Troškinti agurkai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 6 vienetai | agurkų |
| 3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
| 1.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
| 3 vienetai | pomidorai |
| 3 valgomieji šaukštai | grietinė |
| šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | krapai |
| šiek tiek | sultinys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Švieži agurkai nulupami, supjaustomi storais griežinėliais, apibarstomi druska, pipirais, pavoliojami miltuose ir iš abiejų pusių apkepami gerai įkaitintame svieste. Tada sudedami į puodą, įpilama truputį sultinio, įdedama sviesto, nuluptų skiltelėmis supjaustytų pomidorų, užpilama grietine ir troškinama ant mažos ugnies, kol suminkštės. Patiekalas apibarstomas supjaustytais krapais. Prie troškintų agurkų tinka virtos ar keptos bulvės, miežinių, kvietinių ar ryžių kruopų košės arba batono skrebučiai.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Rusiškai troškinti kazlėkai
-
Grikių košė su daržovėmis
-
Šutintos morkos
-
Daržovių mišinys grietinės padaže
-
Baravykai troškinti svieste su svogūnais ir salierais
-
Pupelių ir kopūstų troškinys
-
Troškintas daržovių garnyras
-
Karštieji kukurūzai su aitriosiomis paprikomis
-
Karpis, troškintas piene
-
Virtas karšis su obuoliais
-
Troškinti kazlėkai
-
Daržovių troškinys
-
Karpis, šutintas aluje
-
Troškinti brokoliai
-
Karštos troškintos voveraitės
-
Troškinti žiediniai kopūstai
-
Porai su grybais
-
Troškinti burokėliai
-
Troškintos cukinijos su pomidorais
-
Vegetariškas troškinukas
Troškinti agurkai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Agurkai,
6 vienetai -
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
1.5 valgomojo šaukšto -
Pomidorai,
3 vienetai -
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai - Juodieji pipirai, malti
- Druska
- Krapai
- Sultinys
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Švieži agurkai nulupami, supjaustomi storais griežinėliais, apibarstomi druska, pipirais, pavoliojami miltuose ir iš abiejų pusių apkepami gerai įkaitintame svieste. Tada sudedami į puodą, įpilama truputį sultinio, įdedama sviesto, nuluptų skiltelėmis supjaustytų pomidorų, užpilama grietine ir troškinama ant mažos ugnies, kol suminkštės. Patiekalas apibarstomas supjaustytais krapais. Prie troškintų agurkų tinka virtos ar keptos bulvės, miežinių, kvietinių ar ryžių kruopų košės arba batono skrebučiai.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
