1.5 stiklinės | perlinės kruopos |
1 vienetas | morkos (didelė) |
1 vienetas | svogūnai |
200 gramų | grybai |
šiek tiek | augalinio aliejaus |
šiek tiek | dižono garstyčios |
Skanaus ;)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bolivinė balanda su brokolių ir pievagrybių padažu
- Perlinių kruopų košė
- Keksiukai su riešutais
- Kvietinė košė
- Žemaitiška žirnių košė su spirgais
- Biri perlinių kruopų košė
- Sorų kruopų košė
- Perlinių kruopų košė su tunu
- Perlinių kruopų košė su spirgučiais
- Ruginė košė
- Silkė su manų koše
- Silkės salotos
- Graikiški spagečiai su malta mėsa
- Ženšenio šaknies tyrelė
- Arvydo miežinė košė su razinomis "Gintarėliai"
- Kukurūzų košė
- Lęšių ir ryžių pikantiška košė
- Kukurūzų kruopų košė
- Saldi makaronų košė
- Lešiai su džiovintais vaisiais ir riešutais
Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Perlinės kruopos,
1.5 stiklinės -
Morkos, didelė,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Grybai,
200 gramų - Augalinis aliejus
- Dižono garstyčios
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Perlinės kruopos mirkomos šaltame vandenyje keletą valandų arba per nakt. Vanduo nusunkiamas ir nusausinamos kruopos, užpilama vandens 3- 4 cm sluoksniu ir verdama, kol kruopos suminkštės.
Morkas ir svogūnus nuplauti, supjaustyti kubeliais ir apkepinti įkaitintame aliejuje.
Apdorotus grybus apkepinti kartu su morkomis ir svogūnais.
Viską sumaišyti su išvirusiomis perlinėmis kruopomis, barstyti druskos ir šviežiai maltų pipirų.
Skanaus ;)
Komentarai (5)
-
Laima
2015-07-07 11:39
Todel,kad mieziai ir yra perlines kruopos :)
-
lina
2014-12-14 16:12
kodel sudetyje mieziai nurodyti, o pavadinime bei recepte - perlines kruopos? :)