Troškinti rauginti kopūstai su grybais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | druska |
| 1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
| 30 gramų | grybai (džiovinti) |
| 100 gramų | kiaulienos lašiniai |
| 800 gramų | rauginti kopūstai |
| 100 gramų | taukai (kiaulių) |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Išvirti grybai supjaustomi juostelėmis. Kopūstai nusunkiami, pridedama riebalų, užpilama trupučiu vandens ir troškinama. Supjaustyti lašiniukai paspirginami, išmaišomi su miltais ir sudedami į kopūstus. Baigiant troškinti, sudedami grybai ir dar viskas troškinama, pagardinama. Tiekiama su virtomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Citrininiai ryžiai
-
Grybų troškinys
-
Troškintas lynas
-
Vegetariškas troškinukas
-
Troškinta vištiena
-
Jūros gėrybių mišinys
-
Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
-
Amerikietiškas sūrio troškinys
-
Troškinti salierai
-
Troškinta žuvis
-
Trinta bulvienė
-
Risoto "Al Baloro"
-
Makaronų troškinys su alyvuogėmis
-
Pievagrybiai kepti su česnaku
-
Karštieji kukurūzai su cinamonu ir žaliąja citrina
-
Plovas su baklažanais
-
Daržovių troškinys
-
Daržovių mišinys grietinės padaže
-
Jūros lydeka Graikiškai
-
Virtas sterkas
Troškinti rauginti kopūstai su grybais
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Grybai, džiovinti,
30 gramų -
Kiaulienos lašiniai,
100 gramų -
Rauginti kopūstai,
800 gramų -
Taukai (kiaulių),
100 gramų - Juodieji pipirai
- Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvirti grybai supjaustomi juostelėmis. Kopūstai nusunkiami, pridedama riebalų, užpilama trupučiu vandens ir troškinama. Supjaustyti lašiniukai paspirginami, išmaišomi su miltais ir sudedami į kopūstus. Baigiant troškinti, sudedami grybai ir dar viskas troškinama, pagardinama. Tiekiama su virtomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (8)
-
Virejas blogas
2020-11-11 14:14
Tai kiek laiko reikia virti?
Nieko apie tai
-
(anonimas)
2008-08-11 15:20
Oho!!!!
Ar nebus blogiau, jei apsinuodijus, dar ir tai suvalgysim :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
