
Balandėliai su daržovių įdaru
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
2 vienetai | pomidorai |
1 vienetas | kopūstai (nedidelis) |
100 gramų | kukurūzai (konservuoti) |
1 vienetas | paprika (daldžioji) |
3 valgomieji šaukštai | sviestas |
3 stiklinės | ryžiai (virti) |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Išpjaukite kopūsto kotą, o kopūstą 15 min. pavirkite pasūdytame vandenyje. Įdarui virtus ryžius, kukurūzus, susmulkintą papriką, kubeliais supjaustytus pomidorus užpilkite majonezu, paskaninkite prieskoniais ir gerai išmaišykite. Į kopūsto lapo vidurį dėkite po 1,5 šaukšto įdaro ir užlankstykite lapo kraštus. Paruoštus balandėlius dėkite į puodą, užpilkite 2 stiklines vandens, įdėkite 3 šaukštus sviesto ir 15 min. troškinkite. Patiekite su bulvių koše.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Krevetėmis įdaryti pomidorai
-
Keptos cukinijos su mėtų padažu
-
Cukinija su varškės įdaru
-
Kopūstų tortas
-
Įdaryti porai
-
Kvietinių miltų blynai
-
Pyragėliai su daržovėmis
-
Blyneliai su baklažanais
-
Brokolių blyneliai
-
Varškės ir morkų apkepas
-
Apkepas „Vienas ir du“
-
"Laukinė" cukinija
-
Vištienos ir briuselio kopūstų apkepas
-
Įdaryti pomidorai
-
Virtas smidras su kiaušiniais
-
Baklažanai įdaryti jautienos faršu
-
Cikorijų apkepas su mėsa
-
Cukinijų ir bulvių apkepas
-
Paprikos su įdaru
-
Morkų blyneliai
Balandėliai su daržovių įdaru
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pomidorai,
2 vienetai -
Kopūstai, nedidelis,
1 vienetas -
Kukurūzai, konservuoti,
100 gramų -
Paprika, daldžioji,
1 vienetas -
Sviestas,
3 valgomieji šaukštai -
Ryžiai, virti,
3 stiklinės -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai - Petražolės
- Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išpjaukite kopūsto kotą, o kopūstą 15 min. pavirkite pasūdytame vandenyje. Įdarui virtus ryžius, kukurūzus, susmulkintą papriką, kubeliais supjaustytus pomidorus užpilkite majonezu, paskaninkite prieskoniais ir gerai išmaišykite. Į kopūsto lapo vidurį dėkite po 1,5 šaukšto įdaro ir užlankstykite lapo kraštus. Paruoštus balandėlius dėkite į puodą, užpilkite 2 stiklines vandens, įdėkite 3 šaukštus sviesto ir 15 min. troškinkite. Patiekite su bulvių koše.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...