
Itališkai pagaminti briuselio kopūstai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | briuselio kopūstai |
2 valgomieji šaukštai | margarinas |
2 arbatiniai šaukšteliai | kvietiniai miltai |
250 mililitrų | pienas |
2 arbatiniai šaukšteliai | grietinėlės, 35% |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | muskatas |
šiek tiek | citrinų sultys |
2 valgomieji šaukštai | sūris (tarkuotas, fermentinis) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Nuvalyti, nuplauti briuselio kopūstai išverdami menkai pasūdytame vandenyje taip, kad nesukristų. Iš margarino ir miltų paruošiamas baltasis užpilas. Į jį įpylus pieno ir grietinėlės, gaunamas padažas. Jis kiek palaikomas, kad sutirštėtų, o po to pagardinamas pipirais, muskato riešutu ir citrinos sultimis. Briuselio kopūstai apliejami šiuo padažu, patroškinami ir apibarstomi tarkuotu sūriu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pievagrybiai su žiedinias kopūstais
-
Troškintos bulvės
-
Troškintos voveraitės
-
Troškinti rauginti kopūstai
-
Troškinti kopūstai su morkomis
-
Troškinti kopūstai
-
Krevetės afrikietiškai
-
Baravykai svogūnų padaže
-
Troškinti griežčiai
-
Grybų troškinys moliniame inde
-
Šparagai svieste su peletrūnais
-
Daržovių troškinys
-
Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
-
Troškinta vištiena
-
Balandėliai su daržovių įdaru
-
Troškinta žuvis
-
Šutintas karšis
-
Ryžių rizotas su grybais
-
Višta, troškinta su česnaku
-
Asturiškai pagaminta žuvis
Itališkai pagaminti briuselio kopūstai
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Briuselio kopūstai,
500 gramų -
Margarinas,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Pienas,
250 mililitrų -
Grietinėlė, 35%,
2 arbatiniai šaukšteliai - Juodieji pipirai
- Muskatas
- Citrinų sultys
-
Sūris, tarkuotas, fermentinis,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalyti, nuplauti briuselio kopūstai išverdami menkai pasūdytame vandenyje taip, kad nesukristų. Iš margarino ir miltų paruošiamas baltasis užpilas. Į jį įpylus pieno ir grietinėlės, gaunamas padažas. Jis kiek palaikomas, kad sutirštėtų, o po to pagardinamas pipirais, muskato riešutu ir citrinos sultimis. Briuselio kopūstai apliejami šiuo padažu, patroškinami ir apibarstomi tarkuotu sūriu.
Reklama:
Komentarai (7)
-
(anonimas)
2009-10-15 15:23
valgiau labai skanu buvo :-p
-
Tomas
2009-02-12 21:29
20 min uztenka tikrai.
-
hhhh
2009-02-12 18:54
kiek laiko troskint?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...