
Troškinti agurkai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
6 vienetai | agurkų |
3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
1.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
3 vienetai | pomidorai |
3 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | sultinys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Švieži agurkai nulupami, supjaustomi storais griežinėliais, apibarstomi druska, pipirais, pavoliojami miltuose ir iš abiejų pusių apkepami gerai įkaitintame svieste. Tada sudedami į puodą, įpilama truputį sultinio, įdedama sviesto, nuluptų skiltelėmis supjaustytų pomidorų, užpilama grietine ir troškinama ant mažos ugnies, kol suminkštės. Patiekalas apibarstomas supjaustytais krapais. Prie troškintų agurkų tinka virtos ar keptos bulvės, miežinių, kvietinių ar ryžių kruopų košės arba batono skrebučiai.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ispaniškas avinžirnių ir špinatų troškinys
-
Troškinti kazlėkai
-
Pievagrybiai grietinėlės padaže
-
Indiško Aloo Methi gaminimas
-
Bulvių guliašas
-
Troškinti grybai su bulvėmis
-
Plovas su baklažanais
-
Višta, troškinta su česnaku
-
Troškinti griežčiai
-
Šutintas karosas
-
Ryžių rizotas su grybais
-
Lynas, keptas su džiūvėsėliais
-
Citrininiai ryžiai
-
Troškintos voveraitės
-
Graikiška žuvies filė
-
Troškinti burokėliai
-
Troškintas lynas
-
Karpis, šutintas aluje
-
Pievagrybiai kepti su česnaku
-
Daržovių troškinys
Troškinti agurkai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Agurkai,
6 vienetai -
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
1.5 valgomojo šaukšto -
Pomidorai,
3 vienetai -
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai - Juodieji pipirai, malti
- Druska
- Krapai
- Sultinys
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Švieži agurkai nulupami, supjaustomi storais griežinėliais, apibarstomi druska, pipirais, pavoliojami miltuose ir iš abiejų pusių apkepami gerai įkaitintame svieste. Tada sudedami į puodą, įpilama truputį sultinio, įdedama sviesto, nuluptų skiltelėmis supjaustytų pomidorų, užpilama grietine ir troškinama ant mažos ugnies, kol suminkštės. Patiekalas apibarstomas supjaustytais krapais. Prie troškintų agurkų tinka virtos ar keptos bulvės, miežinių, kvietinių ar ryžių kruopų košės arba batono skrebučiai.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...