
šiek tiek | topinambai |
šiek tiek | sviestas |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
šiek tiek | krapai |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinti burokėliai
-
Pievagrybiai su žiedinias kopūstais
-
Troškinta lašiša
-
Troškinti grybai su bulvėmis
-
Troškintos bulvės
-
Troškinti burokėliai su džiovintais baravykais
-
Karpis, šutintas aluje
-
Daržovių troškinys
-
Troškinti salierai
-
Troškinti rauginti kopūstai su grybais
-
Šutintas karšis
-
Baravykai troškinti svieste su svogūnais ir salierais
-
Prancūziškai pagaminti žirneliai
-
Trinta bulvienė
-
Plovas su baklažanais
-
Piene virta menkė
-
Pikantiški ryžiai su apelsinais
-
Indiško Aloo Methi gaminimas
-
Keptos bulvės su grybais
-
Švieži troškinti kopūstai
Troškinti topinambai

- Paruošimo laikas:
- Topinambai
- Sviestas
- Džiūvėsėliai
- Krapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Topinambų gumbus gerai nuplaukite šepetėliu. Plonai nulupkite nerūdijančiu peiliu ir tuoj pat sudėkite į parūgštintą ar gerai pasūdytą vandenį. Keptuvėje ištirpdykite sviestą ir išklokite 0.5 cm storiu supjaustytus topinambus. Uždengus kaitinkite ant nestiprios ugnies, kad nesugruzdėtų sviestas, kol topinambai suminkštės. Jie turi suminkštėti, bet neištižti. Sudėkite į lėkštę, apibarstykite batono džiūvėsėliais ir smulkintais krapų lapeliais. Valgykite su virtomis ar pakepintomis bulvėmis.
Komentarai (5)
-
Pifas
2017-01-25 15:26
Bulvę valgyti su bulve...
-
Marija
2014-02-18 17:38
Tikra nesamonė. Deda receptą net nežinodami, iš ko gaminama. Man čia panašu į artišokus.
-
skaitytojas
2014-01-29 11:00
Bulvinė saulėgrąža arba topinambas (lot. Helianthus tuberosus) – astrinių šeimos augalas (2n = 102) o cia kas per nesamone nufotografuota, ka tai turi bendro su topinambu?