
800 gramų | vištiena |
5 vienetai | morkos |
1 vienetas | petražolės |
1 vienetas | salierai |
1 vienetas | poras |
1 valgomasis šaukštas | sviestas (tirpintas) |
1 stiklinė | sultinys |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | lauro lapų |
Vištiena sudedama į pašildytą pusdubenį ir užpilama iškoštu padažu, kuriame troškinta. Prie jos duodama įvairių troškintų daržovių mišinio, bruknių uogienės, marinuotų vaisių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Marinuotų kalafiorų troškinukas
-
Meliono laivelis su avinžirniais ir išdykėliais kankanais
-
Plovas
-
Rudeniška daržovių užkepėlė - La troškinys
-
Troškinti porai
-
Lynas, keptas su džiūvėsėliais
-
Troškinti agurkai
-
Karštieji kukurūzai su sviestu ir česnaku
-
Bulvės su slyvomis ir abrikosais
-
Porai su grybais
-
Asturiškai pagaminta žuvis
-
Troškintos cukinijos su pomidorais
-
Ryžių rizotas su grybais
-
Troškinti kazlėkai
-
Karpis, troškintas piene
-
Pievagrybiai grietinėlės padaže
-
Spageti su alyvuogėmis
-
Gardus daržovių troškinys
-
Daržovių troškinys su makaronais
-
Kepti rauginti kopūstai
Troškinta vištiena

- Paruošimo laikas:
-
Vištiena,
800 gramų -
Morkos,
5 vienetai -
Petražolės,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas -
Poras,
1 vienetas -
Sviestas, tirpintas,
1 valgomasis šaukštas -
Sultinys,
1 stiklinė -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Džiūvėsėliai
- Druska
- Juodieji pipirai
- Lauro lapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Išdarinėta višta supjaustoma, apibarstoma druska su maltais prieskoniais, pavoliojama džiūvėsėliuose ar miltuose ir apkepinama svieste, vėliau sudedama į puodą, užpilama karštu sultiniu, pridedama supjaustytų prieskoninių daržovių ir troškinama, kol suminkštėja. Vėliausiai supilama grietinė.
Vištiena sudedama į pašildytą pusdubenį ir užpilama iškoštu padažu, kuriame troškinta. Prie jos duodama įvairių troškintų daržovių mišinio, bruknių uogienės, marinuotų vaisių.
Komentarai (10)
-
Rūta
2009-11-19 21:59
Super. Tiesa, voliojau miltuose. Kepiau aliejuje. Petražoles pakeičiau salierų stiebais. Plius - skysčio ėmiau gerokai daugiau nei nurodyta. Troškinau orkaitėje. Skanumėlis.... Ir jokios košės.
-
jurgita
2009-09-27 06:12
nu nezinau pirma dziuveseliuose paskui dar virti taigi kose makalose dziuveseliai isbrinks ir viskas. esu bandzius kazka tokio padaryti tai kose makalose gavosi, na nezinau gal maza kieki pabandysiu padaryti. :-(
-
as
2009-08-23 18:12
nieko skanaus :bloga: :bloga: :bloga: :-p %-) :bomba:
-
ASTA KISIELIAUSKAITE
2009-08-21 21:07
:super:
-
friderika
2008-10-27 17:52
nekoks