
šiek tiek | topinambai |
šiek tiek | sviestas |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
šiek tiek | krapai |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Prancūziškai pagaminti žirneliai
-
Troškinti porai
-
Sojos troškinys su pievagrybiais
-
Risoto "Al Baloro"
-
Troškinti kazlėkai
-
Ukrainietiški ryžiai
-
Šutintas upėtakis
-
Kuskuso troškinys
-
Troškinti griežčiai
-
Karpis, troškintas piene
-
Džambalaja
-
Karštieji kukurūzai su sviestu ir česnaku
-
Troškinys su soja (mėsa)
-
Menkės ir kopūstų troškinys
-
Troškinti salierai
-
Jūros lydeka Graikiškai
-
Troškintos bulvės
-
Troškinti brokoliai
-
Sojos troškinys su paprika
-
Grybų troškinys moliniame inde
Troškinti topinambai

- Paruošimo laikas:
- Topinambai
- Sviestas
- Džiūvėsėliai
- Krapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Topinambų gumbus gerai nuplaukite šepetėliu. Plonai nulupkite nerūdijančiu peiliu ir tuoj pat sudėkite į parūgštintą ar gerai pasūdytą vandenį. Keptuvėje ištirpdykite sviestą ir išklokite 0.5 cm storiu supjaustytus topinambus. Uždengus kaitinkite ant nestiprios ugnies, kad nesugruzdėtų sviestas, kol topinambai suminkštės. Jie turi suminkštėti, bet neištižti. Sudėkite į lėkštę, apibarstykite batono džiūvėsėliais ir smulkintais krapų lapeliais. Valgykite su virtomis ar pakepintomis bulvėmis.
Komentarai (5)
-
Pifas
2017-01-25 15:26
Bulvę valgyti su bulve...
-
Marija
2014-02-18 17:38
Tikra nesamonė. Deda receptą net nežinodami, iš ko gaminama. Man čia panašu į artišokus.
-
skaitytojas
2014-01-29 11:00
Bulvinė saulėgrąža arba topinambas (lot. Helianthus tuberosus) – astrinių šeimos augalas (2n = 102) o cia kas per nesamone nufotografuota, ka tai turi bendro su topinambu?