
šiek tiek | topinambai |
šiek tiek | sviestas |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
šiek tiek | krapai |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Graikiška žuvies filė
-
Grybų troškinys moliniame inde
-
Pievagrybiai kepti su česnaku
-
Troškinti pievagrybiai
-
Ryžių troškinys su cukinijomis ir voveraitėmis
-
Žuvies troškinys
-
Makaronų troškinys su alyvuogėmis
-
Bulvės su slyvomis ir abrikosais
-
Pievagrybiai su ryžiais grietinės padaže
-
Balandėliai su daržovių įdaru
-
Karštos troškintos voveraitės
-
Višta, troškinta su česnaku
-
Šutintas karosas
-
Porai su grybais
-
Troškintos bulvės
-
Troškintas lynas
-
Lynas, troškintas su kopūstais
-
Šutintas ungurys
-
Trinta bulvienė
-
Troškinta žuvis
Troškinti topinambai

- Paruošimo laikas:
- Topinambai
- Sviestas
- Džiūvėsėliai
- Krapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Topinambų gumbus gerai nuplaukite šepetėliu. Plonai nulupkite nerūdijančiu peiliu ir tuoj pat sudėkite į parūgštintą ar gerai pasūdytą vandenį. Keptuvėje ištirpdykite sviestą ir išklokite 0.5 cm storiu supjaustytus topinambus. Uždengus kaitinkite ant nestiprios ugnies, kad nesugruzdėtų sviestas, kol topinambai suminkštės. Jie turi suminkštėti, bet neištižti. Sudėkite į lėkštę, apibarstykite batono džiūvėsėliais ir smulkintais krapų lapeliais. Valgykite su virtomis ar pakepintomis bulvėmis.
Komentarai (5)
-
Pifas
2017-01-25 15:26
Bulvę valgyti su bulve...
-
Marija
2014-02-18 17:38
Tikra nesamonė. Deda receptą net nežinodami, iš ko gaminama. Man čia panašu į artišokus.
-
skaitytojas
2014-01-29 11:00
Bulvinė saulėgrąža arba topinambas (lot. Helianthus tuberosus) – astrinių šeimos augalas (2n = 102) o cia kas per nesamone nufotografuota, ka tai turi bendro su topinambu?