
Karštieji kukurūzai su sviestu ir česnaku
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
340 gramų | konservuoti kukurūzai („Bonduelle“) |
2 skiltelės | česnakas |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Sukapokite smulkiai luptą česnaką, pakepinkite ant sviesto. Suberkite kukurūzus ir pakepinkite juos ant mažos ugnies apie vieną minutę. Pagardinkite druska ir pipirais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdarytos kaliaropės
-
Žiediniai kopūstai su kumpiu
-
Moliūgų arba cukinijų kotletai
-
Cukinijos ir maltos mėsos apkepas
-
Midijos su špinatais
-
Kopūstų pudingas (Kålpudding)
-
Troškinta cukinija ir žiediniai kopūstai
-
Falafeliai
-
Burokėlių blynai su varške
-
Rudeniškas tortas su faršu ir daržovėmis
-
Lengvai marinuotos daržovės keptos grilyje
-
Vegetariški balandėliai
-
Porų pyragas
-
Sotusis guliašas
-
Grilyje keptos daržovės
-
Daržovių troškinys
-
Troškinti daržovių suktinukai
-
Kepti aguročiai su grybais ir daržovėmis
-
Šviežių kopūstų - morkų salotos su majonezu
-
Kukurūzų apkepas su obuoliais
Karštieji kukurūzai su sviestu ir česnaku
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Konservuoti kukurūzai, „Bonduelle“,
340 gramų -
Česnakas,
2 skiltelės -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sukapokite smulkiai luptą česnaką, pakepinkite ant sviesto. Suberkite kukurūzus ir pakepinkite juos ant mažos ugnies apie vieną minutę. Pagardinkite druska ir pipirais.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Marija
2014-08-29 19:50
Pasigaminau, nes itin skaniai atrodė. Be to, paprasta. Tačiau labai specifinis tų kukurūzų skonis man... Užtat aromatas - NUOSTABUS! :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...