
Baravykai troškinti svieste su svogūnais ir salierais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų | šaldyti baravykai |
2 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | salierai (stiebas) |
50 gramų | sviestas |
4 žiupsneliai | prieskoninės žolelės |
3 žiupsneliai | druska |
2 žiupsneliai | juodieji pipirai |
2 žiupsneliai | lauro lapų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Aš atšildytus grybus dar paverdu su druska, pipirais ir lauro lapeliais apie 15 minučių.
2.
Tuomet reikia svieste apkepti svogūnus ir sudėti baravykus, likusius prieskonius. Uždengtoje keptuvėje, troškinti apie 5 minutes.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinti kopūstai
-
Virtas karšis
-
Krabų lazdelių ir sūrio kotletukai
-
Švieži troškinti kopūstai
-
Pievagrybiai su ryžiais grietinės padaže
-
Troškinti burokėliai su džiovintais baravykais
-
Troškinti obuoliai su ryžiais
-
Risoto "Al Baloro"
-
Midijų troškinys su daržovėmis
-
Cukinijų ir obuolių uogienė
-
Troškinti agurkai
-
Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
-
Troškinti brokoliai
-
Ryžiai su kiaušiniais
-
Troškintos bulvės
-
Krevetės afrikietiškai
-
Daržovių troškinys su makaronais
-
Žuvies troškinys su ryžiais
-
Bulvės su slyvomis ir abrikosais
-
Plovas su baklažanais
Baravykai troškinti svieste su svogūnais ir salierais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Šaldyti baravykai,
400 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Salierai, stiebas,
1 vienetas -
Sviestas,
50 gramų -
Prieskoninės žolelės,
4 žiupsneliai -
Druska,
3 žiupsneliai -
Juodieji pipirai,
2 žiupsneliai -
Lauro lapai,
2 žiupsneliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Regina
Gaminimo eiga:
Aš atšildytus grybus dar paverdu su druska, pipirais ir lauro lapeliais apie 15 minučių.
Tuomet reikia svieste apkepti svogūnus ir sudėti baravykus, likusius prieskonius. Uždengtoje keptuvėje, troškinti apie 5 minutes.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...