sultinio ir viskas troškinama. Po 20—30 min. pridedama kapotų petražolių lapelių, pagardinama grietine. Kazlėkai tiekiami su virtomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Midijų troškinys su daržovėmis
-
Šutintas karšis
-
Krabų lazdelių ir sūrio kotletukai
-
Šutintas ungurys
-
Lynas, troškintas su kopūstais
-
Sojos faršo ir makaronų troškinys
-
Lynas, keptas su džiūvėsėliais
-
Šutintos morkos
-
Bulvės su slyvomis ir abrikosais
-
Citrininiai ryžiai
-
Žuvies filė
-
Prancūziškai pagaminti žirneliai
-
Kepti rauginti kopūstai
-
Įdarytos kaliaropės
-
Žuvies troškinys su ryžiais
-
Pievagrybiai grietinėlės padaže
-
Troškinta menkė (ubagiškai)
-
Troškinti ankštiniai pipirai (paprikos)
-
Žuvies troškinys
-
Troškinys su soja (mėsa)
Troškinti kazlėkai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kazlėkai,
500 gramų -
Sviestas,
50 gramų -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Sultinys, skystas,
1 stiklinė -
Svogūnai,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Petražolės
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuluptos kazlėkų kepurėlės nuplaunamos šaltu vandeniu, nusausinamos ir plonai supjaustomos. Svieste pakepinamas susmulkintas svogūnas, sukrečiami kazlėkai, įpilama sultinio ir viskas troškinama. Po 20—30 min. pridedama kapotų petražolių lapelių, pagardinama grietine. Kazlėkai tiekiami su virtomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (6)
-
Ritux
2011-09-28 13:58
Pagaminau taip paprastai greitai ir skanei,tik sultinio pamirsau :-D :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
