Šutintos morkos
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
| 12 vienetų | morkos |
| 100 gramų | sviestas |
| šiek tiek | cukrus |
| 1 stiklinė | pienas |
| šiek tiek | petražolės |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Morkos nuskutamos, supjaustomos griežinėliais ir sudedamos į verdantį vandenį, kad pusiau apsemtų. Užvirus suberiamas cukrus, druska. Šutinama uždengus indą ant mažos ugnies (20 min.— 1 val.). Vėliau vanduo nugarinamas. Ant morkų supilamas ištirpintas sviestas, sumaišytas su miltais ir atskiestas pienu ar morkų nuoviru, pakaitinama. Tiekiama apibarsčius petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinti ankštiniai pipirai (paprikos)
-
Vištienos kamuoliukai
-
Patisonai su grybais ir daržovėmis
-
Midijų troškinys su daržovėmis
-
Įdarytos kaliaropės
-
Grybų troškinys moliniame inde
-
Karštos troškintos voveraitės
-
Troškinta žuvis su morkomis
-
Amerikietiškas sūrio troškinys
-
Troškinta žuvis
-
Plovas
-
Rusiškai troškinti kazlėkai
-
Virtas karšis su obuoliais
-
Daržovių troškinys
-
Sojos kubelių daržovių troškinys
-
Marinuotų kalafiorų troškinukas
-
Dvariškių troškinys
-
Troškinti žiediniai kopūstai
-
Troškintas daržovių garnyras
-
Graikiška žuvies filė
Šutintos morkos
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Morkos,
12 vienetų -
Sviestas,
100 gramų - Cukrus
-
Pienas,
1 stiklinė - Petražolės
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Morkos nuskutamos, supjaustomos griežinėliais ir sudedamos į verdantį vandenį, kad pusiau apsemtų. Užvirus suberiamas cukrus, druska. Šutinama uždengus indą ant mažos ugnies (20 min.— 1 val.). Vėliau vanduo nugarinamas. Ant morkų supilamas ištirpintas sviestas, sumaišytas su miltais ir atskiestas pienu ar morkų nuoviru, pakaitinama. Tiekiama apibarsčius petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
