Baravykai troškinti svieste su svogūnais ir salierais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 400 gramų | šaldyti baravykai |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 1 vienetas | salierai (stiebas) |
| 50 gramų | sviestas |
| 4 žiupsneliai | prieskoninės žolelės |
| 3 žiupsneliai | druska |
| 2 žiupsneliai | juodieji pipirai |
| 2 žiupsneliai | lauro lapų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Aš atšildytus grybus dar paverdu su druska, pipirais ir lauro lapeliais apie 15 minučių.
2.
Tuomet reikia svieste apkepti svogūnus ir sudėti baravykus, likusius prieskonius. Uždengtoje keptuvėje, troškinti apie 5 minutes.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškintos bulvės
-
Krevetės afrikietiškai
-
Troškinti burokėliai su džiovintais baravykais
-
Troškinti kalmarai
-
Karštieji kukurūzai su sviestu ir česnaku
-
Troškinti salierai
-
Troškinys su soja (mėsa)
-
Troškinti pievagrybiai
-
Citrininiai ryžiai
-
Kopūstų troškinys
-
Šutintos morkos su žirneliais
-
Troškinti obuoliai su ryžiais
-
Šutintas ungurys
-
Troškinti ankštiniai pipirai (paprikos)
-
Sojos troškinys
-
Karpis, šutintas aluje
-
Troškinti brokoliai
-
Vištienos kamuoliukai
-
Žuvies troškinys su ryžiais
-
Grikių košė su daržovėmis
Baravykai troškinti svieste su svogūnais ir salierais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Šaldyti baravykai,
400 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Salierai, stiebas,
1 vienetas -
Sviestas,
50 gramų -
Prieskoninės žolelės,
4 žiupsneliai -
Druska,
3 žiupsneliai -
Juodieji pipirai,
2 žiupsneliai -
Lauro lapai,
2 žiupsneliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Regina
Gaminimo eiga:
Aš atšildytus grybus dar paverdu su druska, pipirais ir lauro lapeliais apie 15 minučių.
Tuomet reikia svieste apkepti svogūnus ir sudėti baravykus, likusius prieskonius. Uždengtoje keptuvėje, troškinti apie 5 minutes.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
