1.5 stiklinės | perlinės kruopos |
1 vienetas | morkos (didelė) |
1 vienetas | svogūnai |
200 gramų | grybai |
šiek tiek | augalinio aliejaus |
šiek tiek | dižono garstyčios |
Skanaus ;)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Arvydo miežinė košė su razinomis "Gintarėliai"
- Lęšių ir ryžių pikantiška košė
- Lešiai su džiovintais vaisiais ir riešutais
- Žemaitiška žirnių košė su spirgais
- Silkė su manų koše
- Kukurūzų kruopų košė
- Perlinių kruopų košė su spirgučiais
- Bolivinė balanda su brokolių ir pievagrybių padažu
- Graikiški spagečiai su malta mėsa
- Ruginė košė
- Kvietinė košė
- Sorų kruopų košė
- Silkės salotos
- Perlinių kruopų košė
- Keksiukai su riešutais
- Ženšenio šaknies tyrelė
- Perlinių kruopų košė su tunu
- Biri perlinių kruopų košė
- Saldi makaronų košė
- Kukurūzų košė
Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Perlinės kruopos,
1.5 stiklinės -
Morkos, didelė,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Grybai,
200 gramų - Augalinis aliejus
- Dižono garstyčios
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Perlinės kruopos mirkomos šaltame vandenyje keletą valandų arba per nakt. Vanduo nusunkiamas ir nusausinamos kruopos, užpilama vandens 3- 4 cm sluoksniu ir verdama, kol kruopos suminkštės.
Morkas ir svogūnus nuplauti, supjaustyti kubeliais ir apkepinti įkaitintame aliejuje.
Apdorotus grybus apkepinti kartu su morkomis ir svogūnais.
Viską sumaišyti su išvirusiomis perlinėmis kruopomis, barstyti druskos ir šviežiai maltų pipirų.
Skanaus ;)
Komentarai (5)
-
Laima
2015-07-07 11:39
Todel,kad mieziai ir yra perlines kruopos :)
-
lina
2014-12-14 16:12
kodel sudetyje mieziai nurodyti, o pavadinime bei recepte - perlines kruopos? :)