![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Balandėliai su daržovių įdaru
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
2 vienetai | pomidorai |
1 vienetas | kopūstai (nedidelis) |
100 gramų | kukurūzai (konservuoti) |
1 vienetas | paprika (daldžioji) |
3 valgomieji šaukštai | sviestas |
3 stiklinės | ryžiai (virti) |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Išpjaukite kopūsto kotą, o kopūstą 15 min. pavirkite pasūdytame vandenyje. Įdarui virtus ryžius, kukurūzus, susmulkintą papriką, kubeliais supjaustytus pomidorus užpilkite majonezu, paskaninkite prieskoniais ir gerai išmaišykite. Į kopūsto lapo vidurį dėkite po 1,5 šaukšto įdaro ir užlankstykite lapo kraštus. Paruoštus balandėlius dėkite į puodą, užpilkite 2 stiklines vandens, įdėkite 3 šaukštus sviesto ir 15 min. troškinkite. Patiekite su bulvių koše.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Balandėliai
-
Baklažanai įdaryti jautienos faršu
-
Džiovintų grybų kotletai
-
Keptos cukinijos su mėtų padažu
-
Morkų sklindžiai
-
Vištiena su cukinija ir pomidorais
-
Kuskusas su pievagrybiais
-
Balandėliai su paprika ir pupelėmis
-
Ispaniškas avinžirnių ir špinatų troškinys
-
Balandėliai pekino kopūsto lapuose
-
Kepti aguročiai su slyvomis
-
Karštieji kukurūzai su šonine ir porais
-
Kaliaropės su sviestu
-
Sotusis guliašas
-
Negaluojančios paprikos
-
Moliūgų ir obuolių apkepas
-
Žiedinių kopūstų apkepas
-
Cikorijų apkepas su mėsa
-
Apkepas „La Graikija“
-
Mėsos ir daržovių vėrinukai
Balandėliai su daržovių įdaru
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pomidorai,
2 vienetai -
Kopūstai, nedidelis,
1 vienetas -
Kukurūzai, konservuoti,
100 gramų -
Paprika, daldžioji,
1 vienetas -
Sviestas,
3 valgomieji šaukštai -
Ryžiai, virti,
3 stiklinės -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai - Petražolės
- Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išpjaukite kopūsto kotą, o kopūstą 15 min. pavirkite pasūdytame vandenyje. Įdarui virtus ryžius, kukurūzus, susmulkintą papriką, kubeliais supjaustytus pomidorus užpilkite majonezu, paskaninkite prieskoniais ir gerai išmaišykite. Į kopūsto lapo vidurį dėkite po 1,5 šaukšto įdaro ir užlankstykite lapo kraštus. Paruoštus balandėlius dėkite į puodą, užpilkite 2 stiklines vandens, įdėkite 3 šaukštus sviesto ir 15 min. troškinkite. Patiekite su bulvių koše.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...