
Troškinti kazlėkai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
500 gramų | kazlėkai |
50 gramų | sviestas |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
1 stiklinė | sultinys (skystas) |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Nuluptos kazlėkų kepurėlės nuplaunamos šaltu vandeniu, nusausinamos ir plonai supjaustomos. Svieste pakepinamas susmulkintas svogūnas, sukrečiami kazlėkai, įpilama sultinio ir viskas troškinama. Po 20—30 min. pridedama kapotų petražolių lapelių, pagardinama grietine. Kazlėkai tiekiami su virtomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Virtas karšis
-
Sojos kubelių daržovių troškinys
-
Troškinta lašiša
-
Pievagrybiai su žiedinias kopūstais
-
Karštieji kukurūzai su sviestu ir česnaku
-
Troškintas daržovių garnyras
-
Pievagrybiai grietinėlės padaže
-
Troškintos bulvės
-
Ukrainietiški ryžiai
-
Sojos troškinys su pievagrybiais
-
Daržovių troškinys su makaronais
-
Pikantiški ryžiai su apelsinais
-
Patisonai su grybais ir daržovėmis
-
Cukinijų ir obuolių uogienė
-
Troškinti rauginti kopūstai
-
Troškintas ungurys
-
Ryžių troškinys su cukinijomis ir voveraitėmis
-
Ryžiai su kiaušiniais
-
Švieži troškinti kopūstai
-
Itališkai pagaminti briuselio kopūstai
Troškinti kazlėkai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kazlėkai,
500 gramų -
Sviestas,
50 gramų -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Sultinys, skystas,
1 stiklinė -
Svogūnai,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Petražolės
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuluptos kazlėkų kepurėlės nuplaunamos šaltu vandeniu, nusausinamos ir plonai supjaustomos. Svieste pakepinamas susmulkintas svogūnas, sukrečiami kazlėkai, įpilama sultinio ir viskas troškinama. Po 20—30 min. pridedama kapotų petražolių lapelių, pagardinama grietine. Kazlėkai tiekiami su virtomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (6)
-
Ritux
2011-09-28 13:58
Pagaminau taip paprastai greitai ir skanei,tik sultinio pamirsau :-D :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...