Išvalytas karšis supjaustomas, apšlakstomas citrinos sultimis, pabarstomas druska su maltais prieskoniais ir šutinamas puode su prieskoninėmis daržovėmis truputyje vandens. Baigiant šutinti supilama grietinė, Sviestas.
Karšis tiekiamas tame pačiame skystyje, kuriame šuto. Prie jo tinka virtos pupelės, makaronai, žiediniai kopūstai ir šviežių daržovių salotos.

Šutintas karšis
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
0.5 vieneto | citrinos |
1 valgomasis šaukštas | sviestas (tirpintas) |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | salierai |
1 vienetas | petražolės (šakelė) |
1 kilogramas | karšis |
3 vienetai | juodieji pipirai |
2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
0.5 stiklinės | grietinė |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ryžių rizotas su grybais
-
Karpis, troškintas piene
-
Vištienos kamuoliukai
-
Krevetės afrikietiškai
-
Amerikietiškas sūrio troškinys
-
Virtas karšis su obuoliais
-
Švieži troškinti kopūstai
-
Pomidorai su svogūnais
-
Citrininiai ryžiai
-
Troškintas daržovių garnyras
-
Pievagrybiai su ryžiais grietinės padaže
-
Voveraitės ar kiti grybai sviesto ir grietinės padaže
-
Cukinijų ir obuolių uogienė
-
Troškinti svogūnai su riebalais
-
Troškintos cukinijos su pomidorais
-
Porai su ryžiais
-
Karštieji kukurūzai su sviestu ir česnaku
-
Šutintos morkos
-
Troškinti burokėliai su džiovintais baravykais
-
Troškinti griežčiai
Šutintas karšis
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Citrinos,
0.5 vieneto -
Sviestas, tirpintas,
1 valgomasis šaukštas -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas -
Petražolės, šakelė,
1 vienetas -
Karšis,
1 kilogramas -
Juodieji pipirai,
3 vienetai -
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai -
Grietinė,
0.5 stiklinės - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalytas karšis supjaustomas, apšlakstomas citrinos sultimis, pabarstomas druska su maltais prieskoniais ir šutinamas puode su prieskoninėmis daržovėmis truputyje vandens. Baigiant šutinti supilama grietinė, Sviestas.
Karšis tiekiamas tame pačiame skystyje, kuriame šuto. Prie jo tinka virtos pupelės, makaronai, žiediniai kopūstai ir šviežių daržovių salotos.
Reklama:
Komentarai (7)
-
lauku gele
2010-12-30 08:01
Labai, labai skanu. Siulau isbandyti, tiems, kas megsta zuvies patiekalus. :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...