Troškinta žuvis
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
4 vienetai svogūnai
šiek tiek druska
šiek tiek juodieji pipirai
2 vienetai česnakas (skiltelės)
2 valgomieji šaukštai aliejaus
šiek tiek citrinų sultys
500 gramų žuvis
3 vienetai pomidorai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Šaukšte įkaitinto aliejaus truputį apkepinami smulkiai supjaustyti svogūnai ir sukapotas česnakas, vėliau sudedami skiltelėmis supjaustyti pomidorai, viskas pasūdoma ir papipirinama. Žuvis išdarinėjama, apšlakstoma citrinos sultimis ir įtrinama druska. Keptuvėje įkaitinamas aliejus, įpilama 2—3 šaukštai vandens, sukrečiami apkepinti svogūnai, žuvies gabaliukai bei pomidorai, ir viskas 30 min. patroškinama.

Populiariausi receptai šią savaitę

Troškinta žuvis

Komentarai: 6
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Šaukšte įkaitinto aliejaus truputį apkepinami smulkiai supjaustyti svogūnai ir sukapotas česnakas, vėliau sudedami skiltelėmis supjaustyti pomidorai, viskas pasūdoma ir papipirinama. Žuvis išdarinėjama, apšlakstoma citrinos sultimis ir įtrinama druska. Keptuvėje įkaitinamas aliejus, įpilama 2—3 šaukštai vandens, sukrečiami apkepinti svogūnai, žuvies gabaliukai bei pomidorai, ir viskas 30 min. patroškinama.

Reklama:

Komentarai (6)


  • sabina 2012-08-01 10:31

    tuoj eisiu gaminti ;-)


  • (anonimas) 2009-12-12 16:00

    :parselis: labai skanu


Daugiau receptų