Sojos faršo ir makaronų troškinys
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 200 gramų | makaronai |
| 70 gramų | sojų faršas |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 1 vienetas | morkos |
| 1 saujelė | svogūnų laiškai |
| 1 saujelė | krapai |
| 1 žiupsnelis | druska |
| 1 žiupsnelis | pipirai |
| 1 žiupsnelis | provanso žolelės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Makaronus išvirti al dente.
2.
Sojos faršas užpilamas karštu vandeniu. Palaukiama kol išbrinks.
3.
Morka sutarkuojama burokine tarka. Svogūnas supjaustomas smulkiai ir su morkomis apkepamas. Pridėti druskos, pipirų, suberti žoleles. Prieš baigiant kepti, sudėti makaronus. Įberti svogūnų laiškų ir krapų. Jeigu paragavus, atrodys, kad reikia daugiau prieskonių ar druskos, įdėti. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos kamuoliukai
-
Virtas sterkas
-
Ryžiai su kiaušiniais
-
Kuskuso troškinys
-
Daržovių troškinys
-
Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
-
Troškinti topinambai
-
Troškintas daržovių garnyras
-
Troškinti daržovių suktinukai
-
Grybų troškinys
-
Troškinti kopūstai su morkomis
-
Karpis, troškintas piene
-
Baravykai svogūnų padaže
-
Džambalaja
-
Meliono laivelis su avinžirniais ir išdykėliais kankanais
-
Troškinti grybai su bulvėmis
-
Indiško Aloo Methi gaminimas
-
Rusiškai troškinti kazlėkai
-
Asturiškai pagaminta žuvis
-
Karštos troškintos voveraitės
Sojos faršo ir makaronų troškinys
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Makaronai,
200 gramų -
Sojų faršas,
70 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnų laiškai,
1 saujelė -
Krapai,
1 saujelė -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Provanso žolelės,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Makaronus išvirti al dente.
Sojos faršas užpilamas karštu vandeniu. Palaukiama kol išbrinks.
Morka sutarkuojama burokine tarka. Svogūnas supjaustomas smulkiai ir su morkomis apkepamas. Pridėti druskos, pipirų, suberti žoleles. Prieš baigiant kepti, sudėti makaronus. Įberti svogūnų laiškų ir krapų. Jeigu paragavus, atrodys, kad reikia daugiau prieskonių ar druskos, įdėti. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
