Kepti rauginti kopūstai
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodieji pipirai
šiek tiek aliejaus (kepimui)
1 vienetas svogūnai (nebūtina)
300 gramų rauginti kopūstai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Į įkaitintą keptuvę su nedaug aliejaus (nebūtina) dedamas supjaustytas svogūnas ir rauginti kopūstai. Pabarstoma pipirais ir kepama ant vidutinės ugnies maišant. Kai kopūstai šiek tiek paruduos, kepti baikite.

Tokius kopūstus skanu valgyti šaltą žiemos vakarą su bulvėmis ar duona. Taip pat tokie kopūstai tinka kaip garnyras prie mėsos patiekalų. Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Kepti rauginti kopūstai

Komentarai: 10
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Į įkaitintą keptuvę su nedaug aliejaus (nebūtina) dedamas supjaustytas svogūnas ir rauginti kopūstai. Pabarstoma pipirais ir kepama ant vidutinės ugnies maišant. Kai kopūstai šiek tiek paruduos, kepti baikite.

Tokius kopūstus skanu valgyti šaltą žiemos vakarą su bulvėmis ar duona. Taip pat tokie kopūstai tinka kaip garnyras prie mėsos patiekalų. Skanaus!

Reklama:

Komentarai (10)


  • Robertas 2013-12-05 13:44

    Drauge praso padaryti kopustu raugintu keptu su bulovemis. Na sake bulviu daug nedeti, kelias tik. Ir zodziu kepti po pirmu, o paskui pries baigiant kepti bulvems, deti kopustus raugintus. Atskiroje keptuveje pakepti sonines. O gal skaniau butu, kad sonine supjaustyti gabaliukais ir kepti kartu viska?
    nelabai suprantu....


  • dalija 2010-10-16 15:36

    SKANU RAUGINTI KOPUSTAI AR TROSKINTI AR PAKEPTI ARSU MESA AR VIENI SU SVOGUNAIS :soku2:


  • Tomas 2010-02-27 13:54

    Na man asmeniskai skanu kai idedu daugiau pipiro, tada buna astru, susildo visa kuna. Labai pigu ir greita :) Lasiniu galima ideti, bet galima ir vegetariskai, visai netruksta riebaliuko :)


  • alina 2010-02-17 16:44

    as visada pirmiau pakepinu,jie tampa gintarines spalvos ir geeeero skonio :super2: :super: :super:


  • Linksmute 2010-02-15 20:42

    Nu tu ,Tomukai , cia visai fainai sugalvojai. Greitas , nesudetingas receptukas.Tik as , kaip visada, patobulinu viska savo skoniui. :-D Pirma pakepinau siek tiek rukytu lasinuku su svogunu , o jau ant virsaus tuos raugintus kopustus.Man skanu :super: :-D .Ypac po gana audringos sventes , taip gera dusiai - gardi rugstele. :bomba: :alus:


  • Bikiniukas 2009-10-26 23:03

    KAi apkepa kopustai, igauna savita, idomu skoni. istusindami gausite visai kita, bet irgi skanu patiekala


  • Ramunė 2009-03-13 17:26

    O man labai skanu su rūkytais sparneliais arba šlaunele :-)


  • Jovi 2009-03-13 13:06

    Aš dar įdedu papjaustytos šoninės ;-)


  • Mindaugas 2009-01-11 16:14

    Labai skanu jei dar plius idededama smulkiai tarkuotu isvirtu burokeliu, ir tusoma kartu su raugintais kopustais.


  • gintaryte 2008-11-13 15:58

    labai skanu bet noriu paklausti ar galima tuos kepintus kopustus deti su bulvem....nu kad butu tusyne?


Daugiau receptų