Baravykai troškinti svieste su svogūnais ir salierais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų | šaldyti baravykai |
2 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | salierai (stiebas) |
50 gramų | sviestas |
4 žiupsneliai | prieskoninės žolelės |
3 žiupsneliai | druska |
2 žiupsneliai | juodieji pipirai |
2 žiupsneliai | lauro lapų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Aš atšildytus grybus dar paverdu su druska, pipirais ir lauro lapeliais apie 15 minučių.
2.
Tuomet reikia svieste apkepti svogūnus ir sudėti baravykus, likusius prieskonius. Uždengtoje keptuvėje, troškinti apie 5 minutes.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Keptos bulvės su grybais
- Troškinti ankštiniai pipirai (paprikos)
- Meliono laivelis su avinžirniais ir išdykėliais kankanais
- Pupelių ir kopūstų troškinys
- Daržovių mišinys grietinės padaže
- Kopūstienė su grybais
- Porai su ryžiais
- Troškinti burokėliai
- Šutintas karšis
- Troškinta lydeka
- Ryžių rizotas su grybais
- Troškinti rauginti kopūstai su grybais
- Troškinti burokėliai su džiovintais baravykais
- Sojos troškinys su pievagrybiais
- Pikantiški ryžiai su apelsinais
- Troškinta vištiena
- Vištienos kamuoliukai
- Cukinijų ir obuolių uogienė
- Citrininiai ryžiai
- Kelmučių kotletukai
Baravykai troškinti svieste su svogūnais ir salierais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Šaldyti baravykai,
400 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Salierai, stiebas,
1 vienetas -
Sviestas,
50 gramų -
Prieskoninės žolelės,
4 žiupsneliai -
Druska,
3 žiupsneliai -
Juodieji pipirai,
2 žiupsneliai -
Lauro lapai,
2 žiupsneliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Regina
Gaminimo eiga:
Aš atšildytus grybus dar paverdu su druska, pipirais ir lauro lapeliais apie 15 minučių.
Tuomet reikia svieste apkepti svogūnus ir sudėti baravykus, likusius prieskonius. Uždengtoje keptuvėje, troškinti apie 5 minutes.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...