šiek tiek | cinamonas |
šiek tiek | kuskusas |
0.5 valgomojo šaukšto | ciberžolė |
šiek tiek | aitriosios paprikos |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
0.5 stiklinės | sultinys (daržovių) |
0.5 stiklinės | pomidorų padažas |
3 vienetai | česnakas (skiltelės) |
3 vienetai | cukinija |
3 vienetai | morkos |
4 vienetai | bulvių |
1 vienetas | paprika |
200 mililitrų | pupelės (konservuotos, raudonos) |
1 vienetas | svogūnai (smulkintas) |
Suberkite prieskonius ir maišant pavirinkite kelias minutes. Sudėkite pomidorų padažą ir taip pat maišant patroškinkite 2 minutes. Supjaustykite daržoves stambiais gabaliukais ir taip pat sidėkite troškinti. Jei norite subtilaus rytietiško skonio, įberkite vos vos cinamono, užpilkite viską vandeniu, kad apsemtų ir troškinkite ant mažos ugnies, kol daržovės visiškai suminkštės. Pabaigoje sudėkite nusunktas pupeles ir dar patroškinkite 5 min.
Supilkite kuskusą (1 dalis kuskuso 1.5 dalies vandens) į dubenį, užpilkite verdančiu vandeniu ir palaukite 5 min. Po to išmaišykite jį šakute
Ant viršaus supilkite troškinį.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Trinta bulvienė
- Troškinti rauginti kopūstai
- Troškinti ankštiniai pipirai (paprikos)
- Pupelių ir kopūstų troškinys
- Troškintos bulvės
- Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
- Daržovių mišinys grietinės padaže
- Ryžiai su kiaušiniais
- Plovas su baklažanais
- Arvydo kepti šparagai su rabarbarų padažu
- Baravykai svogūnų padaže
- Šutintas ungurys
- Troškinta menkė (ubagiškai)
- Troškinti obuoliai su ryžiais
- Virtas karšis su obuoliais
- Višta, troškinta su česnaku
- Troškinti grybai su bulvėmis
- Troškinti griežčiai
- Švieži troškinti kopūstai
- Troškinti kopūstai su morkomis
Kuskuso troškinys
- Paruošimo laikas:
- Cinamonas
- Kuskusas
-
Ciberžolė,
0.5 valgomojo šaukšto - Aitrioji paprika
- Juodieji pipirai
- Druska
-
Sultinys, daržovių,
0.5 stiklinės -
Pomidorų padažas,
0.5 stiklinės -
Česnakas, skiltelės,
3 vienetai -
Cukinija,
3 vienetai -
Morkos,
3 vienetai -
Bulvės,
4 vienetai -
Paprika,
1 vienetas -
Pupelės, konservuotos, raudonos,
200 mililitrų -
Svogūnai, smulkintas,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Patroškinkite svogūną daržovių sultinyje ant nedidelės ugnies, kol taps permatomas.
Suberkite prieskonius ir maišant pavirinkite kelias minutes. Sudėkite pomidorų padažą ir taip pat maišant patroškinkite 2 minutes. Supjaustykite daržoves stambiais gabaliukais ir taip pat sidėkite troškinti. Jei norite subtilaus rytietiško skonio, įberkite vos vos cinamono, užpilkite viską vandeniu, kad apsemtų ir troškinkite ant mažos ugnies, kol daržovės visiškai suminkštės. Pabaigoje sudėkite nusunktas pupeles ir dar patroškinkite 5 min.
Supilkite kuskusą (1 dalis kuskuso 1.5 dalies vandens) į dubenį, užpilkite verdančiu vandeniu ir palaukite 5 min. Po to išmaišykite jį šakute
Ant viršaus supilkite troškinį.
Komentarai (9)
-
Z
2017-09-03 14:43
Kiek žinau, kuskusas daromas iš manų .
-
RB
2010-06-20 13:50
kuskusa reikia pirkti - kai plikytos kvieciu kruopeles, jos labai greitai paruosiamos, tik reikia laikytis instrukciju ant pakelio, kad jis butu birus :)
-
lina
2010-04-17 00:38
kiek zinau kuskusas tai i ryzius panasios kruopos, tai jas ir reikia virti ar brinkyti.
-
zylė
2010-02-02 17:17
kuskusą reikia pirkti, o ne gaminti :)
-
pilypas
2009-08-02 09:30
kaip pagaminti kuskusa? :aiskinu: %-)