
Šutintas upėtakis
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | salierai |
3 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | petražolės |
1 kilogramas | upėtakis |
1 vienetas | morkos |
1.5 valgomojo šaukšto | sviestas (tirpintas) |
1 stiklinė | raudonieji serbentai (sultys) |
1 stiklinė | džiūvėsėliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Prieskoninės daržovės su sultimis paverdamos 5—10 min. Sudedamas supjaustytas upėtakis ir uždengtame inde ant mažos ugnies šutinamas. Tiekiamas pašildytame pusdubenyje, apipiltas sviestu. Padažinėje tiekiama džiūvėsėlių padažo (pakepinti džiūvesėliai svieste, šiek tiek pasūdyti). Prie šios žuvies tinka keptos ar virtos bulvės, pupelės.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta stinta su krapais
-
Suktinukai
-
Lašišos kepsneliai
-
Silkė su džiovintais grybais
-
Troškinta žuvis su morkomis
-
Afrikinis šamas orkaitėje su daržovėmis
-
Virta žuvis tešloje
-
Keptas upėtakis
-
Saldžiarūgštė silkė
-
Žuvies pyragas
-
Spalvota žuvies užkepėlė
-
Keptos plekšnės
-
Tešloje kepti žuvies piršteliai
-
Virtas karšis
-
Kepti ešeriukai su svogūnų laiškų ir paprikos užklotu
-
Orkaitėje keptos dorados
-
Sojos kepsniai su lašiša
-
Keptas upėtakis
-
Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
-
Sicilijos ešerys
Šutintas upėtakis
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Salierai,
1 vienetas -
Svogūnai,
3 vienetai -
Petražolės,
1 vienetas -
Upėtakis,
1 kilogramas -
Morkos,
1 vienetas -
Sviestas, tirpintas,
1.5 valgomojo šaukšto -
Raudonieji serbentai, sultys,
1 stiklinė -
Džiūvėsėliai,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Prieskoninės daržovės su sultimis paverdamos 5—10 min. Sudedamas supjaustytas upėtakis ir uždengtame inde ant mažos ugnies šutinamas. Tiekiamas pašildytame pusdubenyje, apipiltas sviestu. Padažinėje tiekiama džiūvėsėlių padažo (pakepinti džiūvesėliai svieste, šiek tiek pasūdyti). Prie šios žuvies tinka keptos ar virtos bulvės, pupelės.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Bajoras
2008-11-22 14:22
Neskanu.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...