
Marinuotų kalafiorų troškinukas
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
0.5 litro | žiediniai kopūstai (kalafiorai (marinuoti)) | |
100 gramų | lašinukai (rūkyti ar švieži) | |
1 vienetas | svogūnai ((smulkiai pjaustytas) ) | |
2 skiltelės | česnakas ((smulkiai supjaustytas) ) | |
30 gramų | sviestas (apie) | |
šiek tiek | žalumynų (krapai ir smulkinti svogūnų laiškai) | |
šiek tiek | druska | |
šiek tiek | pipirai | |
Padažui: | ||
šiek tiek | miltai | |
šiek tiek | grietinė | |
šiek tiek | pienas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Kalafiorų (marinuotų) indelį nupilti, nuvarvinti. Kadangi marinatas (receptas patalpintas) yra labai švelnus, tai nuplauti nereikia.
2.
Lašinukus smulkiai pjaustyti ir pakepinti, pridėti smulkintą svogūną, česnaką. Pakepus berti kalafiorus, barstyti druska, prieskoniais ir apkepinti iki rusvumo, tada įdėti sviesto, smulkintų krapų, svogūno ar laiškinio česnako laiškelių.
3.
Pabaigoje barstyti trupučiu miltų, įdėti grietinės apie 1 valg. šaukštą, pilti pieno iki norimo tirštumo, užvirti. Tinka ir bulvytė, ir raugintas agurkėlis!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sojos faršo ir makaronų troškinys
-
Patisonai su grybais ir daržovėmis
-
Dvariškių troškinys
-
Ispaniškas avinžirnių ir špinatų troškinys
-
Virtas sterkas
-
Troškintas sterkas
-
Graikiška žuvies filė
-
Gardus daržovių troškinys
-
Grybai, troškinti su kmynais
-
Spageti su alyvuogėmis
-
Troškinti ankštiniai pipirai (paprikos)
-
Troškinti svogūnai su riebalais
-
Bulvės su slyvomis ir abrikosais
-
Pievagrybiai su ryžiais grietinės padaže
-
Meliono laivelis su avinžirniais ir išdykėliais kankanais
-
Kuskuso troškinys
-
Troškintas daržovių garnyras
-
Lynas, troškintas su kopūstais
-
Karštieji kukurūzai su sviestu ir česnaku
-
Troškinti topinambai
Marinuotų kalafiorų troškinukas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Žiediniai kopūstai, kalafiorai (marinuoti),
0.5 litro -
Lašinukai , rūkyti ar švieži,
100 gramų -
Svogūnai, (smulkiai pjaustytas) ,
1 vienetas -
Česnakas, (smulkiai supjaustytas) ,
2 skiltelės -
Sviestas, apie,
30 gramų - Žalumynai, krapai ir smulkinti svogūnų laiškai
- Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Miltai
- Grietinė
- Pienas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kalafiorų (marinuotų) indelį nupilti, nuvarvinti. Kadangi marinatas (receptas patalpintas) yra labai švelnus, tai nuplauti nereikia.
Lašinukus smulkiai pjaustyti ir pakepinti, pridėti smulkintą svogūną, česnaką. Pakepus berti kalafiorus, barstyti druska, prieskoniais ir apkepinti iki rusvumo, tada įdėti sviesto, smulkintų krapų, svogūno ar laiškinio česnako laiškelių.
Pabaigoje barstyti trupučiu miltų, įdėti grietinės apie 1 valg. šaukštą, pilti pieno iki norimo tirštumo, užvirti. Tinka ir bulvytė, ir raugintas agurkėlis!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...