Baravykai troškinti svieste su svogūnais ir salierais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 400 gramų | šaldyti baravykai |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 1 vienetas | salierai (stiebas) |
| 50 gramų | sviestas |
| 4 žiupsneliai | prieskoninės žolelės |
| 3 žiupsneliai | druska |
| 2 žiupsneliai | juodieji pipirai |
| 2 žiupsneliai | lauro lapų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Aš atšildytus grybus dar paverdu su druska, pipirais ir lauro lapeliais apie 15 minučių.
2.
Tuomet reikia svieste apkepti svogūnus ir sudėti baravykus, likusius prieskonius. Uždengtoje keptuvėje, troškinti apie 5 minutes.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinti griežčiai
-
Rusiškai troškinti kazlėkai
-
Šutintos morkos su žirneliais
-
Troškinti ankštiniai pipirai (paprikos)
-
Karštieji kukurūzai su cinamonu ir žaliąja citrina
-
Bulvių guliašas
-
Troškintos bulvės
-
Karštieji kukurūzai su prieskoninėmis žolelėmis
-
Šutintas karosas
-
Grybų troškinys moliniame inde
-
Porai su grybais
-
Džambalaja
-
Pupelių ir kopūstų troškinys
-
Žuvies troškinys
-
Lynas, troškintas su kopūstais
-
Patisonai su grybais ir daržovėmis
-
Troškinta vėgėlė su grybais ir agurkais
-
Troškinti grybai su bulvėmis
-
Rudeniška daržovių užkepėlė - La troškinys
-
Kopūstienė su grybais
Baravykai troškinti svieste su svogūnais ir salierais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Šaldyti baravykai,
400 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Salierai, stiebas,
1 vienetas -
Sviestas,
50 gramų -
Prieskoninės žolelės,
4 žiupsneliai -
Druska,
3 žiupsneliai -
Juodieji pipirai,
2 žiupsneliai -
Lauro lapai,
2 žiupsneliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Regina
Gaminimo eiga:
Aš atšildytus grybus dar paverdu su druska, pipirais ir lauro lapeliais apie 15 minučių.
Tuomet reikia svieste apkepti svogūnus ir sudėti baravykus, likusius prieskonius. Uždengtoje keptuvėje, troškinti apie 5 minutes.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
