
šiek tiek | topinambai |
šiek tiek | sviestas |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
šiek tiek | krapai |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pupelių ir kopūstų troškinys
-
Karštos troškintos voveraitės
-
Troškinti obuoliai su ryžiais
-
Kelmučių kotletukai
-
Troškinti kazlėkai
-
Troškinti salierai
-
Indiško Aloo Methi gaminimas
-
Šutintas upėtakis
-
Grybų troškinys moliniame inde
-
Porai su grybais
-
Citrininiai ryžiai
-
Daržovių troškinys
-
Pievagrybiai kepti su česnaku
-
Troškinta žuvis
-
Troškinti kalmarai
-
Karpis, troškintas piene
-
Karštieji kukurūzai su sviestu ir česnaku
-
Lynas, keptas su džiūvėsėliais
-
Baravykai svogūnų padaže
-
Troškinta vėgėlė su grybais ir agurkais
Troškinti topinambai

- Paruošimo laikas:
- Topinambai
- Sviestas
- Džiūvėsėliai
- Krapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Topinambų gumbus gerai nuplaukite šepetėliu. Plonai nulupkite nerūdijančiu peiliu ir tuoj pat sudėkite į parūgštintą ar gerai pasūdytą vandenį. Keptuvėje ištirpdykite sviestą ir išklokite 0.5 cm storiu supjaustytus topinambus. Uždengus kaitinkite ant nestiprios ugnies, kad nesugruzdėtų sviestas, kol topinambai suminkštės. Jie turi suminkštėti, bet neištižti. Sudėkite į lėkštę, apibarstykite batono džiūvėsėliais ir smulkintais krapų lapeliais. Valgykite su virtomis ar pakepintomis bulvėmis.
Komentarai (5)
-
Pifas
2017-01-25 15:26
Bulvę valgyti su bulve...
-
Marija
2014-02-18 17:38
Tikra nesamonė. Deda receptą net nežinodami, iš ko gaminama. Man čia panašu į artišokus.
-
skaitytojas
2014-01-29 11:00
Bulvinė saulėgrąža arba topinambas (lot. Helianthus tuberosus) – astrinių šeimos augalas (2n = 102) o cia kas per nesamone nufotografuota, ka tai turi bendro su topinambu?