
Šutintos morkos
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
12 vienetų | morkos |
100 gramų | sviestas |
šiek tiek | cukrus |
1 stiklinė | pienas |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Morkos nuskutamos, supjaustomos griežinėliais ir sudedamos į verdantį vandenį, kad pusiau apsemtų. Užvirus suberiamas cukrus, druska. Šutinama uždengus indą ant mažos ugnies (20 min.— 1 val.). Vėliau vanduo nugarinamas. Ant morkų supilamas ištirpintas sviestas, sumaišytas su miltais ir atskiestas pienu ar morkų nuoviru, pakaitinama. Tiekiama apibarsčius petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinti grybai su bulvėmis
-
Šutintas karosas
-
Virtas karšis
-
Ukrainietiški ryžiai
-
Porai su ryžiais
-
Troškinta žuvis
-
Šutintas ungurys
-
Šparagai svieste su peletrūnais
-
Sojos troškinys
-
Troškinti pievagrybiai
-
Cukinijų ir obuolių uogienė
-
Troškintos voveraitės
-
Karštieji kukurūzai su cinamonu ir žaliąja citrina
-
Troškinta vėgėlė su grybais ir agurkais
-
Voveraitės ar kiti grybai sviesto ir grietinės padaže
-
Daržovių mišinys grietinės padaže
-
Patisonai su grybais ir daržovėmis
-
Bulvių guliašas
-
Troškinys su ankštiniais pipirais
-
Troškintas sterkas
Šutintos morkos
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Morkos,
12 vienetų -
Sviestas,
100 gramų - Cukrus
-
Pienas,
1 stiklinė - Petražolės
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Morkos nuskutamos, supjaustomos griežinėliais ir sudedamos į verdantį vandenį, kad pusiau apsemtų. Užvirus suberiamas cukrus, druska. Šutinama uždengus indą ant mažos ugnies (20 min.— 1 val.). Vėliau vanduo nugarinamas. Ant morkų supilamas ištirpintas sviestas, sumaišytas su miltais ir atskiestas pienu ar morkų nuoviru, pakaitinama. Tiekiama apibarsčius petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...