800 gramų | vištiena |
5 vienetai | morkos |
1 vienetas | petražolės |
1 vienetas | salierai |
1 vienetas | poras |
1 valgomasis šaukštas | sviestas (tirpintas) |
1 stiklinė | sultinys |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | lauro lapų |
Vištiena sudedama į pašildytą pusdubenį ir užpilama iškoštu padažu, kuriame troškinta. Prie jos duodama įvairių troškintų daržovių mišinio, bruknių uogienės, marinuotų vaisių.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Trinta bulvienė
- Troškinti rauginti kopūstai
- Troškinti ankštiniai pipirai (paprikos)
- Pupelių ir kopūstų troškinys
- Troškintos bulvės
- Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
- Daržovių mišinys grietinės padaže
- Ryžiai su kiaušiniais
- Plovas su baklažanais
- Arvydo kepti šparagai su rabarbarų padažu
- Baravykai svogūnų padaže
- Šutintas ungurys
- Troškinta menkė (ubagiškai)
- Troškinti obuoliai su ryžiais
- Virtas karšis su obuoliais
- Višta, troškinta su česnaku
- Troškinti grybai su bulvėmis
- Troškinti griežčiai
- Švieži troškinti kopūstai
- Troškinti kopūstai su morkomis
Troškinta vištiena
- Paruošimo laikas:
-
Vištiena,
800 gramų -
Morkos,
5 vienetai -
Petražolės,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas -
Poras,
1 vienetas -
Sviestas, tirpintas,
1 valgomasis šaukštas -
Sultinys,
1 stiklinė -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Džiūvėsėliai
- Druska
- Juodieji pipirai
- Lauro lapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Išdarinėta višta supjaustoma, apibarstoma druska su maltais prieskoniais, pavoliojama džiūvėsėliuose ar miltuose ir apkepinama svieste, vėliau sudedama į puodą, užpilama karštu sultiniu, pridedama supjaustytų prieskoninių daržovių ir troškinama, kol suminkštėja. Vėliausiai supilama grietinė.
Vištiena sudedama į pašildytą pusdubenį ir užpilama iškoštu padažu, kuriame troškinta. Prie jos duodama įvairių troškintų daržovių mišinio, bruknių uogienės, marinuotų vaisių.
Komentarai (10)
-
Rūta
2009-11-19 21:59
Super. Tiesa, voliojau miltuose. Kepiau aliejuje. Petražoles pakeičiau salierų stiebais. Plius - skysčio ėmiau gerokai daugiau nei nurodyta. Troškinau orkaitėje. Skanumėlis.... Ir jokios košės.
-
jurgita
2009-09-27 06:12
nu nezinau pirma dziuveseliuose paskui dar virti taigi kose makalose dziuveseliai isbrinks ir viskas. esu bandzius kazka tokio padaryti tai kose makalose gavosi, na nezinau gal maza kieki pabandysiu padaryti. :-(
-
as
2009-08-23 18:12
nieko skanaus :bloga: :bloga: :bloga: :-p %-) :bomba:
-
ASTA KISIELIAUSKAITE
2009-08-21 21:07
:super:
-
friderika
2008-10-27 17:52
nekoks