
šiek tiek | topinambai |
šiek tiek | sviestas |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
šiek tiek | krapai |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grybai, troškinti su kmynais
-
Avižinių dribsnių plovas
-
Pievagrybiai su žiedinias kopūstais
-
Žuvies troškinys su ryžiais
-
Troškinti svogūnai su riebalais
-
Lynas, troškintas su kopūstais
-
Pievagrybiai su ryžiais grietinės padaže
-
Karštieji kukurūzai su sviestu ir česnaku
-
Troškinta žuvis su morkomis
-
Žuvies filė
-
Marinuotų kalafiorų troškinukas
-
Sojos troškinys su paprika
-
Itališkai pagaminti briuselio kopūstai
-
Plovas
-
Grikių košė su daržovėmis
-
Ispaniškas avinžirnių ir špinatų troškinys
-
Vegetariškas troškinukas
-
Kopūstų troškinys
-
Troškinti kopūstai
-
Pomidorai su svogūnais
Troškinti topinambai

- Paruošimo laikas:
- Topinambai
- Sviestas
- Džiūvėsėliai
- Krapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Topinambų gumbus gerai nuplaukite šepetėliu. Plonai nulupkite nerūdijančiu peiliu ir tuoj pat sudėkite į parūgštintą ar gerai pasūdytą vandenį. Keptuvėje ištirpdykite sviestą ir išklokite 0.5 cm storiu supjaustytus topinambus. Uždengus kaitinkite ant nestiprios ugnies, kad nesugruzdėtų sviestas, kol topinambai suminkštės. Jie turi suminkštėti, bet neištižti. Sudėkite į lėkštę, apibarstykite batono džiūvėsėliais ir smulkintais krapų lapeliais. Valgykite su virtomis ar pakepintomis bulvėmis.
Komentarai (5)
-
Pifas
2017-01-25 15:26
Bulvę valgyti su bulve...
-
Marija
2014-02-18 17:38
Tikra nesamonė. Deda receptą net nežinodami, iš ko gaminama. Man čia panašu į artišokus.
-
skaitytojas
2014-01-29 11:00
Bulvinė saulėgrąža arba topinambas (lot. Helianthus tuberosus) – astrinių šeimos augalas (2n = 102) o cia kas per nesamone nufotografuota, ka tai turi bendro su topinambu?