Šutintas upėtakis
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas salierai
3 vienetai svogūnai
1 vienetas petražolės
1 kilogramas upėtakis
1 vienetas morkos
1.5 valgomojo šaukšto sviestas (tirpintas)
1 stiklinė raudonieji serbentai (sultys)
1 stiklinė džiūvėsėliai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Prieskoninės daržovės su sultimis paverdamos 5—10 min. Sudedamas supjaustytas upėtakis ir uždengtame inde ant mažos ugnies šutinamas. Tiekiamas pašildytame pusdubenyje, apipiltas sviestu. Padažinėje tiekiama džiūvėsėlių padažo (pakepinti džiūvesėliai svieste, šiek tiek pasūdyti). Prie šios žuvies tinka keptos ar virtos bulvės, pupelės.

Populiariausi receptai šią savaitę

Šutintas upėtakis

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Prieskoninės daržovės su sultimis paverdamos 5—10 min. Sudedamas supjaustytas upėtakis ir uždengtame inde ant mažos ugnies šutinamas. Tiekiamas pašildytame pusdubenyje, apipiltas sviestu. Padažinėje tiekiama džiūvėsėlių padažo (pakepinti džiūvesėliai svieste, šiek tiek pasūdyti). Prie šios žuvies tinka keptos ar virtos bulvės, pupelės.

Reklama:

Komentarai (1)


  • Bajoras 2008-11-22 14:22

    Neskanu.


Daugiau receptų