Karpis, šutintas aluje
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 1 stiklinė | džiūvėsėliai |
| 3 vienetai | gvazdikėliai |
| 1 kilogramas | karpis |
| 1.5 stiklinės | alaus |
| 1 stiklinė | acto (atskiestas, 3%) |
| 4 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
| 1 sauja | razinos |
| 1 vienetas | citrinos (žievelė, tarkuota) |
| 6 vienetai | kvapieji pipirai |
| 6 vienetai | juodieji pipirai |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Išvalytas karpis supjaustomas gabalais, pasūdomas, pabarstomas miltais, pipirais, užpilamas atskiestu actu ir pusvalandį palaikomas šaltai. Į puode pakaitintą alų sudedamas sviestas ir jam ištirpus, sudedama žuvis su actu bei prieskoniais, suberiami džiūvėsėliai, uždengiama ir kaitinama 30—40 min. Baigiant šutinti, suberiamos razinos, tarkuota citrinos žievelė. Žuvį tinka valgyti ir karštą, ir šaltą.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvies blyneliai su krevetėmis
-
Kepta skumbrė
-
Bulviniai blynai su lašiša
-
Virta žuvis tešloje
-
Karpis, pomidorų padaže
-
Prancūziški žuvies suktinukai su varškės sūriu
-
Keptas upėtakis
-
Pica su lašiša
-
Troškintas lynas
-
Kepta žuvis su grybais
-
Keptas įdarytas karpis
-
Menkės kotletukai
-
Kepta plekšnė padaže
-
Afrikinis šamas orkaitėje su daržovėmis
-
Žuvis su migdolais
-
Lašiša garuose
-
Tešloje kepta lašiša
-
Šutintas upėtakis
-
Armėniškai keptas upėtakis
-
Lašišos suktiniai
Karpis, šutintas aluje
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Džiūvėsėliai,
1 stiklinė -
Gvazdikėliai,
3 vienetai -
Karpis,
1 kilogramas -
Alus,
1.5 stiklinės -
Actas, atskiestas, 3%,
1 stiklinė -
Kvietiniai miltai,
4 valgomieji šaukštai -
Razinos,
1 sauja -
Citrinos, žievelė, tarkuota,
1 vienetas -
Kvapieji pipirai,
6 vienetai -
Juodieji pipirai,
6 vienetai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalytas karpis supjaustomas gabalais, pasūdomas, pabarstomas miltais, pipirais, užpilamas atskiestu actu ir pusvalandį palaikomas šaltai. Į puode pakaitintą alų sudedamas sviestas ir jam ištirpus, sudedama žuvis su actu bei prieskoniais, suberiami džiūvėsėliai, uždengiama ir kaitinama 30—40 min. Baigiant šutinti, suberiamos razinos, tarkuota citrinos žievelė. Žuvį tinka valgyti ir karštą, ir šaltą.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
