Švieži troškinti kopūstai
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
800 gramų kopūstai
100 gramų sviestas
2 vienetai svogūnai
šiek tiek druska
šiek tiek juodieji pipirai
0.5 arbatinio šaukštelio kmynai (nebūtinai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Kopūsto gūžė nuplaunama, smulkiai supjaustoma, sudedama į verdantį pasūdytą vandenį, užvirinama ir nusunkiama. Svogūnai susmulkinami, pakepinami svieste ar su kubiukais supjaustytais lašiniukais.
Pakepinti svogūnai, paruošti kopūstai sukrečiami į indą, užpilama 0,5 stiklinės sultinio ar vandens ir troškinama ant mažos ugnies, kol visai suminkštės. Baigiant troškinti, suberiami pipirai ar kmynai.

Valgoma pavakariams su bulvėmis ar tiekiama pietums prie kiaulienos.

Populiariausi receptai šią savaitę

Švieži troškinti kopūstai

Komentarai: 5
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Kopūsto gūžė nuplaunama, smulkiai supjaustoma, sudedama į verdantį pasūdytą vandenį, užvirinama ir nusunkiama. Svogūnai susmulkinami, pakepinami svieste ar su kubiukais supjaustytais lašiniukais.
Pakepinti svogūnai, paruošti kopūstai sukrečiami į indą, užpilama 0,5 stiklinės sultinio ar vandens ir troškinama ant mažos ugnies, kol visai suminkštės. Baigiant troškinti, suberiami pipirai ar kmynai.

Valgoma pavakariams su bulvėmis ar tiekiama pietums prie kiaulienos.

Reklama:

Komentarai (5)


  • Kotrina 2018-08-15 22:05

    Ant galo pomidorų padažo tinka ir kitos daržovės


  • Liv 2016-08-13 13:10

    Vienur yra parasyta lasinuku kitur ne?nesuprasti


  • Monika 2015-10-19 15:56

    Labai skanu:)


  • Simone 2015-10-03 15:59

    Pamirsot morku darasyti ant Foto visai kitokia spalva pagal jusu aprasyma neatitinka


Daugiau receptų