Baravykai troškinti svieste su svogūnais ir salierais
AUTORIUS:
Regina
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Autorius apie receptą: Galima gaminti ir Kūčioms, bet tuomet teks naudoti aliejų. Tiks ir mišrūs grybai. Galima gaminti ir Kūčioms, bet tuomet teks naudoti aliejų. Tiks ir mišrūs grybai. Regina
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų šaldyti baravykai
2 vienetai svogūnai
1 vienetas salierai (stiebas)
50 gramų sviestas
4 žiupsneliai prieskoninės žolelės
3 žiupsneliai druska
2 žiupsneliai juodieji pipirai
2 žiupsneliai lauro lapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Aš atšildytus grybus dar paverdu su druska, pipirais ir lauro lapeliais apie 15 minučių.
2.
Tuomet reikia svieste apkepti svogūnus ir sudėti baravykus, likusius prieskonius. Uždengtoje keptuvėje, troškinti apie 5 minutes.

Populiariausi receptai šią savaitę

Baravykai troškinti svieste su svogūnais ir salierais

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Autoriaus žodis: Galima gaminti ir Kūčioms, bet tuomet teks naudoti aliejų. Tiks ir mišrūs grybai. Regina
Gaminimo eiga:
  1. Aš atšildytus grybus dar paverdu su druska, pipirais ir lauro lapeliais apie 15 minučių.

  2. Tuomet reikia svieste apkepti svogūnus ir sudėti baravykus, likusius prieskonius. Uždengtoje keptuvėje, troškinti apie 5 minutes.

Receptą atsiuntė Regina
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų