| šiek tiek | topinambai |
| šiek tiek | sviestas |
| šiek tiek | džiūvėsėliai |
| šiek tiek | krapai |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Rudeniška daržovių užkepėlė - La troškinys
-
Šutintas karosas
-
Rusiškai troškinti kazlėkai
-
Ryžių rizotas su grybais
-
Višta, troškinta su česnaku
-
Indiško Aloo Methi gaminimas
-
Įdarytos kaliaropės
-
Žuvies troškinys
-
Krevetės afrikietiškai
-
Daržovių mišinys grietinės padaže
-
Virtas karšis
-
Karpis, šutintas aluje
-
Troškinti brokoliai
-
Grybų troškinys moliniame inde
-
Piene virta menkė
-
Avižinių dribsnių plovas
-
Troškinta lašiša
-
Žuvies troškinys su ryžiais
-
Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
-
Dvariškių troškinys
Troškinti topinambai
akcijas
- Paruošimo laikas:
- Topinambai
- Sviestas
- Džiūvėsėliai
- Krapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Topinambų gumbus gerai nuplaukite šepetėliu. Plonai nulupkite nerūdijančiu peiliu ir tuoj pat sudėkite į parūgštintą ar gerai pasūdytą vandenį. Keptuvėje ištirpdykite sviestą ir išklokite 0.5 cm storiu supjaustytus topinambus. Uždengus kaitinkite ant nestiprios ugnies, kad nesugruzdėtų sviestas, kol topinambai suminkštės. Jie turi suminkštėti, bet neištižti. Sudėkite į lėkštę, apibarstykite batono džiūvėsėliais ir smulkintais krapų lapeliais. Valgykite su virtomis ar pakepintomis bulvėmis.
Komentarai (5)
-
Pifas
2017-01-25 15:26
Bulvę valgyti su bulve...
-
Marija
2014-02-18 17:38
Tikra nesamonė. Deda receptą net nežinodami, iš ko gaminama. Man čia panašu į artišokus.
-
skaitytojas
2014-01-29 11:00
Bulvinė saulėgrąža arba topinambas (lot. Helianthus tuberosus) – astrinių šeimos augalas (2n = 102) o cia kas per nesamone nufotografuota, ka tai turi bendro su topinambu?
