Marinuotų kalafiorų troškinukas
AUTORIUS:
Zita
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
0.5 litro žiediniai kopūstai (kalafiorai (marinuoti))
100 gramų lašinukai (rūkyti ar švieži)
1 vienetas svogūnai ((smulkiai pjaustytas) )
2 skiltelės česnakas ((smulkiai supjaustytas) )
30 gramų sviestas (apie)
šiek tiek žalumynų (krapai ir smulkinti svogūnų laiškai)
šiek tiek druska
šiek tiek pipirai
Padažui:
šiek tiek miltai
šiek tiek grietinė
šiek tiek pienas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Kalafiorų (marinuotų) indelį nupilti, nuvarvinti. Kadangi marinatas (receptas patalpintas) yra labai švelnus, tai nuplauti nereikia.
2.
Lašinukus smulkiai pjaustyti ir pakepinti, pridėti smulkintą svogūną, česnaką. Pakepus berti kalafiorus, barstyti druska, prieskoniais ir apkepinti iki rusvumo, tada įdėti sviesto, smulkintų krapų, svogūno ar laiškinio česnako laiškelių.
3.
Pabaigoje barstyti trupučiu miltų, įdėti grietinės apie 1 valg. šaukštą, pilti pieno iki norimo tirštumo, užvirti. Tinka ir bulvytė, ir raugintas agurkėlis!

Populiariausi receptai šią savaitę

Marinuotų kalafiorų troškinukas

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai: Padažui:
Gaminimo eiga:
  1. Kalafiorų (marinuotų) indelį nupilti, nuvarvinti. Kadangi marinatas (receptas patalpintas) yra labai švelnus, tai nuplauti nereikia.

  2. Lašinukus smulkiai pjaustyti ir pakepinti, pridėti smulkintą svogūną, česnaką. Pakepus berti kalafiorus, barstyti druska, prieskoniais ir apkepinti iki rusvumo, tada įdėti sviesto, smulkintų krapų, svogūno ar laiškinio česnako laiškelių.

  3. Pabaigoje barstyti trupučiu miltų, įdėti grietinės apie 1 valg. šaukštą, pilti pieno iki norimo tirštumo, užvirti. Tinka ir bulvytė, ir raugintas agurkėlis!

Receptą atsiuntė Zita
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų