
šiek tiek | cinamonas |
šiek tiek | kuskusas |
0.5 valgomojo šaukšto | ciberžolė |
šiek tiek | aitriosios paprikos |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
0.5 stiklinės | sultinys (daržovių) |
0.5 stiklinės | pomidorų padažas |
3 vienetai | česnakas (skiltelės) |
3 vienetai | cukinija |
3 vienetai | morkos |
4 vienetai | bulvių |
1 vienetas | paprika |
200 mililitrų | pupelės (konservuotos, raudonos) |
1 vienetas | svogūnai (smulkintas) |
Suberkite prieskonius ir maišant pavirinkite kelias minutes. Sudėkite pomidorų padažą ir taip pat maišant patroškinkite 2 minutes. Supjaustykite daržoves stambiais gabaliukais ir taip pat sidėkite troškinti. Jei norite subtilaus rytietiško skonio, įberkite vos vos cinamono, užpilkite viską vandeniu, kad apsemtų ir troškinkite ant mažos ugnies, kol daržovės visiškai suminkštės. Pabaigoje sudėkite nusunktas pupeles ir dar patroškinkite 5 min.
Supilkite kuskusą (1 dalis kuskuso 1.5 dalies vandens) į dubenį, užpilkite verdančiu vandeniu ir palaukite 5 min. Po to išmaišykite jį šakute
Ant viršaus supilkite troškinį.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pupelių ir kopūstų troškinys
-
Grybų troškinys moliniame inde
-
Jūros lydeka Graikiškai
-
Patisonai su grybais ir daržovėmis
-
Įdarytos kaliaropės
-
Porai su ryžiais
-
Troškinta menkė (ubagiškai)
-
Šparagai svieste su peletrūnais
-
Troškinti kopūstai su morkomis
-
Troškintas lynas
-
Baravykai svogūnų padaže
-
Troškintos bulvės
-
Daržovių troškinys su makaronais
-
Voveraitės ar kiti grybai sviesto ir grietinės padaže
-
Ryžiai su kiaušiniais
-
Balandėliai su daržovių įdaru
-
Kelmučių kotletukai
-
Karpis, troškintas piene
-
Pomidorai su svogūnais
-
Karštieji kukurūzai su sviestu ir česnaku
Kuskuso troškinys

- Paruošimo laikas:
- Cinamonas
- Kuskusas
-
Ciberžolė,
0.5 valgomojo šaukšto - Aitrioji paprika
- Juodieji pipirai
- Druska
-
Sultinys, daržovių,
0.5 stiklinės -
Pomidorų padažas,
0.5 stiklinės -
Česnakas, skiltelės,
3 vienetai -
Cukinija,
3 vienetai -
Morkos,
3 vienetai -
Bulvės,
4 vienetai -
Paprika,
1 vienetas -
Pupelės, konservuotos, raudonos,
200 mililitrų -
Svogūnai, smulkintas,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Patroškinkite svogūną daržovių sultinyje ant nedidelės ugnies, kol taps permatomas.
Suberkite prieskonius ir maišant pavirinkite kelias minutes. Sudėkite pomidorų padažą ir taip pat maišant patroškinkite 2 minutes. Supjaustykite daržoves stambiais gabaliukais ir taip pat sidėkite troškinti. Jei norite subtilaus rytietiško skonio, įberkite vos vos cinamono, užpilkite viską vandeniu, kad apsemtų ir troškinkite ant mažos ugnies, kol daržovės visiškai suminkštės. Pabaigoje sudėkite nusunktas pupeles ir dar patroškinkite 5 min.
Supilkite kuskusą (1 dalis kuskuso 1.5 dalies vandens) į dubenį, užpilkite verdančiu vandeniu ir palaukite 5 min. Po to išmaišykite jį šakute
Ant viršaus supilkite troškinį.
Komentarai (9)
-
Z
2017-09-03 14:43
Kiek žinau, kuskusas daromas iš manų .
-
RB
2010-06-20 13:50
kuskusa reikia pirkti - kai plikytos kvieciu kruopeles, jos labai greitai paruosiamos, tik reikia laikytis instrukciju ant pakelio, kad jis butu birus :)
-
lina
2010-04-17 00:38
kiek zinau kuskusas tai i ryzius panasios kruopos, tai jas ir reikia virti ar brinkyti.
-
zylė
2010-02-02 17:17
kuskusą reikia pirkti, o ne gaminti :)
-
pilypas
2009-08-02 09:30
kaip pagaminti kuskusa? :aiskinu: %-)