
520 gramų | konservuotų pupelių (tamsių) |
500 gramų | jautienos faršas |
500 mililitrų | vanduo (arba jautienos sultinio) |
420 gramų | konservuotų pomidorų (be odelių) |
125 mililitrai | konservuotų pomidorų (trintų) |
0.5 vieneto | žaliosios paprikos |
0.5 vieneto | svogūnai (vidutinio dydžio) |
1 vienetas | jalapenai (šviežio) |
3 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
3 arbatiniai šaukšteliai | raudonosios paprikos milteliai |
2 skiltelės | česnakas |
1 arbatinis šaukštelis | maltas kuminas |
1 arbatinis šaukštelis | džiovintas raudonėlis |
1 arbatinis šaukštelis | aitriosios paprikos miltelių |
1 arbatinis šaukštelis | svogūnų milteliai |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinta triušiena
-
Kepti ryžiai
-
Kiaulienos troškinys-sriuba
-
Raudonasis vištienos ir imbiero karis su žaliaisiais žirneliais
-
Indiška vištiena visai šeimai
-
Kiaulienos išpjova su daržovėmis
-
Troškinta veršiena su svarainiais
-
Veršienos troškinys su daržovėmis
-
Vištienos kepenėlės su obuoliais
-
Šventinis kiaulienos karis
-
Vyniotiniai su stirniena
-
Guliašas su šparaginėmis pupelėmis
-
Rūgštus kabesas
-
Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
-
Aluje troškinta jautiena
-
Kukuliukai "a lia Italia"
-
Rauginti kopūstai su rūkytomis ausimis
-
Saldžiarūgštis kiaulienos troškinys
-
Bulvių, įdarytų mėsa, troškinys
-
Virta veršiena su daržovėmis
Meksikietiškas jautienos ir pupelių troškinys

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Konservuotos pupelės, tamsių,
520 gramų -
Jautienos faršas,
500 gramų -
Vanduo, arba jautienos sultinio,
500 mililitrų -
Konservuoti pomidorai, be odelių,
420 gramų -
Konservuoti pomidorai, trintų,
125 mililitrai -
Žalioji paprika,
0.5 vieneto -
Svogūnai, vidutinio dydžio,
0.5 vieneto -
Jalapenai, šviežio,
1 vienetas -
Alyvuogių aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Raudonosios paprikos milteliai,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Česnakas,
2 skiltelės -
Maltas kuminas,
1 arbatinis šaukštelis -
Džiovintas raudonėlis,
1 arbatinis šaukštelis -
Aitriosios paprikos milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Svogūnų milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Nulupame svogūną ir česnakus, supjaustome ypač smulkiai.
Iš paprikos ir jelapeno pipiro išimame sėklytes, supjaustome labai smulkiai.
Puode, kuriame gaminsite troškinį, įkaitiname 3 valg. š. alyvuogių aliejaus ant vidutinės ugnies. Suberiame česnakus ir svogūną, pakepiname kelias minutes. Tada suberiame papriką ir jelapeno pipirą. Kepiname ~4-5 min, kol daržovės šiek tiek suminkštėja. Suberiame visus prieskonius ir išmaišome, pakepiname ~1 min.
Į daržoves supilame supjaustytus konservuotus pomidorus, konservuotus trintus pomidorus ir vandenį. Verdame 30 min, vis pamaišant.
Keptuvėje ant vidutinės aukštesnės ugnies įkaitiname šlakelį aliejaus, sudedame faršą, ir kepiname, kol faršas gražiai apskrunda, nuolat maišome ir sutriname, kad būtų tik smulkūs gabalėliai. Pagardiname druska ir pipirais. Kai faršas iškepa, nupilame riebalus ir sudedame į troškinį kartu su pupelėmis. Troškiname dar 40 min ant silpnesnės ugnies, vis pamaišome. Pabaigoje pagardiname druska ir pipirais pagal skonį. Troškinį galite patiekti su grietine ir skrebučiu.