
Sojos faršo ir makaronų troškinys
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
200 gramų | makaronai |
70 gramų | sojų faršas |
2 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | morkos |
1 saujelė | svogūnų laiškai |
1 saujelė | krapai |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
1 žiupsnelis | provanso žolelės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Makaronus išvirti al dente.
2.
Sojos faršas užpilamas karštu vandeniu. Palaukiama kol išbrinks.
3.
Morka sutarkuojama burokine tarka. Svogūnas supjaustomas smulkiai ir su morkomis apkepamas. Pridėti druskos, pipirų, suberti žoleles. Prieš baigiant kepti, sudėti makaronus. Įberti svogūnų laiškų ir krapų. Jeigu paragavus, atrodys, kad reikia daugiau prieskonių ar druskos, įdėti. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grybai, troškinti su kmynais
-
Troškintas lynas
-
Marinuotų kalafiorų troškinukas
-
Grybų troškinys
-
Troškinti burokėliai su džiovintais baravykais
-
Lynas, troškintas su kopūstais
-
Šutintos morkos su žirneliais
-
Itališkai pagaminti briuselio kopūstai
-
Baravykai svogūnų padaže
-
Arvydo kepti šparagai su rabarbarų padažu
-
Troškinti salierai
-
Troškinti kazlėkai
-
Troškinta žuvis su morkomis
-
Troškinys su soja (mėsa)
-
Kopūstų troškinys
-
Karštieji kukurūzai su cinamonu ir žaliąja citrina
-
Troškinti kopūstai su morkomis
-
Piene virta menkė
-
Troškintos bulvės
-
Višta, troškinta su česnaku
Sojos faršo ir makaronų troškinys
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Makaronai,
200 gramų -
Sojų faršas,
70 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnų laiškai,
1 saujelė -
Krapai,
1 saujelė -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Provanso žolelės,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Makaronus išvirti al dente.
Sojos faršas užpilamas karštu vandeniu. Palaukiama kol išbrinks.
Morka sutarkuojama burokine tarka. Svogūnas supjaustomas smulkiai ir su morkomis apkepamas. Pridėti druskos, pipirų, suberti žoleles. Prieš baigiant kepti, sudėti makaronus. Įberti svogūnų laiškų ir krapų. Jeigu paragavus, atrodys, kad reikia daugiau prieskonių ar druskos, įdėti. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...