
Troškinti agurkai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
6 vienetai | agurkų |
3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
1.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
3 vienetai | pomidorai |
3 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | sultinys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Švieži agurkai nulupami, supjaustomi storais griežinėliais, apibarstomi druska, pipirais, pavoliojami miltuose ir iš abiejų pusių apkepami gerai įkaitintame svieste. Tada sudedami į puodą, įpilama truputį sultinio, įdedama sviesto, nuluptų skiltelėmis supjaustytų pomidorų, užpilama grietine ir troškinama ant mažos ugnies, kol suminkštės. Patiekalas apibarstomas supjaustytais krapais. Prie troškintų agurkų tinka virtos ar keptos bulvės, miežinių, kvietinių ar ryžių kruopų košės arba batono skrebučiai.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pievagrybiai su žiedinias kopūstais
-
Troškintos bulvės
-
Troškintos voveraitės
-
Troškinti rauginti kopūstai
-
Troškinti kopūstai su morkomis
-
Troškinti kopūstai
-
Krevetės afrikietiškai
-
Baravykai svogūnų padaže
-
Troškinti griežčiai
-
Grybų troškinys moliniame inde
-
Šparagai svieste su peletrūnais
-
Daržovių troškinys
-
Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
-
Troškinta vištiena
-
Balandėliai su daržovių įdaru
-
Troškinta žuvis
-
Šutintas karšis
-
Ryžių rizotas su grybais
-
Višta, troškinta su česnaku
-
Asturiškai pagaminta žuvis
Troškinti agurkai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Agurkai,
6 vienetai -
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
1.5 valgomojo šaukšto -
Pomidorai,
3 vienetai -
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai - Juodieji pipirai, malti
- Druska
- Krapai
- Sultinys
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Švieži agurkai nulupami, supjaustomi storais griežinėliais, apibarstomi druska, pipirais, pavoliojami miltuose ir iš abiejų pusių apkepami gerai įkaitintame svieste. Tada sudedami į puodą, įpilama truputį sultinio, įdedama sviesto, nuluptų skiltelėmis supjaustytų pomidorų, užpilama grietine ir troškinama ant mažos ugnies, kol suminkštės. Patiekalas apibarstomas supjaustytais krapais. Prie troškintų agurkų tinka virtos ar keptos bulvės, miežinių, kvietinių ar ryžių kruopų košės arba batono skrebučiai.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...