| šiek tiek | topinambai |
| šiek tiek | sviestas |
| šiek tiek | džiūvėsėliai |
| šiek tiek | krapai |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pievagrybiai kepti su česnaku
-
Višta, troškinta su česnaku
-
Troškinti obuoliai su ryžiais
-
Bulvės su slyvomis ir abrikosais
-
Sojos troškinys su paprika
-
Troškinti kalmarai
-
Karštos troškintos voveraitės
-
Kopūstienė su grybais
-
Baravykai svogūnų padaže
-
Troškinys su soja (mėsa)
-
Plovas
-
Troškintos voveraitės
-
Amerikietiškas sūrio troškinys
-
Daržovių mišinys grietinės padaže
-
Graikiška žuvies filė
-
Troškintas sterkas
-
Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
-
Voveraitės ar kiti grybai sviesto ir grietinės padaže
-
Ryžiai su kiaušiniais
-
Piene virta menkė
Troškinti topinambai
akcijas
- Paruošimo laikas:
- Topinambai
- Sviestas
- Džiūvėsėliai
- Krapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Topinambų gumbus gerai nuplaukite šepetėliu. Plonai nulupkite nerūdijančiu peiliu ir tuoj pat sudėkite į parūgštintą ar gerai pasūdytą vandenį. Keptuvėje ištirpdykite sviestą ir išklokite 0.5 cm storiu supjaustytus topinambus. Uždengus kaitinkite ant nestiprios ugnies, kad nesugruzdėtų sviestas, kol topinambai suminkštės. Jie turi suminkštėti, bet neištižti. Sudėkite į lėkštę, apibarstykite batono džiūvėsėliais ir smulkintais krapų lapeliais. Valgykite su virtomis ar pakepintomis bulvėmis.
Komentarai (5)
-
Pifas
2017-01-25 15:26
Bulvę valgyti su bulve...
-
Marija
2014-02-18 17:38
Tikra nesamonė. Deda receptą net nežinodami, iš ko gaminama. Man čia panašu į artišokus.
-
skaitytojas
2014-01-29 11:00
Bulvinė saulėgrąža arba topinambas (lot. Helianthus tuberosus) – astrinių šeimos augalas (2n = 102) o cia kas per nesamone nufotografuota, ka tai turi bendro su topinambu?
