
Karpis, šutintas aluje
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | džiūvėsėliai |
3 vienetai | gvazdikėliai |
1 kilogramas | karpis |
1.5 stiklinės | alaus |
1 stiklinė | acto (atskiestas, 3%) |
4 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
1 sauja | razinos |
1 vienetas | citrinos (žievelė, tarkuota) |
6 vienetai | kvapieji pipirai |
6 vienetai | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Išvalytas karpis supjaustomas gabalais, pasūdomas, pabarstomas miltais, pipirais, užpilamas atskiestu actu ir pusvalandį palaikomas šaltai. Į puode pakaitintą alų sudedamas sviestas ir jam ištirpus, sudedama žuvis su actu bei prieskoniais, suberiami džiūvėsėliai, uždengiama ir kaitinama 30—40 min. Baigiant šutinti, suberiamos razinos, tarkuota citrinos žievelė. Žuvį tinka valgyti ir karštą, ir šaltą.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulviniai krabų blyneliai
-
Lašiša grietinėlės padaže
-
Kepta žuvis jogurto padaže
-
Skumbrė su svogūnais grilyje
-
Virta žuvis tešloje
-
Ant grotelių orkaitėje kepti ešeriukai
-
Keptas ant grotelių upėtakis
-
Žuvis su cukinija
-
Silkė su manų koše
-
Menkė garuose
-
Pica su lašiša
-
Saldžiarūgštė silkė
-
Lašiša su prieskoninėmis žolelėmis
-
Lašišos troškinys
-
Žuvis "lenkiškame" padaže
-
Šamažuvės filė
-
Troškinta menkė (ubagiškai)
-
Greiti lašišos kepsneliai
-
Keptos kuojos
-
Spageti su alyvuogėmis
Karpis, šutintas aluje
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Džiūvėsėliai,
1 stiklinė -
Gvazdikėliai,
3 vienetai -
Karpis,
1 kilogramas -
Alus,
1.5 stiklinės -
Actas, atskiestas, 3%,
1 stiklinė -
Kvietiniai miltai,
4 valgomieji šaukštai -
Razinos,
1 sauja -
Citrinos, žievelė, tarkuota,
1 vienetas -
Kvapieji pipirai,
6 vienetai -
Juodieji pipirai,
6 vienetai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalytas karpis supjaustomas gabalais, pasūdomas, pabarstomas miltais, pipirais, užpilamas atskiestu actu ir pusvalandį palaikomas šaltai. Į puode pakaitintą alų sudedamas sviestas ir jam ištirpus, sudedama žuvis su actu bei prieskoniais, suberiami džiūvėsėliai, uždengiama ir kaitinama 30—40 min. Baigiant šutinti, suberiamos razinos, tarkuota citrinos žievelė. Žuvį tinka valgyti ir karštą, ir šaltą.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...