Išvalytas karšis supjaustomas, apšlakstomas citrinos sultimis, pabarstomas druska su maltais prieskoniais ir šutinamas puode su prieskoninėmis daržovėmis truputyje vandens. Baigiant šutinti supilama grietinė, Sviestas.
Karšis tiekiamas tame pačiame skystyje, kuriame šuto. Prie jo tinka virtos pupelės, makaronai, žiediniai kopūstai ir šviežių daržovių salotos.

Šutintas karšis
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
0.5 vieneto | citrinos |
1 valgomasis šaukštas | sviestas (tirpintas) |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | salierai |
1 vienetas | petražolės (šakelė) |
1 kilogramas | karšis |
3 vienetai | juodieji pipirai |
2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
0.5 stiklinės | grietinė |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdarytos kaliaropės
-
Karštieji kukurūzai su aitriosiomis paprikomis
-
Pievagrybiai su žiedinias kopūstais
-
Višta, troškinta su česnaku
-
Troškinti kopūstai su morkomis
-
Troškintas ungurys
-
Troškinti burokėliai su džiovintais baravykais
-
Midijų troškinys su daržovėmis
-
Rudmėsės svogūnų padaže
-
Prancūziškai pagaminti žirneliai
-
Šutintos morkos su žirneliais
-
Žuvies filė
-
Virtas karšis su obuoliais
-
Troškinta lydeka
-
Troškinti rauginti kopūstai su grybais
-
Šutintos morkos
-
Avižinių dribsnių plovas
-
Rudeniška daržovių užkepėlė - La troškinys
-
Karštieji kukurūzai su prieskoninėmis žolelėmis
-
Grybai, troškinti baltajame vyne
Šutintas karšis
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Citrinos,
0.5 vieneto -
Sviestas, tirpintas,
1 valgomasis šaukštas -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas -
Petražolės, šakelė,
1 vienetas -
Karšis,
1 kilogramas -
Juodieji pipirai,
3 vienetai -
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai -
Grietinė,
0.5 stiklinės - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalytas karšis supjaustomas, apšlakstomas citrinos sultimis, pabarstomas druska su maltais prieskoniais ir šutinamas puode su prieskoninėmis daržovėmis truputyje vandens. Baigiant šutinti supilama grietinė, Sviestas.
Karšis tiekiamas tame pačiame skystyje, kuriame šuto. Prie jo tinka virtos pupelės, makaronai, žiediniai kopūstai ir šviežių daržovių salotos.
Reklama:
Komentarai (7)
-
lauku gele
2010-12-30 08:01
Labai, labai skanu. Siulau isbandyti, tiems, kas megsta zuvies patiekalus. :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...