Balandėliai su daržovių įdaru
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 2 vienetai | pomidorai |
| 1 vienetas | kopūstai (nedidelis) |
| 100 gramų | kukurūzai (konservuoti) |
| 1 vienetas | paprika (daldžioji) |
| 3 valgomieji šaukštai | sviestas |
| 3 stiklinės | ryžiai (virti) |
| 2 valgomieji šaukštai | majonezas |
| šiek tiek | petražolės |
| šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Išpjaukite kopūsto kotą, o kopūstą 15 min. pavirkite pasūdytame vandenyje. Įdarui virtus ryžius, kukurūzus, susmulkintą papriką, kubeliais supjaustytus pomidorus užpilkite majonezu, paskaninkite prieskoniais ir gerai išmaišykite. Į kopūsto lapo vidurį dėkite po 1,5 šaukšto įdaro ir užlankstykite lapo kraštus. Paruoštus balandėlius dėkite į puodą, užpilkite 2 stiklines vandens, įdėkite 3 šaukštus sviesto ir 15 min. troškinkite. Patiekite su bulvių koše.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Karštos grilio salotos
-
Įdaryti pomidorai
-
Lazanija su moliūgais
-
Arvydo troškinti kopūstai su parūkyta dešra
-
Jautienos ir bulvių apkepas
-
Mėsos apkepas
-
Kepti aguročiai su grybais ir daržovėmis
-
Kopūstų maltiniai
-
Įdaryta cukinija
-
Įdaryti porai
-
Kopūstų pudingas (Kålpudding)
-
Lietuviški čenakai
-
Falafeliai
-
Cukinijos su krabų lazdelėmis
-
Apkepas „Vienas ir du“
-
Vištienos ir baklažanų apkepas
-
Porų pyragas
-
Mėsos ir daržovių vėrinukai
-
Cukinijos su varškės įdaru
-
Sojų apkepas su daržovėmis
Balandėliai su daržovių įdaru
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pomidorai,
2 vienetai -
Kopūstai, nedidelis,
1 vienetas -
Kukurūzai, konservuoti,
100 gramų -
Paprika, daldžioji,
1 vienetas -
Sviestas,
3 valgomieji šaukštai -
Ryžiai, virti,
3 stiklinės -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai - Petražolės
- Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išpjaukite kopūsto kotą, o kopūstą 15 min. pavirkite pasūdytame vandenyje. Įdarui virtus ryžius, kukurūzus, susmulkintą papriką, kubeliais supjaustytus pomidorus užpilkite majonezu, paskaninkite prieskoniais ir gerai išmaišykite. Į kopūsto lapo vidurį dėkite po 1,5 šaukšto įdaro ir užlankstykite lapo kraštus. Paruoštus balandėlius dėkite į puodą, užpilkite 2 stiklines vandens, įdėkite 3 šaukštus sviesto ir 15 min. troškinkite. Patiekite su bulvių koše.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
