
Baravykai troškinti svieste su svogūnais ir salierais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų | šaldyti baravykai |
2 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | salierai (stiebas) |
50 gramų | sviestas |
4 žiupsneliai | prieskoninės žolelės |
3 žiupsneliai | druska |
2 žiupsneliai | juodieji pipirai |
2 žiupsneliai | lauro lapų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Aš atšildytus grybus dar paverdu su druska, pipirais ir lauro lapeliais apie 15 minučių.
2.
Tuomet reikia svieste apkepti svogūnus ir sudėti baravykus, likusius prieskonius. Uždengtoje keptuvėje, troškinti apie 5 minutes.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ryžių rizotas su grybais
-
Ryžių troškinys su cukinijomis ir voveraitėmis
-
Švieži troškinti kopūstai
-
Grybų troškinys
-
Troškintos bulvės
-
Asturiškai pagaminta žuvis
-
Dvariškių troškinys
-
Troškinta vištiena
-
Karštos troškintos voveraitės
-
Sojos faršo ir makaronų troškinys
-
Troškinti pievagrybiai
-
Plovas su baklažanais
-
Keptos bulvės su grybais
-
Troškinti žiediniai kopūstai
-
Šutintos morkos su žirneliais
-
Voveraitės ar kiti grybai sviesto ir grietinės padaže
-
Karpis, troškintas piene
-
Troškinti obuoliai su ryžiais
-
Menkės ir kopūstų troškinys
-
Vegetariškas troškinukas
Baravykai troškinti svieste su svogūnais ir salierais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Šaldyti baravykai,
400 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Salierai, stiebas,
1 vienetas -
Sviestas,
50 gramų -
Prieskoninės žolelės,
4 žiupsneliai -
Druska,
3 žiupsneliai -
Juodieji pipirai,
2 žiupsneliai -
Lauro lapai,
2 žiupsneliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Regina
Gaminimo eiga:
Aš atšildytus grybus dar paverdu su druska, pipirais ir lauro lapeliais apie 15 minučių.
Tuomet reikia svieste apkepti svogūnus ir sudėti baravykus, likusius prieskonius. Uždengtoje keptuvėje, troškinti apie 5 minutes.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...