
Grybų troškinys moliniame inde
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų | grybai |
6 vienetai | svogūnai |
4 vienetai | morkos |
300 gramų | brokoliai (arba paprasti kopūstai) |
4 vienetai | pomidorai |
1 stiklinė | grietinė |
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | sūris (fermentinis) |
šiek tiek | žalumynų (smulkinti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | obelių aliejus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Nuplauname šviežius grybus ir supjaustome.
2.
Brokolius ir morkas verdame pasūdytame vandenyje 10 - 15 minučių.
3.
Grybus apkepiname įkaitintame sviesto skonio "Obelių" aliejuje.
4.
Į molinius indus pilame truputį aliejaus, lygiomis dalimis dedame apkeptus grybus, grietinę, daržoves, vėl dedame grybų. Kepame karštoje orkaitėje apie 40 minučių. Prieš baigiant kepti, viršų pabarstome tarkuotu sūriu, žalumynais (jei norite, kad troškinys būtų sultingesnis ant viršaus, prieš baigiant kepti, galima dėti pjaustytų pomidorų).
Įvairūs grybų troškiniai buvo populiarūs Lenkijos ir Lietuvos bajoriškoje virtuvėje.
Autorės receptas
Įvairūs grybų troškiniai buvo populiarūs Lenkijos ir Lietuvos bajoriškoje virtuvėje.
Autorės receptas
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Karštos troškintos voveraitės
-
Troškinti topinambai
-
Višta, troškinta su česnaku
-
Virtas karšis su obuoliais
-
Menkės ir kopūstų troškinys
-
Makaronai su daržovėmis ir krevetėmis
-
Troškinta žuvis
-
Baklažanai su pomidorais ir sūriu
-
Vegetariškas troškinukas
-
Troškintos cukinijos su pomidorais
-
Pievagrybiai su ryžiais grietinės padaže
-
Baravykai troškinti svieste su svogūnais ir salierais
-
Troškinti ankštiniai pipirai (paprikos)
-
Daržovių troškinys
-
Graikiška žuvies filė
-
Kopūstienė su grybais
-
Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
-
Įdarytos kaliaropės
-
Daržovių troškinys
-
Troškinti agurkai
Grybų troškinys moliniame inde
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Grybai,
500 gramų -
Svogūnai,
6 vienetai -
Morkos,
4 vienetai -
Brokoliai, arba paprasti kopūstai,
300 gramų -
Pomidorai,
4 vienetai -
Grietinė,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Sūris, fermentinis
- Žalumynai, smulkinti
- Druska
- Obelių aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplauname šviežius grybus ir supjaustome.
Brokolius ir morkas verdame pasūdytame vandenyje 10 - 15 minučių.
Grybus apkepiname įkaitintame sviesto skonio "Obelių" aliejuje.
Į molinius indus pilame truputį aliejaus, lygiomis dalimis dedame apkeptus grybus, grietinę, daržoves, vėl dedame grybų. Kepame karštoje orkaitėje apie 40 minučių. Prieš baigiant kepti, viršų pabarstome tarkuotu sūriu, žalumynais (jei norite, kad troškinys būtų sultingesnis ant viršaus, prieš baigiant kepti, galima dėti pjaustytų pomidorų).
Įvairūs grybų troškiniai buvo populiarūs Lenkijos ir Lietuvos bajoriškoje virtuvėje.
Autorės receptas
Reklama:
Komentarai (3)
-
jolita
2018-12-06 13:19
O ką su kiaušiniu daryti. Nedabaigtas receptas, t.y. truputį dedam to, truputį ano ir išsirink kas kur ir su kuo
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...