
Šutintas upėtakis
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | salierai |
3 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | petražolės |
1 kilogramas | upėtakis |
1 vienetas | morkos |
1.5 valgomojo šaukšto | sviestas (tirpintas) |
1 stiklinė | raudonieji serbentai (sultys) |
1 stiklinė | džiūvėsėliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Prieskoninės daržovės su sultimis paverdamos 5—10 min. Sudedamas supjaustytas upėtakis ir uždengtame inde ant mažos ugnies šutinamas. Tiekiamas pašildytame pusdubenyje, apipiltas sviestu. Padažinėje tiekiama džiūvėsėlių padažo (pakepinti džiūvesėliai svieste, šiek tiek pasūdyti). Prie šios žuvies tinka keptos ar virtos bulvės, pupelės.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lašiša su bulvių ir morkų koše
-
Sojos kepsniai su lašiša
-
Skumbrė pievagrybių padaže
-
Farširuota lydeka
-
Marinuota stinta
-
Troškinta žuvis
-
Lašišos troškinys
-
Tuno salotos su feta sūriu
-
Midijos su špinatais
-
Žuvies troškinys
-
Kulebekas
-
Menkė su apelsinais
-
Bulvių apkepas su svogūnais
-
Karosai grietinėje
-
Tailandietiški žuvies blyneliai
-
Gurmaniškas lašišos kepsnys
-
Virtas karšis
-
Karpis su salotomis
-
Silkė su džiovintais grybais
-
Kepta žuvis
Šutintas upėtakis
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Salierai,
1 vienetas -
Svogūnai,
3 vienetai -
Petražolės,
1 vienetas -
Upėtakis,
1 kilogramas -
Morkos,
1 vienetas -
Sviestas, tirpintas,
1.5 valgomojo šaukšto -
Raudonieji serbentai, sultys,
1 stiklinė -
Džiūvėsėliai,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Prieskoninės daržovės su sultimis paverdamos 5—10 min. Sudedamas supjaustytas upėtakis ir uždengtame inde ant mažos ugnies šutinamas. Tiekiamas pašildytame pusdubenyje, apipiltas sviestu. Padažinėje tiekiama džiūvėsėlių padažo (pakepinti džiūvesėliai svieste, šiek tiek pasūdyti). Prie šios žuvies tinka keptos ar virtos bulvės, pupelės.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Bajoras
2008-11-22 14:22
Neskanu.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...