Šutintas upėtakis
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 1 vienetas | salierai |
| 3 vienetai | svogūnai |
| 1 vienetas | petražolės |
| 1 kilogramas | upėtakis |
| 1 vienetas | morkos |
| 1.5 valgomojo šaukšto | sviestas (tirpintas) |
| 1 stiklinė | raudonieji serbentai (sultys) |
| 1 stiklinė | džiūvėsėliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Prieskoninės daržovės su sultimis paverdamos 5—10 min. Sudedamas supjaustytas upėtakis ir uždengtame inde ant mažos ugnies šutinamas. Tiekiamas pašildytame pusdubenyje, apipiltas sviestu. Padažinėje tiekiama džiūvėsėlių padažo (pakepinti džiūvesėliai svieste, šiek tiek pasūdyti). Prie šios žuvies tinka keptos ar virtos bulvės, pupelės.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvis su garstyčiomis
-
Folijoje kepta lašiša
-
Keptos krevetės mangų padaže
-
Žuvis su alyvuogėmis
-
Keptas karpis Kūčioms
-
Lazanija su lašiša
-
Karpis grilyje su Kotanyi prieskoniais
-
Menkės kotletukai su baravykais
-
Lašišos apkepas
-
Kepta skumbrė
-
Ant garų kepta lašiša su prieskoniais
-
Orkaitėje keptos dorados
-
Kepta menkė majonezo padaže
-
Vėrinukai su žuvies kukulaičiais
-
Keptos kuojos
-
Austrės su lietuviškais obuoliais
-
Žuvies kukuliai
-
Keptos plekšnės
-
Kepta marinuota menkė
-
Bulviniai krabų blyneliai
Šutintas upėtakis
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Salierai,
1 vienetas -
Svogūnai,
3 vienetai -
Petražolės,
1 vienetas -
Upėtakis,
1 kilogramas -
Morkos,
1 vienetas -
Sviestas, tirpintas,
1.5 valgomojo šaukšto -
Raudonieji serbentai, sultys,
1 stiklinė -
Džiūvėsėliai,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Prieskoninės daržovės su sultimis paverdamos 5—10 min. Sudedamas supjaustytas upėtakis ir uždengtame inde ant mažos ugnies šutinamas. Tiekiamas pašildytame pusdubenyje, apipiltas sviestu. Padažinėje tiekiama džiūvėsėlių padažo (pakepinti džiūvesėliai svieste, šiek tiek pasūdyti). Prie šios žuvies tinka keptos ar virtos bulvės, pupelės.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Bajoras
2008-11-22 14:22
Neskanu.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
