Šutintos morkos
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
| 12 vienetų | morkos |
| 100 gramų | sviestas |
| šiek tiek | cukrus |
| 1 stiklinė | pienas |
| šiek tiek | petražolės |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Morkos nuskutamos, supjaustomos griežinėliais ir sudedamos į verdantį vandenį, kad pusiau apsemtų. Užvirus suberiamas cukrus, druska. Šutinama uždengus indą ant mažos ugnies (20 min.— 1 val.). Vėliau vanduo nugarinamas. Ant morkų supilamas ištirpintas sviestas, sumaišytas su miltais ir atskiestas pienu ar morkų nuoviru, pakaitinama. Tiekiama apibarsčius petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Švieži troškinti kopūstai
-
Troškinti žiediniai kopūstai
-
Troškinti obuoliai su ryžiais
-
Voveraitės ar kiti grybai sviesto ir grietinės padaže
-
Troškintos voveraitės
-
Daržovių troškinys
-
Kopūstų troškinys
-
Troškinti agurkai
-
Piene virta menkė
-
Daržovių troškinys
-
Citrininiai ryžiai
-
Spageti su alyvuogėmis
-
Troškinta vištiena
-
Dvariškių troškinys
-
Troškinti svogūnai su riebalais
-
Sojos troškinys
-
Troškinti kopūstai su morkomis
-
Troškintas daržovių garnyras
-
Makaronų troškinys su alyvuogėmis
-
Šutintos morkos
Šutintos morkos
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Morkos,
12 vienetų -
Sviestas,
100 gramų - Cukrus
-
Pienas,
1 stiklinė - Petražolės
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Morkos nuskutamos, supjaustomos griežinėliais ir sudedamos į verdantį vandenį, kad pusiau apsemtų. Užvirus suberiamas cukrus, druska. Šutinama uždengus indą ant mažos ugnies (20 min.— 1 val.). Vėliau vanduo nugarinamas. Ant morkų supilamas ištirpintas sviestas, sumaišytas su miltais ir atskiestas pienu ar morkų nuoviru, pakaitinama. Tiekiama apibarsčius petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
