Troškinti kazlėkai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 500 gramų | kazlėkai |
| 50 gramų | sviestas |
| 1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
| 1 stiklinė | sultinys (skystas) |
| 1 vienetas | svogūnai |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | petražolės |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Nuluptos kazlėkų kepurėlės nuplaunamos šaltu vandeniu, nusausinamos ir plonai supjaustomos. Svieste pakepinamas susmulkintas svogūnas, sukrečiami kazlėkai, įpilama sultinio ir viskas troškinama. Po 20—30 min. pridedama kapotų petražolių lapelių, pagardinama grietine. Kazlėkai tiekiami su virtomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Baravykai svogūnų padaže
-
Troškinti topinambai
-
Troškinti daržovių suktinukai
-
Midijų troškinys su daržovėmis
-
Grybų troškinys moliniame inde
-
Troškintos bulvės
-
Arvydo kepti šparagai su rabarbarų padažu
-
Pomidorai su svogūnais
-
Troškinti rauginti kopūstai
-
Daržovių troškinys
-
Avižinių dribsnių plovas
-
Voveraitės ar kiti grybai sviesto ir grietinės padaže
-
Troškinti kalmarai
-
Ryžių rizotas su grybais
-
Troškinys su ankštiniais pipirais
-
Troškinta vištiena
-
Troškinta žuvis su morkomis
-
Kopūstų troškinys
-
Troškinti obuoliai su ryžiais
-
Kuskuso troškinys
Troškinti kazlėkai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kazlėkai,
500 gramų -
Sviestas,
50 gramų -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Sultinys, skystas,
1 stiklinė -
Svogūnai,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Petražolės
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuluptos kazlėkų kepurėlės nuplaunamos šaltu vandeniu, nusausinamos ir plonai supjaustomos. Svieste pakepinamas susmulkintas svogūnas, sukrečiami kazlėkai, įpilama sultinio ir viskas troškinama. Po 20—30 min. pridedama kapotų petražolių lapelių, pagardinama grietine. Kazlėkai tiekiami su virtomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (6)
-
Ritux
2011-09-28 13:58
Pagaminau taip paprastai greitai ir skanei,tik sultinio pamirsau :-D :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
